Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Writing It Down » chapter 30

Writing It Down

2 sep 2012 - 13:50

641

3

207



chapter 30

Sky Thomassen <3

'Hoe laat komt hij langs?' vroeg ik terwijl Laila snel en behendig mijn haren krulde.
'Wat bedoel je?' vroeg Laila onschuldig. Maar ik had haar wel door.
'Ross. Ik moest per se als eerste van je en nou ben je me enorm snel aan het opmaken en alles. Alsof we een trein moeten halen.'
'Dus?'
'Laila!'
'Oke oke! Ik geef me over. Ik heb hem gezegd dat hij het maar snel goed moest komen maken omdat hij anders problemen met mij zou krijgen.' Ik fronste mijn wenkbrauwen.
'Jij? Dreigen? Wie ben je en wat heb je met Laila gedaan?' vroeg ik lachend.
'Alles voor mijn hunnybunny. Niemand laat mijn hunnybunny huilen.' lachte Laila.
'Zo, je haar is klaar. Wat wil je met je make-up?'
'Verzin maar iets.' zei ik. Laila's ogen begonnen gevaarlijk te schitteren.
'Zolang je me er niet als een fee of iets anders belachelijks uit laat zien. En ook geen diva graag. Gewoon, iets neutraals.' waarschuwde ik haar.
'Je verpest altijd alles.' gromde Laila. Ze pakte haar make-up en stalde alles uit op de tafel. Laila had gisteren nog een nieuwe voorraad make-up ontvangen van max factor (dat is dus het voordeel als je het gezicht va max factor bent) dus het paste niet allemaal op de tafel.
'Ik zag te denken aan grote ogen en neutrale lippen. Is dat niet te diva achtig voor je?' zei Laila lachend.
'Het kan er mee door. Ga je gang maar.' Ik tikte met mijn voet op de grond terwijl Laila me opmaakte. Ze was bijna klaar toen de bel ging.
'Daar is hij!' siste ze.
'Een minuutje!' schreeuwde ze. Behendig krulde ze mijn wimpers.
'Je bent klaar. In mijn kamer ligt een setje kleding. Aantrekken. Nu. Ik geef je vijf minuten.' siste Laila naar me. Ik knikte en racete naar de kamer van Laila.
'Dit ga ik niet aantrekken!' fluisterde ik. Laila hoorde me.
'O jawel, anders heb ik me net voor niets uitgesloofd.' Ik slaakte een diepe zucht en bekeek de klaar gelegde kleding nog een keer. Een crème kleurige broek, een doorschijnend topje, een zwarte bh en hoge zwarte hakken. Ik zucht nog een keer en trek de kleren aan.
'O, dus je hebt nu al besloten om te komen?' hoor ik Laila vijandig zeggen. Ik grinnik. Ross heeft de twijfelachtige eer om door Laila gehaat te worden.
'Ja, is dat een probleem?' vraagt Ross zielig.
'Nou, Sky zou eigenlijk uit eten gaan met een of andere hoge piet in het modellenvak. Maar misschien blijft ze een half uurtje langer hier voor je. Ik zal het even vragen. Jij blijft hier staan.' zegt Laila voordat ze naar mij toe loopt.
'En de val klapt dicht!' fluistert ze enthousiast.
'Vandaar het doorschijnende topje.' zeg ik droog.
'Inderdaad, je bent er helemaal klaar voor! Ik wil je alvast succes wensen met het goedmaken met Ross. Want ja, je gaat het goedmaken met hem, anders krijg je met mij te maken.' zegt Laila streng.
'Natuurlijk. Maar sinds wanneer ga ik met een of andere hogemetoot uit eten?' lach ik.
'Sinds een paar minuten geleden. Ik ga dadelijk wel even boodschappen doen, dat is hoognodig. Over een kwartiertje bel je mij gewoon en zeg je heel overdreven dat er iets tussen gekomen is. Maak er maar een heel drama achtig iets van. Deal?'
'Deal!' We schudde elkaar de hand.
'Wil je me nou eventjes excuseren? Ik moet iemand eventjes onzeker maken.' Laila loopt met een big smile terug naar de voordeur. Ik grinnik even. Met haar wil ik dus absoluut geen ruzie hebben. En terwijl ik ijverig met mijn hoofd schud loop ik naar de woonkamer toe.
'Je hebt geluk, ze wacht een half uurtje voor je. Een half uurtje en niet langer! Gesnapt?' hoor ik Laila dreigend zeggen. Ross is nu aan het knikken, dat weet ik gewoon.


Reacties:


XJoanna
XJoanna zei op 2 sep 2012 - 15:46:
Aahw zo leeeuk


XJoanna
XJoanna zei op 2 sep 2012 - 15:46:
Aahw zo leeeuk


lovaticX
lovaticX zei op 2 sep 2012 - 15:10:
awwwww omg verderrr