Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Writing It Down » chapter 24

Writing It Down

31 aug 2012 - 21:40

760

3

217



chapter 24

Ross Shor Lynch :D

'Is dit niet dat ene buurmeisje van je? Jeweetwel, die uit Nederland.' vroeg Ryder aan Ross toen ze de vogue las.
'Ik wil het niet eens weten.'
'Dat maakt niet uit, kijk eens hoe knap ze eruit ziet!' Nu wordt Ross toch wel nieuwsgierig.
'Nog steeds maakt het me niets uit.' Maar toch kijkt hij via zijn ooghoeken naar de pagina die Ryder aanwijst. Wow. Het is de voorpagina. Ross weet genoeg van mode om te weten dat dat een topprestatie is.
'Haha ik zie je wel kijken hoor!' grijnst Ryder.
'Oke, ik heb gekeken. Dat is inderdaad Sky. Nu blij?' Ross zucht eens diep.
'Ik snap nog steeds niet waarom je geen contact met haar zoekt. Je mist haar nog steeds, dat kan zelfs een blind persoon zien.'
'Ik mis haar niet.'
'Wel, je mist haar.'
'Niet!'
'Ross!'
'Ryder!' We zuchten allebei.
'Ross, kijk. Wat er ook ooit gebeurt is, het is verleden tijd. Zoek haar op. Ik weet niet of je het weet, maar het modellenleven is hard. Heel erg hard.'
'Ik weet het.' gromt Ross.
'Als je het weet, waarom ben je dan nog hier?'
'Ryder, het is ingewikkeld oke?'
'Leg het me dan uit!'
'Nee! Dit is iets tussen Sky en mij.' mokt Ross.
'Ross!'
'Ryder!' Ryder zucht. 'Zo komen we nergens.'
'We komen pas ergens als jij het onderwerp Sky met rust laat.' gromt Ross.
'Ross, luister eens even. Ik ga nog een ding over Sky zeggen en dan laat ik het onderwerp rusten voor zo lang als jij maar wilt. Lees het artikel over haar in de vogue maar, dan zie je wat ik bedoel.' Ryder loopt weg en laat het tijdschrift op een speciale bladzijde liggen. Ross wordt toch nieuwsgierig en begint te lezen.

"Het verhaal van Sky Thomassen. Het succesvolle model uit Holland. Maar is ze altijd zo vrolijk en blij geweest zoals ze nu is? Het antwoord daarop is: NEE!
Sky's leven was perfect, totdat haar beste vriendin haar ineens liet vallen. Wij hebben begrepen dat Sky nog steeds niet weet waarom dat is gebeurt. Sky herpakte zichzelf en vond een paar nieuwe vrienden, onder wie Ross Lynch. Haar woorden waren: Niemand kan de plek van Marah innemen, maar Ross, Anne, Laurens en Lucas kwamen enorm dicht in de buurt. Toen Ross ineens ook boos werd zag Sky het niet meer zitten. Ze wilde weg uit Nederland, het land dat haar zoveel ongeluk heeft gebracht. Sky verhuisde naar Ierland. Sky's woorden waren: Ik wil naar het land waar de kabouters vandaan komen. Ik heb me altijd al aangetrokken gevoeld tot Ierland en toen ik gehoord had dat ik geslaagd was verhuisde ik binnen een paar weken naar Ierland. Sky had haar ouders bij het hele verhuisplan betrokken, maar vertrok uiteindelijk een week eerder dan geplant. Alles wat ze mee nam was een rugzak. Ze kwam terecht bij een Ierse oude vrouw, genaamd Neacht. Neacht was als een oma voor Sky. Sky onderhield contact met haar familie door middel van emailtjes. Ze bleef vragen of ze haar niet wilden opzoeken. Zodat ze alles weer op een rijtje kon zetten. Na een jaar ging het weer mis; Neacht kwam onverwacht te overlijden. En de broer van Sky kwam ook nog langs. Sky maakte ruzie met hem en kocht slaappillen, een hele boel. Thuis wilde ze die allemaal tegelijk innemen, zodat ze dood zou gaan. Net voordat ze ze wilde innemen kwam Anne, de vriendin, binnen en hield haar tegen. Sky schaamde zich voor haar actie en vluchtte naar Milaan. Dit keer onderhield ze geen contact met haar familie. In Milaan dacht ze erover om haar naam te veranderen. Voor Neacht. Sky had haar naam in Ierland al willen veranderen, om een nieuw hoofdstuk van haar leven te beginnen maar dat is er niet van gekomen. Uiteindelijk heeft Sky haar naam niet veranderd omdat dat voelde als verraad. Maar als ze haar naam had veranderd zou het Niall zijn geworden, naar de man van Neacht. Sky werd op straat gescout en werd een supermodel. Net toen ze Victoria's Secrets mocht lopen werd haar vriendin Anne overreden door een taxi. Dat nam Sky op als een teken. Een teken dat het leven elk moment afgelopen kon zijn."


Ross stond er even bij stil. Sky Thomassen, de altijd zo hypere Sky had zelfmoord willen plegen. Zijn Sky was zonder Anne dood geweest. En nu was Anne dood. Ross gooide de vogue weer neer.
'Waarom Ryder? Waarom heb je me dit laten lezen? Nu weet ik het al helemaal niet meer!' fluisterde hij.


Reacties:


lovaticX
lovaticX zei op 1 sep 2012 - 23:16:
omg ga gewoon naar haar toee ! : O


Tweety
Tweety zei op 31 aug 2012 - 21:52:
Snel verder jij!!!


Tweety
Tweety zei op 31 aug 2012 - 21:52:
awh! IK KOM JE TROOSTEN ROSS!!!!!!!