Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Searching for the one » Chapter three

Searching for the one

29 aug 2012 - 15:34

698

2

214



Chapter three

Brooke Cecille Maxwell

Samen met mijn moeder was ik naar de markt geweest, uiteindelijk waren we uitgeput thuis gekomen met twee tassen vol onnodige troep. ‘Het is al tien uur, ik ga slapen.’ Zucht ik terwijl ik overdreven gaap. Ze knikt en gaat verder met uitpakken. ‘Voor het geval ik je morgen ochtend niet meer zie, veel plezier.’ Glimlacht ze geeft me snel een kus op mijn voorhoofd. Ik knik en loop naar boven. Mijn kamer is best groot , en er staat een groot bed in. Ik heb geen zin om me om te kleden dus stap ik meteen het bed in. Ik zet nog even mijn wekker, om 5 uur en val dan rustig in slaap.

Mijn slaap word verstoort door een wekker die keihard in mijn oor piept. Ik druk de wekker uit en stap uit bed. Mijn hekel aan One Direction word steeds groter, ik heb maar een paar uur slaap gehad dankzij dat stomme concert. Ik loop naar de douche en doe zo zachtjes mogelijk, voor het geval mijn ouders wakker worden. Ik sop mijn haar in en spoel mijn lichaam en haren af. Ik droog me af en trek het jurkje aan. Ik pak mijn make-up uit de la en doe een laagje mascara op. Ik doe de oorbellen in en ren naar beneden om ontbijt te maken.
Snel prop ik de boterham met kaas in mijn mond en maak mijn tasje klaar. Ik stop voldoende geld in mijn portemonnee en doe er een pakje liga’s in met een fles drinken. Ik check alles nog een keer na en ga op de bank zitten wachten. Het is half zeven dus ik zit een halfuur verveelt naar mijn twitterlijst te kijken. De bel gaat en ik tweet snel dat ik weg ga en ren naar de deur. Ik pak mijn jas van de kapstok en open de deur. ‘Hola.’ Glimlach ik. ‘Hey.’ Begroet Chloë me terug. Samen lopen we naar de auto en stappen in. ‘Hallo mevrouw en meneer Jones.’ Zeg ik blij. ‘Hallo Brooke.’ Zegt Chloë’s moeder, Chloë’s vader is druk aan het kijken op de kaart.
‘Hebbes, we moeten gewoon richting de snel weg!’ zegt hij na vijf minuten. Ik grinnik even en Chloë’s moeder begint te rijden. ‘Muziek luisteren?’ vraag ik aan Chloë terwijl ik één oortje in doe. Ze knikt en doet ook een oortje in. Meteen zet ik Skrillex Bangarang op. Chloë vind die muziek nog wel oké, zelf luistert ze toch liever One Direction.

Na een uurtje rijden zijn we aangekomen bij een groot gebouw. Er staat al een behoorlijke rij en we sluiten rustig achteraan. ‘Veel plezier!’ schreeuwt Meneer Jones nog en hij Mevrouw Jones toetert even. Chloë word rood van schaamte en probeer zich zo normaal mogelijk te gedragen. Ik grinnik en daar staan we dan. Te wachten in een mega lange rij. Voetje voor voetje schuifelen we naar voren. ‘Dit duurt eeuwig.’ Zucht ik. Chloë haalt haar schouders op. ‘Dan gaan we wel naar dé One Direction.’ Giert ze vrolijk. En springt even op en neer.
Na een halfuur zijn we eindelijk aan de beurt en kopen een kaartje. Niet eens zo dicht bij One Direction. Ik zucht. ‘Het concert begint acht uur ’s avonds.’ Zeg ik terwijl ik op het kaartje kijk. ‘Klopt, hoeveel geld heb je? Dan gaan we even het centrum in.’ Zegt Chloë en trekt me mee richting het centrum.
Al eerste loopt ze een leuke winkel binnen met veel van die Amerikaanse shirtjes. ‘Laten we gewoon voor de grap gaan passen, iets anders is er niet te doen.’ Zegt ze en pakt wat shirtjes.

Na een uurtje zijn we wel klaar en lopen naar de starbucks voor een frappuccino. Ik wacht even met drinken en staar voor me uit. Uiteindelijk begint mijn maag wat te rammelen. ‘Wil je een liga?’ vraag ik terwijl ik in mijn tas zoek naar een liga’s. Chloë knikt en pakt een liga van me aan. ‘Lekker, dankje.’ Zegt ze vrolijk en neemt een hap.
Nadat we alles op hebben gaan we nog even het centrum in tot het tijd is, en dat duurt nogal lang. Uiteindelijk is het tijd om naar binnen te gaan.


Reacties:


KellyStyles
KellyStyles zei op 29 aug 2012 - 23:20:
AAAH jij moet echt snel verder !I love it ! <3


Letra
Letra zei op 29 aug 2012 - 19:44:
Omg, ik wil meeer! Dus snel verder schijven!