Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Baby Lux -Gepausseerd- » 10 | Filgarah ♥

Baby Lux -Gepausseerd-

3 sep 2012 - 15:11

1563

5

382



10 | Filgarah ♥

Een nieuw hoofdstuk! With a little bit of love in the air.. Let niet op mijn eventuele schrijffouten & als je tips hbet? Post them below. Enjoy!x :)

Harry sloeg een wiegelig bosweggetje in. Nilla wiebelde heen en weer op haar autostoel. Ze keek door het autoraam naar buiten.
Het weggetje werd omgeven door grote eiken met lente groene blaadjes die zich af en toe rustig van een boomtak lieten glijden. Om de stammen van de grote eiken bloeien en groeiden allerlei verschillende bloemen in planten met prachtige kleuren. Nilla moest toegeven dat Harry gelijk had, want ze keek inderdaad haar ogen uit.
Harry was in concentratie met het weggetje. Hij had er vaker gereden, hij kwam hier geregeld om na te denken, maar eigenlijk was er een reden. Hij kwam hier om soms even weg te zijn van alle drukte om hem heen, hij vond het geweldig om World famous te zijn, maar je begrijpt dat het je soms tot de kop stijgt. En hij kwam hier natuurlijk omdat het er zo mooi was.
Harry schakelde en stopte de auto. Nilla draaide zich om en keek Harry aan.
‘Hier is het?’
‘Hier is het.’ Glimlachte Harry en opende het portier. Direct rook hij de natuur, met tussengeuren van bloeiende lavendel. Hij stapte uit, en gooide het portier dicht. Hij liep naar de andere kant van de auto en opende het portier voor Nilla.
‘Na u Sweet lady.’ Zei hij en hielt het portier open totdat ze uitgestapt was.
Nilla trok zichzelf uit de comfortabele stoel en kwam naast Harry staan. Met een sierlijke boog gooide Harry het portier dicht en deed de auto op het automatische slot. Hij sloeg een arm om Nilla’s schouder en wachtte op reactie. Maar Nilla gaf geen kik. Ze vond het wel fijn. Samen liepen ze bij het wiegelde bosweggetje vandaag en stapten een droog modderig zandpaadje op. Het zand plakte aan de zijkanten van Nilla’s All Stars, wat bij Harry ook gebeurde. Nilla grinnikte bij het zien van het vastgeplakte zand.
Samen liepen ze verder over het zandpaadje. Op den duur kwamen ze uit bij een open plek met in het midden nog een grote eik. De open plek was begroeid met groen gras wat vers gemaaid was. Rondom de stam van de eik groeide zacht donker groen mos waar je prima op kon zitten in deze tijd van het jaar. Harry wees haar op het mos en vroeg haar om te gaan zitten. ‘Ik heb een kleine verassing voor je..’
Vlak daarna verdween hij. Nilla liet zichzelf op het mos vallen. Het was niet nat, de dauw was al weggetrokken. Dit was pas de eerste dag.. De eerste dag dat ze samen met Harry was. En ze was nu al mee geweest naar het recorden van hun tweede album. Ze wist de titel al, wat inmiddels al bekent was gemaakt door mede bandlid Louis. De naam van het album zou ‘Take Me Home’ heten en hun eerste single ‘Live While We’re Young.’ Nilla had zich voorgenomen het album direct te kopen als het in de winkels lag. Ze had live While We’re Young al gereserveerd op iTunes. Op de avond dat ze terug kwam van Baby Lux en Harry, werd bekend gemaakt dat je hem kon reserveren om middernacht en dat had Nilla ook gedaan.
Ze kon het gewoon haast nog niet geloven wat er allemaal al gebeurt was. Ze trok gewoon op met een paar van de meest bekende tieners van de wereld. Want feitelijk, was Harry gewoon nog een opper tiener. Dat kon je bij sommige dingen gewoon merken aan zijn manier van doen. Nilla was een jaar jonger dan Harry, dus kon zich daar prima in vinden.
Doordat Nilla verzonken was in gedachten had ze Harry niet zien aankomen. Ze had haar ogen gesloten. Voorzichtig liep Harry op haar af en tikte haar schouder. Nilla opende haar ogen verschrikt en keek naar Harry’s glimlach. Eigenlijk was zijn glimlach best wel perfect.
‘Je liet me wel schrikken hoor.’ Zei Nilla lachend en trok zichzelf rechtop, ze zat nogal onderuitgezakt.
‘Sorry, ik wou zo stil mogelijk doen,’ zei Harry, nog met diezelfde perfectie glimlach. Hij kwam naast haar zitten in het mos, ‘Goed, ik heb iets voor je.’
Nilla werd enthousiast, ‘Wat heb je?’
‘Nou, het is niets iets wat je kunt kopen.’ Zei hij met lichte rode wangetjes.
‘Maar, waar vind je nou een verassing wat je niet kunt kopen,’ vroeg Nilla, ‘Liep je nou serieus weg om mij te laten denken dat je iets ging halen?’
Harry knikte, ‘Ik wou het zo echt mogelijk maken.’
‘Dat heb je dan wel goed gedaan, Styles.’ Glimlachte Nilla, ‘Maar, wat heb je nou dan? Je kunt het niet kopen en in raden ben ik nou niet bepaald goed.’
