Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Searching for the one » Chapter four

Searching for the one

30 aug 2012 - 6:59

739

4

310



Chapter four

Chloë Jones

Als we naar binnen lopen worden kunnen we precies horen waar de mensen zitten. Het lawaai dat ze maken is niet normaal meer. Net voor de zaal worden onze kaartjes gecontroleerd en mogen we naar onze plekken toe. We zitten behoorlijk ver van One Direction af. "Zeg, Brooke. We kunnen als het afgelopen is snel naar beneden gaan, waar One Direction wegloopt. Misschien kunnen we dan een handtekening bemachtigen?" "Waarom zou ik een handtekening van hun willen?" "Jij gaat ze zo echt leuk vinden, believe me!" "Achja, ik zie wel.."
Na een half uurtje wachten begint het concert echt. De lichten gaan uit en alleen het podium is nog belicht. Dan gaan de doeken open en beginnen de jongens More than this te zingen. Brooke word gelijk enthousiast. "Wow, die jongens kunnen wel goed zingen.." "Ik zei het je toch! En het word vast nog wel beter!"
En ik heb gelijk ook.. De hele avond was gewoon te gek. De jongens van One Direction gaven een geweldig concert met de beste nummers. Helaas gaat de tijd te snel als je het leuk hebt. Tegen 11 uur is toch echt het einde van het concert.
"Ey, Brooke. We moeten nu maar naar beneden gaan, willen we een handtekening krijgen.." "Ow, dat is ook zo! Ik wil echt heel graag een handtekening!" We gaan zo snel mogelijk naar beneden. Er staan allemaal bodyguards en dranghekken om al die fans tegen te houden. Als we eindelijk beneden zijn hebben we het geluk om naast het pad te staan waar One Direction langs komt. "Yes, we zijn er net op tijd bij Chloë!" "Jah, moet je kijken achter ons. Daar komt die hele groep met fans al." Ik ben best blij dat we zo dichtbij zijn, en schijnbaar Brooke ook.

Opeens begint iedereen te juichen want daar komt One Direction aan. Snel pak ik mijn handtekeningen boekje met pen die ik meegenomen heb. Daar komen ze al aan. Ze zijn nog maar een paar meter van ons verwijdert. Mijn hart klopt als een gek. Ik vind het heel eng om oog in oog te staan met mijn grootste idolen. Ze delen heel veel handtekeningen uit. Niet normaal.Ze komen steeds dichterbij. Ik vind het echt spannend! En aan Brooke te zien vindt ze het ook spannend. Ik zie gewoon dat haar benen trillen van de zenuwen. Maar hoe vaak krijg je ook maar de kans om oog in oog te staan met je idolen! En dan staan ze opeens voor mijn neus. Ik krijg een handtekening van Louis en Niall en Brooke van Liam, Zayn en Harry.. Ben wel jaloers op haar want ik wou heel graag een van Harry. Maar ik ben wel heel erg blij, want we hebben van iedereen een handtekening gekregen. Dan verdwijnen de jongens van One Direction weer, nadat ze heel veel handtekeningen hebben uitgedeeld. We gaan op onze plek zitten om even te wachten op mijn ouders die er zo wel zullen zijn. Dan ontvang ik een sms'je:
Heei meiden
We zitten met een probleem.. We hebben een lekke band en we hebben geen reserve band mee. Dus laten we iemand komen met een reserve band, maar dat kan even duren. Hebben jullie de tijd om even te wachten?
xx

"Ooh nee... Naja, we kunnen wel even wachten toch Brooke?" "Tuurlijk, kunnen we nog even nakletsen over het concert, dat is vast geen probleem." We zien dat de zaal langzaam leegloopt. Als er nog maar een paar mensen zijn is het best stil. "Chloë, laten we wat door de zaal rondlopen.. We hebben net al heel lang gezeten." "Oke, is goed." We lopen wat rond en we zien opeens beneden iets glinsteren. Als we dichterbij lopen zien we dat het een kettinkje is. Ik raap het kettinkje op. "Wauw, die is wel mooi zeg. Hij lijkt eigenlijk best oud. Wat vind jij Brooke?" "Ik vind hem ook heel mooi. Laten we hem meenemen." "Maar wat nou als iemand hem heel erg mist? Dat iemand er veel verdriet van heeft omdat wij hem meenemen?" We kijken elkaar aan "Pff.. Nou vooruit dan maar. Maar als we toevallig iemand tegenkomen die zo'n ketting kwijt is geven we hem wel terug!" "Jaja, dat is goed.." Dan krijgen we weer een sms'je:
We staan voor de deur
"Kom, we moeten naar buiten." We lopen naar buiten en daar staan ze inderdaad. We stappen in de auto en rijden richting huis.


Reacties:


XJoanna
XJoanna zei op 4 sep 2012 - 21:37:
VERDEEEER


ZoeyRedbird
ZoeyRedbird zei op 2 sep 2012 - 22:39:
Ga snel verder!! Ik wil weten van wie die ketting is! Mag ik btw een melding als je verder gaat??
Xoxo


Letra
Letra zei op 30 aug 2012 - 20:24:
Wooww, ik zie het echt helemaal voor me ;o
Ik wil weten van wie de ketting is ;3
Snel verdeeer!


KellyStyles
KellyStyles zei op 30 aug 2012 - 10:33:
Jij hebt echt een supergoeie schrijftstijl !
Like it ! Snel verder (:

Liefs