Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Du wirst immer heilig sein ~ a Tom Kaulitz Lovestory » 15. Bottles

Du wirst immer heilig sein ~ a Tom Kaulitz Lovestory

3 sep 2012 - 15:48

293

0

188



15. Bottles

Reactiesssssssssssssss. Danku :3

Na nog een aantal minuten bij de wieg gestaan te hebben, en Amanda ondertussen de babyfoon opgehaald had bij de buurvrouw, dronken we iets en besloten we naar bed te gaan. Ik had Bill laten weten bij Amanda te blijven slapen en morgen niet mee terug te reizen. Toen we in bed lagen trok ik haar tegen me aan. Al knuffelend vielen we in slaap.
Ik weet niet hoelang ik geslapen had, maar een aantal uren later werden zowel Amanda als ik gewekt door het gehuil van een baby. Amanda, gewend hieraan, sloeg de dekens van zich af, stond op, en pakte haar badjas. Ik daarentegen was niet gewend aan een baby en lag nog half versuft in bed, om me heen kijkend waar ik was en wat er aan de hand was.
‘Het is tijd voor zijn fles.’
Ik sloeg de dekens van me af. Amanda keek me fronsend aan.
‘Ik help jou. Ik heb 7 maanden hulp in te halen.’ In mijn onderbroek liep ik achter haar aan naar het babykamertje. Amanda pakte Justin uit de wieg en stopte hem zijn speentje in zijn mond.
‘Dit houd hem wel stil tot ik het flesje klaar heb.’ Vervolgens keek ze mij aan.
‘Wil je hem vasthouden?’ Ik knikte. Amanda gaf Justin aan mij. Hij keek me met zijn grote, bruine ogen aan. Met zijn linkerhandje pakte hij een van mijn dreadlocks vast. Ik glimlachte.
‘Hij vind je leuk.’ Zei Amanda.
We liepen naar het keukentje, waar Amanda een flesje klaarmaakte dat ik uiteindelijk mocht geven. Daarna legde ik hem in de box. Ik douchte en kleedde me om. Daarna zag ik een sms’je van Bill, waarin stond dat ik het onze ouders ook moest laten weten. Ik zuchtte diep. Dit zouden ze helemaal niet leuk gaan vinden…


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.