Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Du wirst immer heilig sein ~ a Tom Kaulitz Lovestory » 9. Sie bleibt

Du wirst immer heilig sein ~ a Tom Kaulitz Lovestory

2 sep 2012 - 15:27

248

1

183



9. Sie bleibt

reacties motiveren.

Ik kon mijn ogen niet meer van haar afhouden. Dit bleef niet ongemerkt. Bij een instrumentaal stukje kwam hij naast mij staan, keek hij van mij naar haar en terug en tikte mij aan. Verschrikt keek ik vervolgens mijn broer aan.
‘Is dat Amanda?’ fluisterde hij mij in mijn oor. Ik knikte.
Hij zong het lied af, gebaarde vervolgens naar Gustav en Georg even een intermezzo in te lassen, kwam naar mij toe en ging voor mij op de rand van het podium zitten. Ik keek hem verbaasd aan. Wat deed hij nou weer? Dit was niet de afspraak geweest?
‘Hallo Fraulein.’ Sprak hij. Pas toen kreeg ik door wat hij van plan was. Mijn glimlach verdween van mijn gezicht en ik beet op mijn lip.
‘Je heet Amanda, toch?’ Ik zag haar knikken.
‘Vermaak je je een beetje?’ Weer knikte ze.
‘Zou je na het optreden even willen wachten in de zaal?’ Nu keek ze mij weer aan. Ik voelde dat ik rood werd. Zij zag dat, glimlachte en knikte vervolgens weer.
‘Oké mooi zo! We gaan verder jongens!’ Bill stond weer op om verder te gaan met het optreden. Toen hij langs mij opliep fluisterde hij nog snel ‘Bedank me later maar’ in mijn oor. Gustav tikte af voor het volgende nummer en we speelden verder volgens plan.
Ik gaf alles wat ik had en speelde beter dan ooit tevoren en hoewel ik me ergens diep schaamde voor de actie van mijn tweelingbroer, was ik ook nog nooit zo blij geweest.


Reacties:


ARebelAngel
ARebelAngel zei op 2 sep 2012 - 16:00:
Ik ben niet echt fan van deze band maar dit verhaal is geweldig!!
Meld het even als je verder gaat.