Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Du wirst immer heilig sein ~ a Tom Kaulitz Lovestory » 7. Touring

Du wirst immer heilig sein ~ a Tom Kaulitz Lovestory

2 sep 2012 - 14:48

298

0

196



7. Touring

Ze was er niet. Vanaf het moment dat ik het podium opliep, tot het moment dat ik het podium verliet, speurde ik het publiek af naar haar. Er hadden vele meisjes gestaan, waaronder veel blonde meisjes met blond haar en blauwe ogen, maar zij was er niet.
Vlak voor we die nacht de taxi instapten die ons naar het hotel zou brengen - hetzelfde hotel als een jaar terug - keek ik nog een laatste keer om mij heen, in de hoop haar toch nog te zien, maar het mocht niet zo zijn.
Na een vrij slapeloze nacht was het weer tijd om op te staan. Ik was al voor mijn wekker wakker, stond op, douchte, kleedde me aan, pakte mijn spullen en liep de deur uit naar de lobby beneden. Ik was de eerste. Het management had de betaling van de kamer al geregeld en ik plofte neer op een van de stoelen die daar stonden. Na ongeveer tien minuten kwam de rest ook uit de lift en liepen we naar de tourbus die buiten op ons stond te wachten.
We gingen naar Tsjechië, Roemenië, Hongarije, Oostenrijk, Zwitserland, Portugal, Spanje, België, Nederland, en kwamen uiteindelijk aan in Köln - Duitsland, waar we het laatste concert van de tour zouden geven. Tussen onze aankomst en dat concert zaten twee dagen die we dus zogezegd vrij hadden. Bill besteedde die dagen aan winkelen, Georg en Gustav aan het spelen van games, en ik zat er maar bij. Af en toe speelde ik ook een spelletje mee, maar dat was dan vaak maar één potje. De rest van de tijd bracht ik door in de slaapkamer, met het excuus dat ik goed uitgerust wilde zijn voor het laatste optreden. Op dat moment wist ik nog niet dat dat optreden mijn hele leven zou gaan veranderen…


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.