Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Magic Miracle » #1 - Ring van verlies

Magic Miracle

8 sep 2012 - 14:05

532

1

216



#1 - Ring van verlies

Vivian komt binnen gestormd met een wit pakketje in haar handen. "Kijk, ik heb wat lekkers meegebracht!" roept ze met een rode blos op haar wangen. Liz en ik, loungend op de bank, kijken haar nieuwsgierig aan. "Iets lekkers?" vraagt Liz, ze houdt normaal niet echt van zoete dingen. Vivian glimlacht, "Ik weet zeker dat jij dit ook super zult vinden Lizzy." Ze zet het pakketje op de tafel voor ons en pakt het voorzichtig uit. Slagroomsoesjes. Zoals ik al zei, Liz houdt niet van zoete dingen. Maar slagroomsoesjes gaan er bij haar in als zoete koek. "Oooh, hoeveel kan ik er hebben?" vraagt Liz kwijlend. Dit zijn momenten dat we stoere Liz niet terug kennen. Haar donkere krullen bindt ze vast met een elastiekje en gaat met Vivian overleggen over het aantal soesjes dat ze mag hebben. Vivian is erg vriendelijk, soms ook een beetje bazig. Maar ze heeft het beste met ons voor, ons moederfiguur als we niet thuis zijn.
"Neem er dan maar 8, maar eet je niet misselijk!" preekt Vivian en Liz valt aan. Vivian lacht en loopt naar het aanrecht toe. Het is ons clubhuisje waar we de hele dag te vinden zijn. s' Ochtends komt Vivian er als eerste. Ze zet thee en maakt alvast plannen voor de dag. Dan kom ik binnen en een paar minuten later volgt Liz. We drinken thee en gaan erop uit. Vivian krijgt vaak klussen binnen voor ons, van mensen uit ons dorp of de omgeving. Wij handelen die klussen af, ontvangen ons geld en stoppen deze in de spellpot. Wanneer we genoeg geld hebben drie spells, legen we de pot en zoeken we alledrie een nieuwe spell uit op de markt.
"Vandaag, lieve mensen, zijn er geen jobs." zegt Vivian terwijl ze op de bank ploft. "Eh hoezo niet?" vraagt Liz, met haar mond vol slagroom.
"Omdat," begint Vivian met een glimlach, "we elkaar nu een jaar kennen." Ik schiet overeind en roep: "HUH wat, nu al?" Liz eet rustig verder. Vivian knikt, met haar armen over elkaar, leunend tegen de muur. Jemig, wat gaat dat snel dan. Het jaar vloog voorbij, we hebben zoveel lol gehad. Niet veel opdrachten gehad in het begin, maar de laatste maanden zijn we goed bezig geweest. Vivian lijkt mijn gedachten te lezen: "We zijn goed op weg, ik heb net de pot geteld. 516 Mandis." Liz steekt haar duim op en eet verder. Mandis is een munteenheid in ons land. "We moeten tot 900, willen we 3 fatsoenlijke spells kopen." zeg ik en kijk Vivian vragend aan. Ze knikt weer. "Ja, dat weet ik. Voor morgen staan er weer jobs klaar en kunnen we weer onderweg." Ik accepteer dat maar en we beginnen met onze soesjes.
We hebben er een leuke dag van gemaakt. Liz begon met soesjes te gooien, waardoor het wit-blonde haar van Vivian onder de slagroom zat. "AYLA, kijk uit!" roept Vivian naar me en ik kan maar net een slagroomsoesje ontwijken. "Nou," zegt Liz beteuterd, "dat was de laatste. Die was voor jou bedoeld!" Ik begin te lachen en Vivian lacht mee.
De deur van ons clubhuis slaat open en buurman Yuno staat in de opening. "Ik heb jullie nodig.."


Reacties:


Tweety
Tweety zei op 6 sep 2012 - 18:09:
Het lijkt me echt super! Snel verder! X