Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Fall again • Harry Styles [afgewerkt] » Forty-two

Fall again • Harry Styles [afgewerkt]

2 sep 2012 - 18:42

842

1

206



Forty-two

En dat Fast en Furious bleek uiteindelijk precies te zijn waar we ons beiden goed bij voelden, het leek ook het humeur van de anderen aanzienlijk hebben te verbeterd gedurende de weken die Harry en ik ondertussen weer “gevaarlijk roekeloos”ť samen waren. Louis en ik schoten weer met elkaar op, wat voor Harry nog beter was uitgekomen dan voor ons zelf, en dat was ook precies wat ik bedoelde met ‘snel’. Onze eerste echte week samen, hadden we dan ook serieus echt meteen samen doorgebracht. Van de vele dagen die daarop volgden, waren er weinige dat Harry en ik elkaar niet zagen vanaf het moment dat we opstonden tot we weer gingen slapen. Andere keren viel ik gewoon in zijn armen in slaap en meldde hij aan mijn moeder dat hij me de volgende ochtend wel weer zou afleveren, iets waar zij tot mijn vreugde geen erg in zag. Mijn ma was een godsgeschenk, en daar was ik me echt wel van bewust.

Vanochtend was één van die keren geweest, al was het al dan net iets anders geweest. En als ik over het over ‘anders’ had, kwam ik natuurlijk weer terug bij mijn eerdere definitie van ‘snel’. Zoals gewoonlijk was ik ontwaakt naast een al wakkere Harry, die me glimlachend toe had gekeken en met zijn vingers door mijn haren was gegaan. Echter, had hij me geen tijd gegund om rustig alles op een rijtje te zetten, hij was meteen met de deur in huis gevallen: ‘Ik wil dat je bij me intrekt, hier.’ Natuurlijk was ik te verbaasd en bovendien slaperig geweest om te kunnen antwoorden, waarop hij me meer uitleg had gegeven. ‘Ik heb het al met Louis besproken en je ma is er ook van op de hoogte, nu enkel jij nog.’ ‘Kan ik überhaupt weigeren?’ had ik lachend gevraagd en een onzekere glimlach op Harry’s mond doen verschijnen. ‘You could, but I would really, really, really like you to move in with me’, had hij me met neergeslagen ogen verteld, waarop ik al lachend mijn hoofd in zijn nek had begraven en tegen zijn hals had gefluisterd dat het goed was. Ik had niets te verliezen, ik was immers al volledig mee in onze rush, en als mijn moeder het had goedgekeurd, zou het wel oké zijn. Het had daarna nog enkele weken geduurd voor mijn meest noodzakelijke spulletjes in de woning geïnstalleerd waren, met de gedachte dat ik nog altijd op mijn oude kamertje thuis zou kunnen terugvallen. Sindsdien werd ik elke ochtend wakkergebruld door een met energiedrank en liters caffeïne-gevulde Louis, maar werd bovenal naast een stralende Harry wakker, waardoor het met mij al niet veel beter gesteld was dan hen beiden.

‘I think I know what we’re going to do tonight.’ Ik keek op van mijn handen die met zachte bewegingen cirkels op Harry’s borst tekenden, recht in de groene ogen boven me. ‘We still haven’t finished our list’, verklaarde hij voor hij zijn hoofd naar me toeboog en zijn lippen naar mijn oor bracht. Verdomme, dat is waar ook! Schoot er door mijn hoofd. ‘So?’ vroeg ik en onderdrukte een geeuw. ‘We’re going skinny dipping.’ ‘You’re kidding me’, bevrijdde ik mezelf uit zijn armen en duwde hem verbijsterd van me weg. ‘I thought you’d forgotten that one already!’ En ik had het nog harder gehoopt. Hij lachte en schudde daarna grijnzend het hoofd. ‘I’m sorry babe, but no, it was the only good thing on that paper’, lachte hij nog na. Ik kreunde en liet me dramatisch achterovervallen op het bed, waar ik op de zachte kussens belandde en in de lakens naast me kneep. ‘I don’t want to’, fluisterde ik met lichte pruillip en zag hoe Harry zich naar me toedraaide en daarna vlak naast me ging liggen. ‘But you’re not alone remember’, fluisterde hij me toe, en ik kreunde opnieuw, dit keer van puur afgrijzen. ‘But I’m not naked half the time I’m at home Harry, that’s different!’ Hij lachte om mijn kleine uitbarsting, wat ervoor zorgde dat ik mijn lippen stevig op elkaar duwde en met toegeknepen ogen voor me uitstaarde. ‘It’s not, though I do really regret that that doesn’t count for you.’ ‘Don’t make fun of it’, zei ik scherp en draaide me met norse blik naar hem om. ‘I don’t.’ ‘Yes you do, I can see it in your eyes.’ Mijn zelfverzekerde blik zorgde ervoor dat Harry met zijn ogen rolde voor hij een al even arrogante attitude aannam. ‘You’re overacting’, zei hij met zijn blik op me gericht, ‘and oh, by the way, you haven’t seen me naked yet since-’ ‘En dan nog! Ik trek niet gewoon mijn shirt uit wanneer ik dat wil.’ Harry keek me spottend aan als reactie op mijn furieuze blik en ging met zijn hand over mijn wang, wat al een groot deel van mijn irritatie wegnam. ‘Then maybe you should already start practicing-’ ‘Think before you go on Styles, because I’m ridiculously close to punching you in the face right now’, onderbrak ik hem en liet zijn wenkbrauwen de hoogte in schieten.


Reacties:


Tweety
Tweety zei op 5 sep 2012 - 20:18:
WAHAHAHHAHHA *evil grin*