Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Baby Lux -Gepausseerd- » 9 | I thought something else.! ♥

Baby Lux -Gepausseerd-

2 sep 2012 - 21:04

1246

4

413



9 | I thought something else.! ♥

With; Hermelien as Ella Bellerose Knight! Enjoyx! :')

Iedereen keek Zayn beduusd aan. Nieuwe vriendin? Opnieuw keek Harry iedereen om en om aan, dit keer met een verbaasde blik in zijn groene ogen. Zayn zag de verbazing en shocking tussen zijn vrienden en keek Ella aan. Snel fluisterde hij wat in haar oor waarna ze glimlachend knikte.
‘Ik zal me eens voorstellen,’ zei Ella verlegen, ‘Ik ben Ella Bellerose Knight, aangenaam.’
Vriendelijk stond Louis op om haar de hand te schudden, ‘Ik ben Louis Tomlinson en dit is mijn vriendin Eleanor Calder.’ Ook Eleanor schudde Ella de hand. ‘Ik ben Nilla Keynorth,’ zei Nilla verlegen tegen Ella, ze was zelf ook niet het makkelijkst met mensen ontmoeten. Vlak na haar begroeting ging Nilla weer zitten, hoe sneller het klaar was, hoe beter.
‘Nou, ik ben Harry Styles, welkom hier in deze Starbucks.’ Harry was opgestaan om Ella de hand te schudden, dat vond hij wel zo vriendelijk. Het viel hem wel op dat er nog geen fans op hem waren afgekomen, dat gebeurde meestal als hij zonder bodyguards en met andere bandleden in een coffeeshopje zat of in een restaurant. Of gewoon op straat. Met een verdachte blik in zijn ogen ging hij weer zitten, hij moest zich maar voorbereiden. Elk moment zou er een Directioner op hem, Louis, Nilla, Ella, Zayn en Eleanor afkomen hij voelde het aankomen.
‘En, Ella?’ zei Zayn om de stilte te doorbreken, ‘Wil je ook wat hebben?’
Ella knikte en pakte de menukaart, in Bradfort was ze al zo vaak met haar beste vriendin Soraya, wat tevens ook haar hartsvriendin was, in Starbucks geweest. Ze nam haar favoriete drankje.
‘Doe mij maar een Strawberries & Crème Frappuccino.’ Glimlachend legde Ella de menukaart terug op het tafeltje en schoof bij de rest aan.
‘Goed, dan haal ik mezelf een kopje Spearmint Green Tea,’ zei Zayn en liep bij de rest vandaan.
Ella keek verlegen naar haar voeten, ze vond het leuk dat ze bij Zayn’s vrienden zat, maar ze kende ze nog niet. Ze kende alleen hun namen. Hun karakter en andere kenmerkende eigenschappen of leuke weetjes wist ze nog niet. Waar ze wel lichtelijk achter was gekomen, was achter het feit dat Nilla een verlegen meisje was. De rest kwam zo enthousiast over terwijl zij snel weer ging zitten. Ze herkende zichzelf wel terug in haar, dat deed Ella goed. Tenminste iemand die een beetje hetzelfde als haar voelde.
‘Ella,’ vroeg Eleanor op den duur, ‘Hoe heb je Zayn eigenlijk leren kennen?’
‘Ja!’ klonk het uit verschillende hoeken van de Starbucks Coffeeshop, waardoor Ella een beetje schrok, langzaam begon ze het hele verhaal te vertellen.
‘Nou, mijn kleine zusje Cloë is bevriend met Safaa, weet je wel, Zayn zusje. Ze hadden samen met nog twee andere vriendinnetjes afgesproken bij Safaa thuis en ik moest Cloë brengen. Cloë lijkt qua karakter wel op mij, dus ik wist dat ik mee moest lopen totdat ze binnen was. Ze belde aan en Zayn deed open. Achteraf raakten we aan de praat en hebben nummers uit gewisseld. En zo is het dus gekomen.’ Ella keek iedereen aan, opeens voelde zich een stuk beter op haar gemak bij deze vreemden die nu al meer kennissen waren geworden. Ella had niet alles verteld, ze hielt sommige dingen wel privé, want eigenlijk was het bij Zayn zo’n gevalletje van ‘Liefde op het eerste gezicht’ geweest. Al bij de eerste aanblik was ze in zijn bruine ogen verzonken en meegesleurd in een veel mooiere en kleurrijkere wereld. Nadat ze samen hadden nummers uitgewisseld was er sprake van een paar dates geweest, die beide goed deden want bij Ella speelden zeker verliefde gevoelens. Alleen wist zij niet of het wederzijds was, wat het wel moest zijn, anders had hij haar nooit op een date meegenomen. De laatste date was speciaal voor Ella, het was namelijk dé date waarbij hun eerste kus had plaatsgevonden. Het was op een mooie zomeravond in het centrale park van Bradfort. Zayn wou het laten plaatsvinden op een vertrouwde plek, waar ze zich beiden thuis zouden voelen. Hij had een kleine picknick geregeld. Ella had het geweldig gevonden. Toen de picknick eenmaal op was, hadden ze samen op het picknick kleed naar de sterren gekeken. Zayn had toen zijn hand door Ella’s haar gewiegeld en levenslustig in haar donkerblauwe ogen gekeken. Ella had met een vurige blik terug gestaard en toen gebeurde het. Toen hadden Zayn’s lippen die van Ella ontmoet en sinds die dag waren ze samen gebleven. Het was inmiddels een week geleden en Zayn vond het tijd dat de hele wereld het weten mocht! En dat was nu.
Zayn kwam inmiddels weer aanzetten. Hij had een dienblad in zijn handen waar twee bekers op stonden. Bij het tafeltje zette hij het dienblad neer en gaf Ella haar Frappuccino. Met een knipoog nam ze het aan en nam een slokje. ‘Oh, wat heb ik dit gemist zeg!’ zei ze en nam nog een slok. Ze vond het werkelijk waar heerlijk!
Glimlachend pakte Zayn haar hand vast en trok haar als het ware van de stoel af en ging zelf zitten. Ella keek hem aan maar wist zijn bedoeling. Behoedzaam ging ze op zijn schoot zitten en leunde tegen zijn borstkas. Ze keek Zayn’s vriendenkring rond. Ze vond het wel aardige mensen.
Harry zat nog steeds te wachten op een nederlaag van de fans, maar hij had nog niets gemerkt en keek om zich heen. Hij kreeg een terugblik van veel ogen maar er kwam geen op hem af. Hij haalde zijn schouders op en draaide zich terug.
‘Mag ik jullie eens wat vragen?’ vroeg Ella verlegen en legde oogcontact met Nilla, ‘Hebben jij en Harry ook iets?’
Nilla werd rood en keek naar haar voeten. Harry had met een oor meegeluisterd en probeerde oogcontact met Nilla te maken, wat niet echt lukte omdat ze naar beneden keek. Met alle leuke en lieve woorden had hij haar nu willen aanspreken en vol blijheid ja! Tegen Ella gezegd maar hij wist dat het niet kon. Hij schudde zijn hoofd en keek Ella aan, ‘Nee, we zijn gewoon goede vrienden.’
‘Nou, als het aan mij ligt wel meer dan goed.’ Kuchte Louis en dronk zijn chocolate.
Harry keek hem met lichte fronsen aan en haalde zijn wenkbrauwen ondeugend op en neer. ‘Nee, we zijn gewoon goede vrienden.’ Nilla keek op en staarde Harry aan.
‘Nou, zullen we maar weer eens opstappen?’ vroeg Harry na een korte stilte periode en stond op. Nilla knikte en pakte haar tas van de grond, ‘Is goed. Maar, breng je me naar huis of.?’
‘Ik vertel het je wel op weg naar de auto,’ glimlachte Harry en zei iedereen gedag. Nilla volgde en niet veel later stonden ze buiten.
‘Ik wou je eigenlijk nog een plekje hier, in Londen laten zien die best speciaal voor mij is en ook niet veel mensen weten van het bestaan af.’ Zei Harry en pakte Nilla’s hand vast, ‘Ik wil je het graag laten zien Nilla.’
Nilla bloosde, hij klonk redelijk serieus, ‘Ik ga graag met je mee Harry.’ Zei Nilla verlossend. Ze zag een brede glimlach op Harry’s gezicht verschijnen. Zijn krulling hingen vrolijk mee.
Samen liepen ze naar de auto, stapten in en reden op weg naar het speciale plekje. In de auto vertelde Harry hoe het plekje heette.
‘We gaan naar Filgarah,’ zei Harry glimlachend, ‘Vraag me niet waar de naam vandaan komt maar het is er zo mooi Nilla! Geloof me! Je zult je ogen uitkijken daar.’
Nilla lachte, en droomde en beetje weg bij de naam. Filgarah..