Harry haalde zijn wenkbrauwen ondeugend op en neer, ‘Eigenlijk, moet dit een onaangekondigde date voorstellen. Alleen dacht ik dat het niet slim was om je op een date te vragen in de Starbucks met al die mensen erbij, en in de studio, leek me ook geen goed idee.’
‘Ik dacht eigenlijk al dat dit een date was,’ zei Nilla, ‘Of in elk geval iets wat er op moest lijken.’
‘Hoezo dacht je dat dan?’ Harry keek Nilla aan.
‘Nou, gewoon. Op de manier hoe je mij hebt behandeld vandaag.’ Antwoordde Nilla, ‘Je bent de hele tijd zo lief voor me. Zoiets heeft een jongen eerlijk gezegd nog nooit tegen mij gedaan. En toen je vertelde dat je me mee wilde nemen naar hier, had ik al een vaag vermoeden dat dit een date was.’
Harry was begonnen met blozen toen Nilla zei dat hij de hele tijd zo lief was. Dat was immers zijn bedoeling geweest. Hij vond haar leuk, in alle opzichten. Daarom ook deze onaangekondigde date. Maar hij had zich voorgenomen het nog even voor zich te houden. Als hij zijn verassing geven had, moest ze het toch wel doorhebben? Maar aan de andere kant kende hij haar amper 1 dag, maar als je iemand leuk vind, vind je iemand leuk, toch?
‘Ik .. Ik wil je de verassing wel geven,’ begon Harry, ‘Maar ik weet eerlijk gezegd niet of het kan. Of jij het wel wilt.’
Nilla ging wat dichter bij hem zitten. Ze wou hem een beetje uittesten of ze erachter kon komen of hij haar misschien ook leuk vond. Harry merkte het zelf ook en stond het toe. Hij sloeg een arm over haar schouders. Het begon op een soort van knuffelen te lijken.
Dit stond eerlijk gezegd niet in Harry’s stappenplan om zijn verassing te overhandigen, maar kwam wel goed uit. Hij streelde Nilla’s bruine, golvende haar wat uitliep in fikse krullen, net als bij hemzelf.
‘Zijn jou krullen naturel? Of maak je ze er zelf in?’ vroeg Harry.
‘Ja, ze zij naturel, het zit niet echt in de familie, maar mijn oom had ook krullend haar en mijn vader ook. Mijn zus heeft slag en ik ben degene met fikse krullen aan de eindpunten.’ Antwoordde Nilla, ‘En persoonlijk ben ik er enorm blij mee. Toen ik klein was, had ik stijl, blond haar. Maar toen golfde het al over mijn rug. In mijn pubertijd is het enorm gaan krullen en donkerder geworden. Met stijl haar vind ik bij mezelf niet echt bepaald mooi.’
‘Je bent mooi zoals je bent,’ zei Harry, ‘En nu, ben je prachtig.’
Nilla bloosde, ze vond zijn complimentjes heel erg onverwachts maar enorm lief.
‘Eigenlijk wil ik je nu een compliment terug geven, maar ik weet niet was.’ Zei Nilla met een lichte glimlach.
‘Hoeft niet hoor,’ antwoordde Harry terwijl hij een krul om zijn vinger winde, ‘Alles wat ik zeg, meen ik with all my heart.’
Nilla glimlachte en kroop nog wat dichter tegen Harry aan, ze vond het niet heel erg warm in Filgarah. Harry voelde haar koude wangen, ‘Heb je het koud?’ vroeg hij bezorgd.
‘Beetje,’ antwoordde Nilla, ze wou hem niet ongerust maken. Harry deed zijn jasje uit en gaf het aan Nilla, ‘Trek maar aan.’
Nilla pakte het dankbaar aan, ‘Krijg jij het dan niet koud?’
Harry schudde zijn hoofd, ‘Nee hoor, dat boeit me ook niet, als jij het maar niet koud hebt.’
Harry keek recht in Nilla’s blauwe ogen, intimiderend. Nilla keek terug, ze kon zijn blik toch niet ontwijken? Deze keer voelde het anders, alsof er een vonk oversprong, een echte vonk.
‘Zou ik je nu mijn verassing mogen geven?’ vroeg Harry terwijl hij haar aan bleef kijken. Nilla voelde het aankomen en schudde ja. Ze zag Harry steeds dichterbij komen en sloot haar ogen. Ze voelde zijn zachte lippen op de hare. Ze zoende terug. Het leek een eeuwigheid te duren, een fijne goedvoelende eeuwigheid. Ze voelde haar lichaam zichzelf opwarmen. Na een tijdje maakte Harry een einde aan de kus en keek Nilla aan.
‘Ik wil je wat vragen,’ begon Harry en likte zijn lippen, ‘Of beter, ik wil je wat zeggen. Ik heb eigenlijk gevoelens voor je, en ik durfde het niet te zeggen. Daarom heb ik je uitgenodigd naar de studio en je meegenomen naar Filgarah, want ik neem niet iedereen mee hier naar toe. Ik wist niet of de liefde wederzijds was, dus wilde ik je u vragen of je.. euhmm.’ Hij keek haar met hulpachtige puppyogen aan.
‘Ja Sweety, met alle liefde wil ik iets met je.’
Nilla’s verlossende woord deed de hulpachtige blik in Harry’s gezicht verdwijnen en zijn ogen laten glinsteren van blijdschap. Hij gaf haar nog een kus. Voor Nilla was het officieel, - en voor Harry ook natuurlijk - ze had een vriendje! En niet zomaar een vriendje. Het liefste vriendje van de wereld!


