Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Ouran High School Host Club » Ouran High School Ladies Club » De Ladies Club

Ouran High School Ladies Club

2 sep 2012 - 14:03

561

1

296



De Ladies Club

Tamaki loopt met versnelde passen heen en weer in de kamer met één hand in zijn haar. “Wie zijn die meiden dan?”¯ vraagt hij op een gestreste toon aan Koyoya. Koyoya kijkt rustig op van zijn klembord “Ze noemen zichzelf de Ladies Club.”¯ Zegt hij. Tamaky zucht geïrriteerd “Het maakt niet uit, de Host Club is en blijft de best lopende club op deze school.”¯ Zegt hij. Hikaru en Kaoru knikken instemmend. “Nu iedereen op zijn plaats, de Host Club is nu open.”¯ Zegt Tamaki terwijl hij de deuren van de club open doet.

Niet veel later hebben de jongens het druk met alle meisjes die de Host Club bezoeken. Haruhi is net in gesprek met een meisje genaamt Shikari als ze een groep jongens door de gang ziet lopen. Ze fronst even en bied haar excuses aan aan Shikari terwijl ze op staat en naar de deur loopt. Voorzichtig kijkt ze om de hoek van de deur post waar de jongens heen lopen. De jongens gaan een lokaal niet veel verderop binnen en Haruhi loopt ze langzaam achteraan. Ze duwt voorzichtig de deuren van het lokaal een stukje open en kijkt naar binnen.

Chikako kijkt met een brede glimlach door het grote lokaal heen. De meiden zijn allemaal druk bezig met de vele jongens die zijn komen kijken op de eerste dag dat de Ladies Club open is. In de verte ziek Chikako de deur een klein beetje open gaan en het gezicht van een jongen gluurt de kamer binnen. Chikako loopt langzaam naar de jongen toe en glimlacht “Welkom bij de Ladies Club, jij heet Haruhi toch? Je zit bij de Host Club.”¯ Zegt ze met een glimlach. Haruhi kijkt geschrokken op naar Chikako en krabt achter haar oor “Ja klopt”¯ zegt ze. “Kan ik je helpen?”¯ vraagt Chikako. Haruhi schud snel haar hoofd “Nee ik kwam alleen even kijken, ik ga alweer.”¯ Zegt ze. Chikako knikt even “Ik hoop je snel weer te zien.”¯ Zegt ze. Haruhi knikt ook even en loopt snel de gang weer door naar het lokaal waar de Host Club zit. Tamaki ziet de verbazing op Haruhi’s gezicht en vraagt wat er is. “Ze zitten helemaal vol bij de Ladies Club.”¯ Zegt Haruhi lichtelijk verbaast. Tamaki’s glimlach verdwijnt en hij kijkt Koyoya aan die zijn schouders op haalt. Een zucht verlaat Tamaki’s mond en hij loopt weer terug naar het meisje waar hij mee bezig was. Haruhi kijkt Koyoya aan die ook verder gaat en loopt dan maar weer naar Shikari toe. “Het spijt me dat ik je alleen liet, waar waren we?”¯ zegt hij. “Je was me aan het uitleggen hoe het zit tussen jou en Tamaki, jullie lijken heel close.”¯ Zegt Shikari. Haruhi grinnikt even “We zijn gewoon vrienden, Tamaki is als een grote broer voor me.”¯ Zegt ze. Shikari knikt even en neemt een slok van haar thee. “Hoe kan het eigenlijk dat jij Hikaru en Kaoru uit elkaar kan houden?”¯ vraagt ze. Haruhi haalt haar schouders op “Ze zien er dan wel hetzelfde uit, hun karakters zijn verschillend en hun houdingen zijn ook niet hetzelfde.”¯ Zegt ze. “oke, het was fijn om met je te praten Haruhi.”¯ Zegt Shikari. Haruhi knikt en kijkt haar na terwijl ze weg loopt. Ondertussen zijn haar gedachten bij de Ladies Club, had Tamaki gelijk en zijn ze geen bedreiging of moeten ze misschien toch oppassen?


Reacties:


ZoeyRedbird
ZoeyRedbird zei op 2 sep 2012 - 14:20:
hehehehe, ze moeten oppassen denk ik dan maar