Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Fall again • Harry Styles [afgewerkt] » Forty-three

Fall again • Harry Styles [afgewerkt]

4 sep 2012 - 19:15

1042

1

262



Forty-three

Een klein halfuurtje later stond ik naast Harry’s wagen te wachten tot ook hij zou uitstappen en we mijn ondergang tegemoet zouden kunnen lopen. Terwijl ik dat deed, frunnikte ik aan het lintje dat onze droge handdoeken bij elkaar hield, en ging daarna met mijn hand over het pasgewassen laken dat ik er half omheen had gewikkeld. Wat Harry betrof, gingen we gewoon naar het meertje toe, speelden onze kleding uit en sprongen in het water, maar dat was ik dus écht niet van plan. Volgens hem waren handdoeken overbodig, aangezien “onze droge kleding en warme lichamen ons vanzelf wel zouden opdrogen”ť, maar met hem wist je het nooit. Ik had dus, waarbij ik tevens bijna struikelde over Harry’s gigantische pruillip om het afkeuren van zijn idee, enkele handdoeken en lakens bij elkaar gebonden en weigerde sindsdien om ze los te laten. Als hij ze straks niet wilde, goed dan. De lakens vond ik echter wel belangrijk, want wat als er plots fotografen opdoken? Harry had me gedurende de autorit met verschillende argumenten proberen gerust te stellen dat de pers onder geen beding ons zou kunnen betrappen, maar ik koos ervoor het zekere voor het onzekere te nemen. Want stel dat het wel zo was, dan konden die kleine baddoeken natuurlijk niets verbergen, terwijl de immense lakens van Harry’s kingsize bed groot genoeg waren om ons samen te mummificeren. Hij had al lachend gezegd dat die lakens ervoor zouden zorgen dat mensen zouden denken dat we iets héél anders gingen doen, en hoewel de ironie en flirterige toon in zijn stem duidelijk waren geweest, zorgde het ervoor dat ik zo mogelijk nog meer opzag tegen onze plannen.

‘Now let’s go’, sloot Harry het autoportier dan toch eindelijk achter zich alvorens hij een laatste blik op zijn wagen wierp en een arm om me heen sloeg. ‘Yay’, mompelde ik somber en drukte mijn veilige reddingsmiddelen nog dichter tegen me aan terwijl we de parkeerplaats verlieten, waarop Harry lachte. ‘No one will see us’, klonk zijn zelfverzekerde stem naast me. Right, en dat was een vaststaand feit. ‘And if they do, they’ll go straight with the other story, which I like most.’ Hij spoorde me aan de hoek om te draaien om zo via het steegje naar ons meertje te gaan, en ik volgde met mijn neergeslagen blik de gestage passen die mijn voeten namen, niet gehinderd door de twijfels waarmee mijn hoofd zich bezig hield. Tegen de tijd dat we de dichtere begroeiing van zomergroene bomen naderden, had ik al meermaals een tevergeefse poging gedaan om mijn bezwaren nogmaals te uiten, en toen we even later het meertje op enkele meters afstand zagen verschijnen, was ik er nog steeds niet uit wat ik het minst erge zou vinden: door een groep sadistische journalisten betrapt worden tijdens het skinny dippen, of op het hebben van zogenaamde seks in het openbaar. Beide gedachten bezorgde me rillingen, al had het kletterende water van de fonteintjes verderop er ook een aanzienlijke inbreng bij.

‘This is so awesome’, klonk het naast me en deed me opkijken naar de eigenaar van het geluid. Harry’s blik was strak voor zich uit, op het meertje gericht en liep over van enthousiasme. Nadat mijn ogen zijn gezicht hadden afgespied op ook maar het minste spoortje twijfel, keek hij op me neer en glimlachte. Terwijl hij me dichter tegen zich aantrok en zijn hoofd boog om zo op mijn hoogte te komen, kreunde ik. ‘I really don’t want to do this Harry, really’, murmelde ik als antwoord op zijn vragende blik. ‘But our list-’ ‘I know!’ Ik zuchtte en bevrijdde mezelf uit Harry’s grip, waarna ik tegen de grond aan schopte en mijn pakketje zelfbescherming op het gras liet vallen. Ik sloeg mijn armen over elkaar en staarde lipbijtend voor me uit. ‘Rose…’ Ik schudde het hoofd en beet net zo hard door in mijn onderlip tot ik het duidelijk voelde, waarna ik diep uitblies en voor een moment de ogen sloot. Het stond op de lijst en die was zo mogelijk nog belangrijker gebleken voor hem dan voor mezelf, dus moest het maar. ‘But this is only for you’, gaf ik met een zachte grom toe en draaide me weer naar Harry om. Hij knikte en keek me aan. ‘And our list’, dacht hij mijn zin te vervolledigen, maar ik schudde heftig het hoofd en leek hem in verwarring te brengen. ‘I don’t care about that fucking list, I hate it for having things like this on it.’ Harry grinnikte voor hij enkele passen naar me toe zette, en daarna vlak voor mijn neus bleef stilstaan. Ik zond hem een smekende blik tot deze echter veranderde in wanhoop wanneer zijn handen naar de onderkant van zijn shirt gingen en het even later in een soepele beweging over zijn hoofd heen trokken. Met staalharde blik keek ik toe hoe hij daarna ook zijn schoenen uittrapte en aan zijn broeksriem wilde beginnen. Voor hij deze kon losmaken, leunde ik naar hem toe en legde mijn hand belettend over de zijnen. Hoewel mijn handen veel kleiner waren dan die van Harry, leek het gebaar toch genoeg autoriteit uit te stralen om hem tegen te houden en naar me te doen opkijken. ‘I will probably hate you for this’, dreigde ik met half dichtgeknepen ogen, waarop Harry’s handen de mijne omsloten en hij ze tegen zich aandrukte toen hij naar me toeboog. ‘That’s fine with me as long as you still love me too’, fluisterde hij in mijn oor en keek me glimlachend aan. ‘Fuck you’, mompelde ik en trok mijn handen uit de zijne, waarna ik me omdraaide en bukte om mijn schoenen uit te trekken. Veel sneller dan ik wilde volgden ook mijn lange jeans en shirt tot enkel mijn ondergoed overbleef. Gelukkig leek de tijd aan hetzelfde tempo te zijn verstreken toen ik om me heen keek en zag dat het te donker was om vele vormen te onderscheiden, laat staan de naakte lichamen van twee gekken die voor hun plezier een duikje gingen nemen in ijskoud water, en dat om half 12 ’s avonds. Wie was er gek genoeg om daar naar opzoek te gaan, vroeg ik mezelf af, al realiseerde ik me al snel dat ik het antwoord daar eveneens op wist.


Reacties:


Tweety
Tweety zei op 5 sep 2012 - 20:28:
WAHAHAHAHHA LOLLIEXD

EN IK ZIE DAT IK NOG MAAR EEN PAAR HOOFDSTUKKEN HEB *huilt*. Xd