Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Ouran High School Host Club » Ouran High School Ladies Club » De ontmoeting

Ouran High School Ladies Club

2 sep 2012 - 20:09

426

0

251



De ontmoeting

De volgende dagen valt het de jongens van de Host Club toch op dat er veel jongens vaste klant zijn geworden bij de Ladies Club “Het is niks om ons druk om te maken.”¯ Had Tamaki duidelijk gezegd maar toch was er toch wel wat bezorgdheid tussen de jongens. De meiden van de Ladies Club daarentegen hadden alleen maar lol. Het maakt hun niet uit of ze veel of weinig winst hebben. Ze doen het alleen voor de lol en gezelligheid. Het valt hun natuurlijk wel op dat ze meer winst krijgen dan de jongens van de Host Club maar dat is hun niet naar het hoofd gestegen.

“Nu ben ik het zat, ik wil weten wie die meiden wel niet zijn dat ze denken om zomaar een soortgelijke club te openen!”¯ zegt Tamaki zomaar uit het niets na weer dag bij de Host Club. Iedereen kijkt hem verbaast aan “Maar jij was juist degene die zei dat we ons niet druk hoefden te maken.”¯ Zeggen Hikaru en Kaoru in koor. “Maakt me niet uit, ik wil weten wie het zijn!”¯ zegt Tamaki. De jongens halen hun schouders op en lopen achter Tamaki aan naar het lokaal van de meiden. Als Tamaki de deuren open doet ziet hij de meiden gezellig met elkaar praten met wat thee.

Chikako kijkt als eerste op en glimlacht naar de jongens “Daar hebben we de heren van de Host Club.”¯ Zegt ze op een geamuseerde toon. “Haruhi, leuk om je weer te zien.”¯ Vervolgt ze. Haruhi knikt even en krijgt een boze blik toegeworpen van Tamaki. “Wat? Ik ben alleen maar aardig.”¯ Zegt ze. Tamaki kijkt weer naar Chikako. “Mag ik weten wie jullie wel niet zijn om de Host Club in de weg te staan?”¯ zegt hij. Chikako trekt haar wenkbrauwen op “Mijn naam is Chikako en dit zijn Hachiko, Kagami, Kagerou, Kaida en Mamiko”¯ zegt ze. “En we lopen niet in de weg, wij hebben net zoveel recht als jullie om een club te beginnen”¯ vervolgt ze. Ondertussen waren Hikaru en Kaoru naar de drieling gelopen en stelden zichzelf met een flirtende glimlach voor. De drie meisjes beginnen blozend te giechelen en stellen zichzelf ook voor. “Hikaru! Kaoru!”¯ zegt Tamaki op een dreigende toon. De twee jongens kijken Tamaki zuchtend aan en lopen dan gehoorzaam weer terug. “Je zal nog van ons horen.”¯ Zegt Tamaki tegen Chikako. Hij draait zich om en loopt met grote passen weer het lokaal uit. De anderen volgen en Hikaru en Kaoru glimlachen nog even naar de drieling waarna ze ook achter Tamaki aan lopen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.