Reacties:


LotStuff
LotStuff zei op 4 sep 2012 - 19:30:
Het weggetje werd omgeven door grote eiken met lente groene blaadjes die zich af en toe rustig van een boomtak lieten glijden. Om de stammen van de grote eiken bloeien en groeiden allerlei verschillende bloemen in planten met prachtige kleuren.

Een hele mooie beschrijving om het hoofdstuk mee te beginnen. Knap gedaan, je had me direct mee in je verhaal hierdoor. Ik zag het zó voor me.

Een kleine tip ' .. en hielt het portier ...' Hielt is met een -d als ik me niet vergis

... het portier dicht en deed de auto op het automatische slot.

Heel erg leuk! Vaak vergeten ze te melden in verhalen en films dat ze de auto sluiten of dat ie gesloten is. Super dat je het zo mooi hebt beschreven.

Dit stond eerlijk gezegd niet in Harry’s stappenplan om zijn verassing te overhandigen, maar kwam wel goed uit.

Hihi, zo leuk verwoord!

Het feit dat hij het nog 'aan' vraagt met haar duidt erop dat hij nog een opper puber is jah (': Haha! Echt een heel tof hoofdstuk. Really cute.
Ik moet toegeven dat ik nieuwsgierig ben naar alle obstakels die nog op hun weg liggen. Liefjes zijn met een beroemdheid is volgens mij niet zo eenvoudig, en dan zeker niet met Harry. Want zoals eerder in je verhaal verteld moet hij zijn reputatie als vrijgezel behouden voor zijn fans ..


Hermelien
Hermelien zei op 3 sep 2012 - 18:59:
WHAAAAAAH
WHAAAAAAAAAH
WHIEIEEEEEEEEEEEEEH
THIS IS SO ROMANTIC C':
Ik luisterde net een acoustische versie van WMYB!
En dan dit en aaaah geweldig na een eerste schooldag!
Harry is zooooo'n schatje .
Gosh gosh gosh SHE HAS A BOYFRIEND,
NOT A NORMAL BOYFRIEND IT'S HARRY STYLESSSS
Omg *lacht*
Dit was dus zooooo géweldig C:
xoxo


Tweety
Tweety zei op 3 sep 2012 - 16:37:
WHAAAAA OMG I LOVE IT (en Harry xd)
SNE VERDER XX


XJoanna
XJoanna zei op 3 sep 2012 - 15:57:
Ahww soo sweeeet


Chayenne
Chayenne zei op 3 sep 2012 - 15:24:
AAAAAAAAAAAAAH supersupersuper! Harry en Nilla hebben iets! OMYYYY supersnel verder jij!