Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Writing It Down » chapter 36

Writing It Down

4 sep 2012 - 21:15

650

3

182



chapter 36

Sky Thomassen <3 oke, en hier kruist het verhaal just a movie. eenmalige actie!

De receptie was een chaos van hier tot Tokio. Al onze vrienden wilden ons feliciteren en nog snel een cadeautje geven. En we hadden veel vrienden. Gewone vrienden, familie (vooral de familie van Ross was groot) en dan onze celebrity vrienden. Doordat we allebei acteurs waren hadden we een grote groep celebrity vrienden. Want bij elke film die je maakt krijg je een totaal nieuwe cast. En ik had al een boel films op mijn naam staan. Niet allemaal de hoofdrol, natuurlijk niet. Maar ik had intussen 16 films gemaakt, waarvan ik in 12 de hoofdrol had gespeeld. Ik vond de film waarin ik Lady moest spelen helemaal geweldig. Lady was elke dag op de set geweest om te vertellen hoe ze zich gevoelt had. Bijvoorbeeld toen Lyam en de andere boos waren geweest. Of hoe ze zich voelde toen ze er achter kwam dat Alex vreemd was gegaan. Ze had zichzelf niet willen spelen, dat was te veel voor haar geweest. Maar de jongens speelden wel allemaal zichzelf.
'Vind je het niet erg dan dat ik met je vriend zoen?' had ik gevraagd.
'Nee.' had Lady simpel gezegd. 'Jij speelt Lady, een karakter dus, en jouw karakter zoent Lyam.' Ik vond het cool van haar dat ze het zo opvatte. Dat deden niet veel mensen. Natuurlijk was Lady ook op de bruiloft gekomen. Ze had zelfs mijn vrijgezellenfeest georganiseerd! Ze was echt een topmeid.
'Bedankt voor het komen allemaal!' Ik was intussen naar de microfoon gelopen.
'Dank jullie wel voor jullie komst allemaal, het betekend heel veel voor Ross en mij. Ik wilde alleen even zeggen dat ik van jullie allemaal hou. Maar natuurlijk het meeste van Ross.' Ik gaf Ross een knikoog en hij gaf me er eentje terug.
'Ik hou ook van jou babe!' riep hij terug. Ik begon te lachen en liep terug naar mijn kersverse man. We besloten dat het tijd werd om te eten. Ik en Ross zaten met onze ouders, broers en zussen aan een tafel. Terwijl we genoten van ons eten (een broodje hamburger, aangezien dat het lievelingsgerecht was van Ross en mij. Plus, iedereen houd van een broodje hamburger!) hielden verschillende mensen allemaal speeches. Het was hilarisch. Ross en ik glipten er eventjes tussen uit toen we onze gingen omkleden. Met het hele gezelschap zouden we vanavond gaan feesten. En het is een beetje moeilijk om te feesten in een bruidsjurk. Dus trok ik mijn bruidsjurk uit en trok ik een ander felgroen jurkje aan. Nadat ik een tijdje met Ross in de bezemkast heb gezeten fatsoeneerde ik mijn haar en riep dat het tijd werd om te gaan.
'Maar eerst heb ik nog een mededeling.' riep ik geheimzinnig. Ross keek me verbaasd aan. Dit hadden we niet gerepeteerd. Dat klopte, ik wist het ook pas twee dagen.
'Ik wil even zeggen dat we een gezinsuitbreiding krijgen. En daarmee bedoel ik niet dat we een kat gaan kopen.' Het duurde even voordat iedereen doorhad wat ik bedoelde.
'Aaaaaaah!' Ross kwam gillend naar me toe rennen.
'I will be a daddy!' gilde hij uit. En alweer rende iedereen op me af om me alweer te feliciteren. Lachend bedankte ik iedereen.
'Hoe lang weet je het al?' Ross kreeg die enorme smile maar niet van zijn gezicht af.
'Twee dagen. Ik wilde het eerst gisteren zeggen maar toen dacht ik: Dan laat je me helemaal niks meer doen.'
'Daar heb je gelijk. Ik zou je je bruidsjurk aan hebben laten trekken en op een stoel neergezet zodat je alles en iedereen kon commanderen.' gaf Ross toe. Met een enorme smile.
'I knew it.' zei ik lachend.
'Jij weet alles.'
'I know! En ik weet ook dat jij heel graag wil gaan feesten.'
'Valt het zo op dan?' Ross glimlachte nog steeds zijn mond van zijn gezicht af.
'Kom, dan gaan we.' en arm in arm liepen we achter de grote horde aan.


Reacties:


lovaticX
lovaticX zei op 5 sep 2012 - 8:06:
OMFG GAAH ZE KRIJGEN EEN FKING BABY AWWW NOGMAALS ZOOO LIEEFFF


Tweety
Tweety zei op 4 sep 2012 - 21:37:
WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NOG STEEDS DE BIG SMILE!! OMG I LOVE IT!!!

WAHAHAHAHA OKE, IK FAAL
IK LAS HET EERST ZONDER DE NIET XD

"En daarmee bedoel ik dat we een kat gaan kopen"

WAHAHAHAHAHA

SNEL VERDER!! HET IS GEWELDIG!!!


XJoanna
XJoanna zei op 4 sep 2012 - 21:20:
EN SPECIAAL VOOR MIJ WIL JE NOG WEL EEN STUKJE PLAATSEN? TOCH