Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Du wirst immer heilig sein ~ a Tom Kaulitz Lovestory » 3. Explaining everything

Du wirst immer heilig sein ~ a Tom Kaulitz Lovestory

2 sep 2012 - 14:45

330

0

184



3. Explaining everything

Het was Bill. Voorzichtig sloot hij de deur achter zich. Ik keek hem aan vanaf mijn bed. Hij bleef staan waar hij stond, met zijn armen over elkaar geslagen.
‘Wat is er?’
‘Ik wilde net hetzelfde aan jou vragen.’
‘Er is niets, dat heb ik je al een keer of vijfmiljoen gezegd.’ Mijn broer trok een wenkbrauw op.
‘Tom, ik ken je langer dan vandaag. Jij bent mijn tweelingbroer, ik voel het aan als er iets is met je, dus vertel; wat is er aan de hand?’
‘Ik had al gezegd; niets. Ik weet niet wat jij je in je hoofd haalt, maar er is geen enkele reden waardoor je ook maar kan dénken dat er iets mis is.’ Ik wist dat hetgeen ik zojuist gezegd had niet waar was. Sterker nog, er waren juist heel veel redenen te merken dat er iets mis was, en ik wist dat Bill dat wist.
Hij liep naar mijn bed en ging op de rand zitten. Ik wist dat hij daar zou blijven zitten tot ik hem vertelde wat me dwars zat. Toch was ik in eerste instantie niet van plan mijn mond open te doen. Bill en ik waren beide eigenwijs. Dat was een van onze gezamenlijke trekjes.
Na een minuut of tien beiden niets gezegd te hebben, trok Bill zijn mond los.
‘Het is een meisje he?’ Ik keek hem aan.
‘Hoe weet jij dat?’
‘Vijf maanden terug, in de lobby? Je kwam de lift uit met een dode blik op je gezicht. Een blik die me vertelde dat je van iets weggelopen was waar je niet van weg wilde.’ Ik zei niets. Bill draaide zich wat meer naar me toe.
‘Wat is haar naam?’ Toen vertelde ik hem alles. Ik vertelde dat ik haar gezien had bij het concert, ik vertelde hoe de nacht was geweest, ik vertelde hem hoe mooi ze was en hoe lief, ik vertelde hem over de ochtend, over de dromen die ik daarna gehad heb, en Bill zat daar, zei niets en luisterde naar me.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.