Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Writing It Down » chapter 35

Writing It Down

4 sep 2012 - 20:54

493

3

203



chapter 35

Ross Shor Lynch :D oke vanaf nu word het ietsje minder leuk omdat, nouja, alle problemen opgelost zijn en ik zo snel geen problemen meer kan bedenken. ja, ik heb vandaag nederlands gehad. ik heb geleerd dat elk verhaal om een probleem gaat dat opgelost wordt. en als ik er zo over nadenk klopt dat. maar nu zijn de problemen opgelost dus het kan een beetje saai woorden. alvast sorry daarvoor! TRALIELALIELALIELA

Ross stond er al. Hij was zo ongelofelijk zenuwachtig. Maar de zenuwen voelde goed, het was goed. Hoe kon een dag nog beter worden? Hij had Ryder gevraagd om hem te helpen. Zij was degene die hem had geholpen met de goede kleding vinden. Ross had niet echt veel jongensvrienden, maar dat hoefde ook niet echt van hem. Hij had zijn familie. Zijn broers (en zus), daar had hij genoeg aan. Ross spitste zijn oren toen hij het bekende melodietje hoorde. En zoals altijd kwam daar Sky aan. Zijn Sky. Ross glimlachte en dacht terug aan een jaar geleden. Precies een jaar geleden was hij op zijn knieën gegaan. Hij had het allemaal heel zorgvuldig gepland. Hij had Sky meegenomen naar het strand. De middag hadden ze gewinkeld. Sky deed namelijk niets liever. Die avond hadden ze de tassen naar de hotelkamer gebracht. Ross had Sky mee uit eten genomen, en daarna hadden ze op het strand gelopen. Bij de ondergaande zon had hij het volgende gezegt:
'Lieve, lieve Sky. We hebben een boel samen meegemaakt.' Sky had hem aangekeken met een speciale blik. Waarschijnlijk wist ze al wat er ging gebeuren.
'A shit, ik had een hele speech voorbereid maar ik ben de helft vergeten. Je moet maar gewoon doen alsof alles perfect is.' had Ross gezegd. Sky had alleen maar geglimlacht.
'Ik ben echt mijn hele speech vergeten.. Nou ja, dan moet ik maar iets verzinnen. Sky, we hebben onze ups en onze downs gehad. De ups waren geweldig. De downs iets minder, maar het heeft ons wel gemaakt tot wie we zijn en..'
'Vraag het nou gewoon.' Sky had het zacht gezegd, maar Ross had het gehoord.
'Eeuhm, oke. Sky. Lieve lieve Sky. Wil je met me trouwen?' Als antwoord kreeg ik een dikke lange zoen.
'Is dat een ja?'
'Natuurlijk gekkie!' had Sky lachend uitgeroepen. De rest van de avond hadden we naar de zakkende zon gekeken. Nu, een jaar later, liep Sky in een ongelofelijk mooie jurk naar het altaar toe. Het was een witte jurk, met een strak lijfje en een wijd uitlopende rok. Het lijfje was bestikt met allemaal glinstertjes. Ze was prachtig. Intussen was Sky bij het altaar gearriveerd en haar vader liep naar de bank toe. Marah en Laila waren de bruidsmeisjes. Ross tilde de sluier van haar gezicht weg. Zonder was ze veel mooier. Van de hele ceremonie heeft Ross niet veel meegekregen.
'Ja, ik wil.' zei Sky lachend. Er werd nog een heel praatje gehouden.
'Ja, ik wil. Heel graag.' antwoordde Ross.
'Dan mag u nu de bruidegom kussen.' Ross begon te lachen. Daar hadden Laila en Marah voor gezorgd. Sky was namelijk fel tegen het vooroordeel dat mannen altijd de baas waren. Veel meer kon Ross niet denken. Hij werd namelijk gekust door Sky.
'I love you.' zeiden Ross en Sky tegelijk.
'Aaaaaaaaaawh.' ging het door het hele gemeentehuis.
'We love you guys too!' riep Sky door het gemeentehuis.


Reacties:


lovaticX
lovaticX zei op 5 sep 2012 - 8:03:
aaawwwhhhh dit is ZO LIEF : DDD


Tweety
Tweety zei op 4 sep 2012 - 21:33:
AAAAAAWWWHHHH OMG IK ZIT HIER DUS NU MET EEN BIG SMILE XD


XJoanna
XJoanna zei op 4 sep 2012 - 21:14:
Amazing ga maar snel verder