Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Du wirst immer heilig sein ~ a Tom Kaulitz Lovestory » 6. New Album

Du wirst immer heilig sein ~ a Tom Kaulitz Lovestory

2 sep 2012 - 14:48

267

0

186



6. New Album

reacties zijn leuk.

Het lukte me, gelukkig, om iets meer concentratie op te brengen bij de maak van het album. Misschien kwam het doordat ik het zo druk had. Er was simpelweg geen tijd om rustig wat te denken aan andere dingen dan de muziek. De enige momenten dat daar wel de tijd voor was, en de enige momenten waarop ik dat inmiddels ook nog deed, waren de nachten, als ik in mijn bed lag.
Ik kon uren naar het plafond staren, denkend aan haar. Ik kon het niet helpen me af te vragen waar ze zich zou bevinden en of ze op dit moment ook aan mij dacht. Uiteindelijk viel ik dan iedere nacht in slaap met de gedachte dat zij op dat moment hoogstwaarschijnlijk lekker lag te slapen, zonder zich ook maar druk te maken over mij.
De dagen vlogen voorbij en na een maand of zeven was het nieuwe album dan eindelijk klaar. Het was nu iets meer dan een jaar geleden geweest sinds die ene nacht en iets meer dan een jaar geleden sinds dat moment dat ik die deur achter me dichttrok. Het was nu iets meer dan een jaar geleden sinds ik dat briefje naast haar neergelegd had.
Na een maand vrij gehad te hebben was het tijd voor een volgende Europa-tour. We zouden weer beginnen in Berlijn en eindigen in Köln. Het feit dat we weer in Berlijn zouden staan maakte me toch ietwat nerveus. Misschien was ze er weer? Misschien zou ze weer vooraan staan en naar mij lachen, net zoals ze die ene nacht gedaan had. Heel misschien zou ik haar weer zien…


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.