Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Du wirst immer heilig sein ~ a Tom Kaulitz Lovestory » 14. The Young One

Du wirst immer heilig sein ~ a Tom Kaulitz Lovestory

2 sep 2012 - 19:45

329

0

172



14. The Young One

Reacties vind ik leukkkk.

We zaten in haar auto. Zij reed. Onderweg stelde ik haar allerhande vragen over Justin. Hoe was hij? Wat kon hij al? Wat was zijn lievelingsbezigheid? Amanda gaf mij de antwoorden. Justin bleek een vrolijk, speels, muzikaal mannetje te zijn, die ervan hield om naar muziek te luisteren. Hij scheen “ons”ť helemaal geweldig te vinden - net als zijn moeder. Hij kroop al rond en wist al ‘mamma’ te zeggen. Dit was ook het enige echte woord dat hij sprak, de rest was nog allemaal gebrabbel. Haar moeder paste op hem als zij moest werken of naar school moest. Vanavond had ze echter een babyfoon bij de buurvrouw neergezet, aangezien haar moeder uit eten zou gaan met haar vader.
Amanda parkeerde haar auto bij een flatgebouw ergens aan de rand van het centrum van Köln. Ze woonde op 3 hoog, nummer 34.
Het flatje was verre van groot. Er waren twee slaapkamertjes. Nou ja, eigenlijk anderhalf. Een piepkleine badkamer en een klein woonkamertje, dat volstond met een box, twee banken, een eettafeltje en een televisie. Ze had een fornuis, een koelkast en een paar kastjes die de keuken moesten voorstellen. Nee, het was verre van groot, en ik vond het vreselijk te weten dat mijn zoon hier groot moest worden, simpelweg omdat zijn moeder geen geld had zich wat groters te veroorloven.
Voorzichtig maakte Amanda de deur naar het kamertje van Justin open. Er stond een wiegje een kledingkastje en een commode. Het was erg klein binnen.
Ik keek Amanda aan. Ze glimlachte. Nu liep ik naar de wieg en keek naar het kleine mannetje dat erin lag.
Hij leek sprekend op mij toen ik klein was. Hij lag heerlijk zorgeloos te slapen. Zijn kleine handjes naast zijn lichaampje, af en toe trappelend met zijn kleine beentjes. Ik kon het niet laten te glimlachen. Hij was perfect.
‘Hij is mooi he?’ hoorde ik Amanda fluisteren. Ze was naast mij komen staan. Ik sloeg een arm om haar schouder heen.
‘Hij is prachtig.’


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.