Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Du wirst immer heilig sein ~ a Tom Kaulitz Lovestory » 5. Searching

Du wirst immer heilig sein ~ a Tom Kaulitz Lovestory

2 sep 2012 - 14:46

267

0

172



5. Searching

Na eerst uitvoerig op internet gezocht te hebben - zonder resultaat - en vervolgens terug te reizen naar Berlijn, waar ik haar ontmoet had, was onze vakantieperiode (twee hele weken) voorbij en werd het weer tijd om de studio in te duiken. Terneergeslagen liep ik de voor mij inmiddels bekende deuren weer door. Wat had ik eigenlijk wel niet gedacht? Ik wist alleen maar haar voornaam, meer niet. Misschien woonde ze wel helemaal niet in Berlijn, en als ze daar wel woonde, dan was Berlijn nog steeds groot, de kans haar daar zomaar tegen te komen was minimaal geweest. Toch; er was een kleine kans geweest. En hoewel Amanda vinden was als het zoeken naar een speld in een immense hooiberg, ik had allebei die weken de hoop gehad haar te vinden.
Helaas. Waarschijnlijk zat zij nu gewoon thuis, op de bank. Misschien keek ze wat televisie of luisterde ze naar de radio. Ze zou vast niet zoveel aan mij denken als ik aan haar. Misschien was ze inmiddels wel een leuke jongen tegen het lijf gelopen. Een jongen die haar niet zomaar achterliet in een hotelkamer. Een jongen die wel bij haar kon zijn en blijven. Een jongen waarop ze kon rekenen.
Ik moest me ook maar over haar heen zetten. Hoe moeilijk het ook zou zijn. Nu was het noodzaak me te concentreren op het maken van ons nieuwe album. Ik had geen tijd mijn tijd te verspillen aan een meisje. Niet nu. Het was over. Zij was ergens haar leven aan het leiden en ik moest verdergaan met het leven van de mijne. Ze was verleden tijd.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.