Reacties:


LotStuff
LotStuff zei op 2 sep 2012 - 19:29:
Met een verdachte bleek in zijn ogen ging hij weer zitten, hij moest zich maar voorbereiden.

Bleek ? Bedoelde je blik? ;D
Sorry ik vond deze zin echt grappig hierdoor! (':

Al bij de eerste aanblik was ze in zijn bruine ogen verzonken en meegesleurd in een veel mooiere en kleurrijkere wereld. Nadat ze samen hadden nummers uitgewisseld was er sprake van een paar dates geweest, die beide goed deden want bij Ella speelden zeker verliefde gevoelens.

Dit stukje is wauwie geschreven. Ben benieuwd naar meer ^^


Chayenne
Chayenne zei op 1 sep 2012 - 17:27:
JAAAAAAA This is awesomeeee Jeaaa;3 snel verderrr


XJoanna
XJoanna zei op 31 aug 2012 - 20:10:
Geweldig. Snel verder


Hermelien
Hermelien zei op 31 aug 2012 - 20:00:
*OMYGOOOOOSHNESS AMAZAYN HARRYTASTISCH
EN NOG VEEL ANDERE AMAZAYN WOORDJES*
*stuiter enthousiast op stoel*
WHAAAAAMMM
Zayn zayn zayn zayn zaaaaaaayn
*Facelsap, gooshnesss*
WHAAAH gaat niet trololol
Harry is zoooo schattig :3
Ik wil weten waar ze heengaan! Oeeeew ze gaan vast kussen!
Tralalala Nilla en Ella moeten besties worden
Whooooot yeah it's official..
I got an "Baby Lux Fanfiction Infection"
xoxo