Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Drugsdealer [Wolfpack] » 001

Drugsdealer [Wolfpack]

3 sep 2012 - 20:52

242

3

361



001

Vergeet vooral niet dat dit verhaal al een tijdje bezig is op Quizlet, dus dat er in het begin veel hoofdstukken kunnen komen, maar daarna minder. geen zorgen het duurt wel even voordat ik bij de hoofdstukken ben - er staan er nu 30 online. Hope you like it!

Lily Amora Black

Zoals altijd tikte ik met mijn lange nagels om het houten tafeltje. En zoals altijd leek het alsof het tafeltje het zou begeven. Maar koppig als het was, bleef het staan.
Mijn dag was elke dag hetzelfde; S'ochtends at je om half zeven stipt, om half acht ging je terug naar je cel, om tien uur corvee, om half één middageten en tot het avondeten zat je op je cel.
Je zou denken dat het zou gaan vervelen, en negen van de tien keer had ik zo'n dag.
Maar op sommige dagen mocht ik s'middags naar buiten. Ook al was het maar een half uurtje, en was de begeleiding erbij, toch voelde het anders. Spanning gierde door je lichaam, als de wind je omver probeerde te blazen.
En op sommige dagen ging ik werken. De meeste kinderen zouden werken vreselijk vinden, maar ik vond het leuk. Je kwam in contact met anderen, en verdiende er ook nog eens aan.
De meisjes in mijn cellenblok waren altijd aardig tegen me. Ze wisten waarom ik hier zat, en hielden daar rekening mee. Als ik binnen liep, bedachten alle meisjes eerst wat ze me wilden vertellen, voor ze iets zeiden. Zo werkte het.
Ik was geen pester, of iemand die stoer wilde doen. Maar de rede waarom ik in dit grote grijze gebouw zat, veranderde me. Ik was niet langer meer afhankelijk van mijn salaris, aangezien al mijn geld was ingenomen.
Maar ja, zo werkte het in de gevangenis.


Reacties:


LotStuff
LotStuff zei op 4 sep 2012 - 21:06:
Mooi begin. Ik wil ook wel een melding bij nieuwe hoofdstukken.
Je schrijfstijl leest heel vlot en aangenaam.


Tweety
Tweety zei op 4 sep 2012 - 16:25:
Whaaaa ik snel verder lezen!x


Vamtwii
Vamtwii zei op 3 sep 2012 - 21:17:
Wauw, klinkt super gaaf!
Echt leuk, mag ik een melding
bij nieuwe chapters?
Dit is echt geweldig.