Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Fall again • Harry Styles [afgewerkt] » Forty-five

Fall again • Harry Styles [afgewerkt]

5 sep 2012 - 18:35

952

1

271



Forty-five

haha fuck deze :(

Harry sloot de deur achter zich, waarop ik gebruik maakte van zijn veranderende houding om mijn benen steviger om zijn zij te slaan en hem naar me toetrok. Met enige kracht duwde hij me daarna tegen de muur achter me en ik voelde de lichte druk ervan in mijn rug toen hij zijn lichaam tegen het mijne aandrukte. Ik woelde door zijn krullen en trok hem met mijn andere hand op zijn shirt dichter naar me toe, waarop hij naar voren leunde en zijn handen langs mijn weerszijden op de muur zette. De nauwelijks meetbare afstand tussen ons zorgde ervoor dat ik niet viel toen hij dat deed, en verankerde mijn bovenlichaam stevig tegen zijn borst. Harry’s lippen werden dwingender, onze intense kus onderbroken door hebberige zoenen op mijn hals. ‘Harry’, prevelde ik zijn naam met gesloten ogen wanneer ik zijn warme adem in mijn oor voelde, en hij mijn kaaklijn vervolgens kuste. ‘You’re killing me.’ De toon in mijn rauwe, hese stem klonk onvast en liet Harry grinniken. ‘I’m not so sorry babe’, fluisterde hij tegen mijn huid aan en keek naar me op. Zijn groene ogen vol verlangen keken me doordringend aan, wat maakte dat ik op mijn lip beet voor ik mijn handen uit zijn haren haalde en naar zijn borstkas liet afglijden. Ik volgde hun bewegingen terwijl ik vage figuren tekende op zijn borst en beet opnieuw op mijn lip bij het horen van onze gehaaste ademhaling. Zijn hand verplaatste zich naar mijn heup, dit keer onder de dunne stof van mijn shirt en zijn stevige grip maakte dat ik me veilig voelde, vertrouwd. Toen ik opkeek, deed ik dat recht in Harry’s ogen en glimlachte hij. ‘You know I love you right?’ vroeg hij me zonder zich af te wenden. Ik knikte en liet mijn handen langzaam afdalen naar zijn onderbuik terwijl zijn blik me gevangen hield. Onder mijn aanraking beet hij op zijn onderlip en bestudeerde de verschillende delen van mijn gezicht. Ik slikte en deed hetzelfde bij hem, waarop hij zijn ogen lachend neersloeg en zijn voorhoofd tegen het mijne plaatste. ‘Harry?’ vroeg ik voorzichtig en keek naar hem op. Hij sloot zijn ogen en knikte. ‘I’m ready.’

Zijn ogen openden zich langzaam en keken me vragend aan toen hij achteruit leunde en ik vrijwel meteen knikte. ‘Rose’, onderbrak hij me door zijn hand op mijn wang te leggen, ‘You know I don’t want to push you.’ Ik bracht mijn kleinere hand voorzichtig naar de zijne en wreef er zachtjes over terwijl ik glimlachte en hem aankeek. ‘I know’, fluisterde ik. ‘Je bent gewoon altijd zo vreselijk lief als ik je afwijs en ik dacht-’ ‘I don’t want you to say yes to me now because you feel guilty.’ Zijn stem klonk schuldbewust en bezorgd, bezorgde me rillingen om zijn foute interpretatie. ‘No’, bracht ik hoofdschuddend tegen hem in en keek voor een moment neer op zijn borst, ‘I’m just ready now. Really.’ Ik keek glimlachend op in zijn bezorgde ogen, en zag zijn twijfeling al aankomen voor ik ze hoorde. ‘Rose…’ ‘I’m not lying.’ Zijn ogen boorden zich in de mijne, zich afvragend of hij me moest geloven of niet. Om mijn standpunt enige argumenten bij te brengen, verplaatste ik zijn hand van mijn kin naar het plekje net onder mijn ribben en zoende zijn beide mondhoeken. Harry’s laatste aarzeling leken te verdwijnen toen ik me vervolgens dichter tegen hem aanduwde en zacht op zijn onderlip beet. Daarbij grepen zijn beide handen zonder enige moeite de onderkant van mijn shirt vast en trokken het langzaam omhoog, waarbij ik mijn rug moest krommen en mijn handen in de lucht gooide om hem te helpen. Harry liet de witte stof met een soepele zwaai achter zich vallen en richtte zich daarna weer op mij, trok me van de muur weg en kuste me opnieuw. Onder invloed van de passie en het verlangen dat in me opborrelde, trok ik hem zo dicht mogelijk tegen me aan en zorgde er zo voor dat hij wankelde terwijl hij me door de kamer droeg. De zachte wind die daarbij over mijn ontblote rug streek, leidde me even af, een aarzeling die ook Harry leek te merken. De dwang waarmee zijn mond zich op de mijne drukte nam af en maakte plaats voor een tedere, liefkozende streling van zijn lippen over de mijne. Deze eindigde echter toen er een luide bonk klonk en we beiden weg keken om te zien waar dat geluid vandaan kwam.

Ik volgde Harry’s blik, die naar de plaats van botsing tussen zijn benen en de rand van het bed gleed en keek daarna met enig verlangen naar hem op. Ik verslapte de grip van mijn benen en liet ze langzaam van zijn lichaam afglijden, waarop hij me dichter naar zich toe trok en naar me toe leunde. Ik kroop langzaam achteruit terwijl hij me het bed op duwde, kon niet wegkijken van de ongekende blik in zijn ogen. Ik kon niet denken, wilde dat ook niet en focuste me op het moment. Eenmaal bij het hoofdeinde van het bed aangekomen, liet ik me neervallen op de zachte kussens en volgde Harry’s bewegingen voor hij zijn gezicht boven het mijne bracht. Onze blikken vingen elkaar en lieten niet los. ‘I promise you’, fluisterde hij zacht en had meer dan mijn volledige aandacht, ‘I won’t hurt you’, waarop ik glimlachte en hij dichterbij kwam. ‘I know Harry’, hakkelde ik langzaam, onder de indruk van zijn onverdeelde interesse voor me. ‘I promise’, herhaalde hij zacht voor hij me kuste en ik zijn hand onder een lichte streling naar van op mijn heup naar boven voelde gaan, via mijn buik en langs mijn ribben naar de zijkant van mijn behasluiting.


Reacties:


Tweety
Tweety zei op 5 sep 2012 - 20:45:
je schrijft serieus, gewoon weg geniaal geweldig!!!
EN SNEL VERDER JIJ!!!!