Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » He takes me to another world » ~3

He takes me to another world

30 aug 2012 - 0:33

682

4

286



~3

Misschien is het een beetje langdradig, maar na dit hoofdstuk komt de actie er een beetje in :) . Laat alsjeblieefft een reactie achter als je het gelezen hebt ? :) X En sorry voor de typfouten, maar om een lang verhaal kort te maken heb ik alleen internet op mijn BB en daar gaat dit niet zo heel makkelijk op. Als er typfouten zijn ga ik het zo snel mogelijk verbeteren (: xx

Ik schiet wakker door het irritante deuntje dat Mike aan het zingen is. Nee, Mike kan niet normaal zingen. Hij kan alleen heel hard zingen, waardoor meteen het hele huis wakker is.
Ik kijk op de klok. Half 8. Veel te vroeg... Dan besef ik opeens waarom Mike zo vroeg wakker is, mama gaat papa opzoeken voor 2 weken!
Ik spring uit bed en ren naar beneden. M'n moeder zit al beneden, en de koffers staan al in de hal.
'Goedemorgen lieverd!' zegt mijn moeder opgewekt, waarna ze een hap neemt van haar boterham, en een slok van haar koffie. Ze is altijd zo vrolijk 's ochtends.
'Goeiemorgen mam,' ik geef haar een knuffel. 'Geef je wel een knuffel aan papa namens mij?' vraag ik. Ik mis mijn vader ook supererg, maar ik denk toch dat mama er mee verdriet van heeft.
Ik ga aan tafel zitten en schenk wat thee uit de grote kan die op tafel staat. Ik gooi er wat suiker in, en neem een slok. 'Au!' schreeuw ik.
'Wat is er?' vraagt mijn moeder bezorgd.
'Oh niets hoor,' stel ik haar gerust. 'Ik verbrandde mijn tong toen ik een slok nam.' Voordat ik helemaal uitgepraat ben verdwijnt mijn moeder al in de keuken en komt terug met een glas koud water. 'Hier, drink maar op,' zegt ze waarna ze het glas aan me geeft.
Ik pak het glas aan. 'Dankjewel mam,' zeg ik waarna ik een grote slok neem van het ijskoude water.
'Ik moet maar eens gaan,' zegt mijn moeder als ik het glas leeggedronken heb. 'De taxi staat voor de deur.' ze geeft me een knuffel. 'Doei schat, ik hou van je.'
'Ik hou ook van jou mam, tot over 2 weken.' zeg ik. 'En vergeet niet die knuffel te geven, hé?' roep ik nog als ze de trap op loopt, om Mike nog even een knuffel te geven.
'Nee, natuurlijk vergeet ik dat niet,' zegt ze glimlachend. Ze blaast zo'n handkusje naar me en loopt naar boven, en komt even later weer naar beneden waarna ze de deur uitloopt.
Dan krijg ik opeens een sms'je. Ik pak mijn mobiel en lees het berichtje.

Hey Stephanie,
Ik ben vandaag vrij, dus heb je misschien zin om iets leuks te doen?
Xxx Harry


Door die drie x'jes ben ik even helemaal in de wolken. Meteen stuur ik een sms'je terug dat ik graag wat leuks wil doen, en weer even later krijg ik een sms'je dat ik om kwart over 12 naar de ijssalon kan komen.
Ik doe een vreugdedansje en spring daarna in de bank. Ik begin wat te zappen, maar je hebt alleen maar van die teleshop-achtige programma's op TV, dus de TV blijft niet lang aan staan.
Dan komt Mike opeens naar beneden. 'Hé, ik mocht van mam de eerste dag kiezen wat we gaan eten dus het wordt...' begint hij. 'Pizza, jaja.' maak ik zijn zin af. Hij is zo voorspelbaar.
'Ja, inderdaad,' zegt Mike een beetje verward en hij verdwijnt weer naar boven.
Ik begin te bladeren in een paar oude tijdschriften, en als ik weer op de klok kijk is het half 10. Ik begin honger te krijgen, dus ik loop naar de keuken en maak een boterham. Ik ga weer in de bank liggen en neem een hap van mijn boterham. Daarna ga ik even douchen en vervolgens kleed ik me om. Ik doe wat make-up op en ga weer naar beneden.
Ik kijk nog even wat TV en wacht tot het 5 over 12 is. Dan spring ik op de fiets en rijd snel naar de ijssalon.
Als ik bij de ijssalon sta zie ik Harry's krullen meteen en ik stap vrolijk ophem af.
'Heey!' roep ik, net iets te hard waardoor iedereen me raar aankijkt.
Harry draait zich om. 'Hoi!' Harry geeft me meteen een knuffel. 'Hoe gaat het?' vraagt hij.
'Goed!' antwoord ik. Ik kijk even in zijn mooie ogen. Hij glimlacht. Ja, ik weet het zeker, liefde op het eerste gezicht bestaat en ik ben ermee besmet.


Reacties:


Letra
Letra zei op 31 aug 2012 - 13:13:
Leuk hoofdstuk! :'


Tweety
Tweety zei op 30 aug 2012 - 16:22:
Verder!!!x


ZoeyRedbird
ZoeyRedbird zei op 30 aug 2012 - 7:55:
snel verder!!


RockPrincess
RockPrincess zei op 30 aug 2012 - 7:19:
Awh! Je schrijft heel beeldend, wat ontzettend fijn is!
Ik vind het echt heel lief ^^

Ik lees graag verder!

<3.