Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Ouran High School Host Club » Ouran High School Ladies Club » personages

Ouran High School Ladies Club

2 sep 2012 - 9:34

278

0

294



personages

Host Club leden:

Tamaki: Hij is de leider van de Host Club en stiekem verliefd op Haruhi. Hij is altijd heel fanatiek geweest en ziet overal het positive in.

Haruhi: Haruhi is het enigste meisje in de Host Club. Iedereen denkt dat ze een jongen is en alle meisjes vinden "hem" heel schattig. Haruhi was tegen haar zin in de Host Club gekomen om een schuld af te lossen. Ze begon het steeds leuker te vinden en is uiteindelijk in de club gebleven.

Hikaru en Kaoru: Ze zijn een tweeling en de enigste die ze uit elkaar kan houden is Haruhi. De 2 jongens houden van grappen uithalen en mensen voor de gek houden. Ook spelen ze dat ze een 'bromance' hebben.

Koyoya: Hij is de beste vriend van Tamaki en ook de notaris van de Host Club.

Mitsukuni 'Honey': Mitsukuni houdt van eten en lijkt op het eerste gezicht een klein kind maar hij is een kampioen in vechtsporten.

Takashi 'Mori': Hij is de neef van Mitsukuni en hij praat niet zoveel. Je zal hem altijd bij Mitsukuni vinden.

Ladies Club leden:

Chikako: Ze is de leider van de Ladies Club en heel enthausiast soms. Je moet haar niet tegen praten want ze krijgt graag haar zin en doet daar veel voor.

Hachiko: Zij is de beste vriendin van Chikako en de notaris van de Ladies Club. Ze praat soms te veel.

Kagami, Kagerou en Kaida: Dit is de drieling van de club. De meeste grapen die er zijn worden door hun uitgehaald. Alleen Chikako heeft hun ooit uit elkaar kunnen houden.

Mamiko: Ze is heel klein voor haar leeftijd en daardoor lijkt ze op het eerste gezicht een klein kind. Eten is haar grootste passie.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.