Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Du wirst immer heilig sein ~ a Tom Kaulitz Lovestory » 13. It's allright

Du wirst immer heilig sein ~ a Tom Kaulitz Lovestory

2 sep 2012 - 19:04

304

0

192



13. It's allright

Reacties zijn leuk en altijd welkom enzo.

Ik nam haar mee naar achteren. Georg en Gustav zaten rustig op de bank met een biertje. Ze glimlachten toen we binnen kwamen. Deze verdwenen echter snel weer, bij het zien van het huilende meisje en ik, de bezorgde, niet al te vrolijk kijkende gitarist. Bill daarentegen moest moeite doen niet te glimlachen. Ik had het idee dat hij het wel leuk vond, oom zijn. Ik kon er nu nog niet om lachen, en ik wist dat mijn ouders dat ook niet zouden kunnen. Ik kon het me nu alleen niet veroorloven daaraan te denken. Ik was niet de enige die hier moeite mee had. Het meisje van wie ik de hand vasthield, had het er namelijk minstens net zoveel moeite mee. Dat voelde ik.
Ik nam haar mee naar de omkleedruimte - die achter de lounge was, waar Georg en Gustav inmiddels vragende blikken hadden opgezet - en deed de deur achter ons dicht. Ik hoorde Bill nog net zeggen: ‘Ik ben oom!’. Ik pakte een pappieren doekje uit het apparaat dat aan de muur hing, maakte dit vochtig en begon de uitgelopen mascara van Amanda’s gezicht weg te vegen. Geen van ons beiden zei iets.
Toen ik klaar was gooide ik het gebruikte doekje weg.
‘Wil je wat te drinken?’
‘Nee dankjewel.’ Ze keek om zich heen. Ik kon zien dat ze zich niet helemaal op haar gemak voelde. Ik legde mijn handen op haar heupen. Nu keek ze me recht in mijn ogen aan.
‘Het komt goed. Echt waar.’ Ze keek naar beneden. Met mijn linkerhand hief ik haar hoofd weer op.
‘Ik heb je gezocht en nu weer gevonden. Ik ga je niet meer in de steek laten. Nooit meer. Dat beloof ik je.’
‘Echt waar?’
‘Echt waar.’ En na deze woorden te hebben gesproken knuffelde ik haar, en wenste ik haar nooit meer los te hoeven laten.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.