Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Du wirst immer heilig sein ~ a Tom Kaulitz Lovestory » 2. Girls and Problems

Du wirst immer heilig sein ~ a Tom Kaulitz Lovestory

2 sep 2012 - 14:44

302

0

244



2. Girls and Problems

tralalala. Reacties zijn welkom.

In de maanden die daarop volgden, beleefde ik met nog een aantal meiden spannende avondjes. Zo waren er Maria uit Spanje, Louise en Sophie uit Frankrijk, Anna uit Oostenrijk, Soare uit Roemenië en Natalie uit Tsjechië. Ze waren allemaal bloedmooi, maar geen van hen kon tippen aan het prachtige meisje met de blonde haren en grote, blauwe ogen uit Duitsland; Amanda. Hoe zeer ik mijn best ook deed haar te vergeten, het wilde me maar niet lukken. Ik kon me niet meer volledig concentreren op mijn muziek, waardoor ik een aantal keren de mist in ging; zowel bij optredens als bij soundchecks. Ook was ik stiller dan normaal, en at ik bijna niets. Dit leidde af en toe tot grote frustraties binnen de band, en steeds als iemand mij vroeg wat er in hemelsnaam met me aan de hand was, stamelde ik dat ik me niet helemaal lekker voelde. Daarna lieten ze me, gelukkig, met rust.
De fans leken er gelukkig minder om te geven dat ik af en toe een noot miste. Ze schreeuwden nog net zo hard als voorheen, en nog net zoveel meisjes als voorheen wilden me aanraken en vasthouden, en op evenveel spandoeken als voorheen las ik huwelijksaanzoeken en liefdesverklaringen.
Langzaam maar zeker kropen de maanden voorbij, en ik was blij om weer eens een keer, na al die maanden, op mijn eigen bed te kunnen liggen. Ik zette de televisie aan, zapte wat, vond niets interessants om te kijken en zette vervolgens mijn televisie maar weer uit. Mijn gedachten stonden er toch niet naar.
Ik legde mijn armen gekruist onder mijn hoofd en sloot mijn ogen. Misschien kon ik nog wat slapen, en als dat kon, misschien ook wel zonder vervelende dromen over haar.
Net op dat moment werd er op de deur van mijn kamer geklopt.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.