Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Writing It Down » chapter 29

Writing It Down

2 sep 2012 - 13:05

637

4

191



chapter 29

Ross Shor Lynch :D en blijkbaar willen mensen drama. ok, ik ga snel wat drama verzinnen. IK HEB AL EEN IDEE!! Ashley en Joanna, jullie gaan jezelf helemaal kapot irriteren, dat weet ik nu al (duivels gezichtje)

'Toen ik haar voor het eerst ontmoette was ze helemaal gebroken. Sky was net gescout en ze kon zichzelf net staande houden in het modellen wereldje. Maar ik hoorde haar 's nachts huilen omdat ze zich schuldig voelde over alles wat ze had aangericht. De dood van haar oma, van Anne en de ruzie's met jou en Marah. Ze gaf zichzelf overal de schuld van, zelfs als de supermarkt geen cola meer had. Dan bedacht ze de volgende theorie: als ik niet zoveel cola had gedronken had de supermarkt nog cola gehad en was iedereen blij en gelukkig geweest. Dit is een heel stom voorbeeld maar zo dacht ze in die tijd wel. Uiteindelijk is ze daarmee gestopt en heeft ze haar leven geaccepteerd. Maar er zijn dagen dat ze zichzelf nog steeds in slaap huilt. Gisteren was zo'n dag. Ik dacht dat je dat misschien wel wilde weten.'
'Wacht, ze moest huilen gisteren? Waarom?' Ross vroeg het heel verbaasd. Hij was ook verbaasd. Sky was niet het type om te gaan huilen, zelfs toen ze helse pijnen leed (een gebroken grote teen, je wil niet weten hoe ze eraan kwam. Oke ze kwam met haar teen met een snelheid van 3000 kilometer per uur tegen het randje van de badkamerdeur aan maar zeg nou eerlijk, dat kan iedereen overkomen, ja toch?) slikte ze haar tranen weg en ging ze verder met haar leven.
'Ja, ze huilde. Wat ik wilde zeggen is dat ze je nodig heeft op dit moment, maar dat ze dat niet wil toegeven.' Ross stond versteld. Dit zag hij niet aankomen.
'Maar ik heb al geprobeerd om het goed te maken, nu is het haar beurt.' zegt Ross eigenwijs. En zeg nou zelf, eigenwijs is toch ook wijs? Nu verliest Laila haar geduld.
'Jezus!' roept ze. 'Ik snapt niet dat Sky om jou huilt. Je bent een gevoelige rotzak! Mensenkinderen, snap je niet dat Sky op dit moment niet weet wat ze moet doen? Aan de ene kant wil ze het heel graag met je goedmaken, maar dat doet ze niet omdat ze bang is dat ze je pijn doet. Had je dat nog niet begrepen? Ze laat niemand dicht bij haar omdat ze bang is dat er iets met diegene gebeurt. Waarom zijn jongens zo dom?'
'O. Daar had ik nog niet over nagedacht.' Ross voelde zichzelf nu heel erg dom.
'Natuurlijk had je daar nog niet over nagedacht, je denkt het grootste deel alleen maar aan je zelf. Spreek me niet tegen, je weet dat het zo is. Als je aan Sky had gedacht had je haar eerder opgezocht.'
'Je hebt gelijk.' Ross fluisterde het zachtjes, hij durfde niet harder te praten.
'Ik heb altijd gelijk. Maar goed, het is nu aan jou wat je gaat doen.'
'Wat? Nee! Ik weet het niet!' riep Ross verschrikt uit.
'Verzin maar iets. Ik ga niet alles voor je voorkauwen. Dat heb ik nu al te veel gedaan.' zei Laila rustig.
'Nu ga ik ervantussen. Ik moet een zekere Sky gaan troosten.' Laila stond op en liep weg, terwijl ze een verontzette Ross achterliet.
'Haha, die komt over 5 minuten naar Sky gerent om het goed te maken. Nu is het aan Sky.' Laila pakte haar mobiel en belde Sky op.
'Hé, Sky, luister eens even, ik ben net bij Ross geweest en hij heeft voorlopig wat tijd nodig om over mijn woorden na te denken. Zullen we een make-up dagje houden?'
'JAAAAA!' riep Sky. Mooi, dacht Laila, die was ook weer vrolijker.
'Oke dan, zet jij alles klaar? Dan gaan we elkaar mooi maken!' Laila hing op en gniffelde. Als Ross langs zou komen zou hij niet weten wat hij zag. En dan wilde hij Sky al helemaal terug. Want Ross was enorm verliefd op Sky, als wilde hij dat zelf niet toegeven.


Reacties:


lovaticX
lovaticX zei op 1 sep 2012 - 14:05:
Ze gaf zichzelf overal de schuld van, zelfs als de supermarkt geen cola meer had. Dan bedacht ze de volgende theorie: als ik niet zoveel cola had gedronken had de supermarkt nog cola gehad en was iedereen blij en gelukkig geweest.

ahw : ( Verderrr


XJoanna
XJoanna zei op 1 sep 2012 - 8:01:
ALS ZE NOG MEER RUZIE KRIJGEN GA IK SLAAN


Tweety
Tweety zei op 1 sep 2012 - 0:51:
GA NOU VERDEEER X


Tweety
Tweety zei op 1 sep 2012 - 0:23:
ik zit hier met tranen in mijn ogen kut !!!! wahahahha best falend maar ik heb behoeften aan een jankverhaal dus ga ik bij een random verhaal janken
YEUY DRAMA IN AANTOCHT!! MAAR ROSS EN SKY MOGEN NIET DOOD, EVEN DAT JE HET WEET!!!

SNEL VERDER XX