Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Du wirst immer heilig sein ~ a Tom Kaulitz Lovestory » 8. Is it her?

Du wirst immer heilig sein ~ a Tom Kaulitz Lovestory

2 sep 2012 - 15:27

266

0

174



8. Is it her?

reactiesreactiesreacties.

De lichten in de zaal waren inmiddels uitgegaan. Het publiek werd wild. Ze wisten dat het zou beginnen nu. Ik stond op mijn plaats op het podium, klaar om voor de laatste keer deze tour te beginnen. Ik wilde alles geven, maar wist van mezelf dat dat niet zou gaan lukken. Niet in deze toestand. Toch ging ik mijn best doen; voor de jongens, voor de fans.
Ik begon te spelen. Ik hoorde meiden gillen. Er stond een spotlight op me gericht. Ik voelde de inmiddels bekende warmte van het licht op mijn rug. Ik probeerde me zoveel mogelijk te concentreren op mijn gitaarspel. Ik hoorde de rest van de band invallen, met als laatste het geluid van mijn tweelingbroers stem, gevolgd door de stemmen uit het publiek, die zowel nog harder gilden dan voorheen en die meezongen.
Ik keek op. Ik kon net de eerste drie rijen zien vanaf waar ik stond. Ik liep met mijn ogen de meisjes af, en toen zag ik haar staan.
Hoewel de meiden om haar heen stonden te springen, schreeuwen, zingen en klappen stond zij stil, deed niets en keek me alleen maar aan. Haar haar was nog net zo blond als voorheen, haar ogen nog net zo groot en blauw, haar lichaam nog steeds zo sexy als een jaar geleden. Ze droeg een zwart shirtje met spaghettibandjes en ze keek me glimlachend aan. Haar glimlach was nog mooier dan ik me herinnerde. Ik kon het niet laten terug te glimlachen. Ik had waarschijnlijk nog nooit zo breed geglimlacht. Vreugde raasde door mijn lichaam. Ze stond er. Ze was het echt.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.