Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » love is not a compatition but im winning [robert pattinson lovestory<3] » Volturi

love is not a compatition but im winning [robert pattinson lovestory<3]

19 maart 2009 - 20:38

873

0

248



Volturi

you been there done that i do the same gheghe x']

Geschrokken spring ik overeind en wrijf weer in mijn nek,dit keer niets.Zal ik het me verbeeld hebben?Ik probeer het te vergeten en zie de man die me bijna vermoord had weer voor me.Ik ril even en voel hoe mijn ogen worden gevuld met haat.Een rode gloed dus.Ik strompel verder en kom op de plaats waar ik Jacob had ontmoet.Er zit een figuur op diezelfde rots en ik loop er naartoe.Ik ruik bloed gemengd met Weerwolf.Ik tik de persoon aan die voor me over de zee kijkt en hij draait om.Geschrokken deinst hij naar achter :'Jackie,doe me niets?'
fluisterd hij angstig.Ik zucht :'je bent een weerwolf en word bang omdat mijn ogen rood zijn,wtf' zucht ik.Hij gaat weer normaal staan en kijkt me ongemakkelijk aan.Ik slik eens en pak Jacob op zn bek.Aarzelend zoent hij terug.Gott daar ga ik weer hoor.De vampier met de weerwolf fantastic.
Nou fantastisch voelt het wel...
Hij maakt zich weer los en kijkt me even raar aan :'jij vind edward toch zo geweldig?' zegt hij dan onzeker.Even haal ik mijn schouders op :'ik weet het niet meer' fluister ik terug.
'laat je het me weten als je er zeker van bent?' zegt hij terwijl hij me een knuffel geeft.
Ik knik : het spijt me' fluister ik weer.'het geeft niet' zegt hij met een lieve lach.Omg hoe kan deze jongen zo lief zijn voor me!
'tuurlijk wel,ik ging miserabel met je om,terwijl je zo lief bent!'
Ik hoor iets zoeven door de bosjes en takken kraken en spring in de aanvalshouding.Ik ruik geen bloed dus het moet wel een vampier zijn...
'Jackie Sparling?' roept een onbekende stem.
'de enigste echte' roep ik terug en stap zelfverzekerd vooruit.
'wij hebben vernomen dat jij omgaat met Weerwolven?'
'Dat ziet u toch' roep ik terug.Nog 4 mensen komen door de bosjes vandaan,2 ervan zijn kleine kinderen...
'volturi' denk ik hardop,Shit foute boel.Waar zijn de cullens als je ze nodig hebt!Rode ogen glinsteren in het maanlicht,volle maan...
ik draai me angstig om naar jacob :'dit zijn er teveel' boor ik door zijn gedachtes heen.
'HE LAAT DAT' roept hij verontwaardigd.Ik rol met mijn ogen :'eyee je bent toch weerwolf?Bewijs het,en help me even wil je?' zeg ik kortaf en mijn ogen laat ik ook rood worden.
'Hoe de fuck kun jij rode ogen hebben!' komt er bitchy uit de mond van het kleine meisje met de donkerblonde haren.
'wat the fuck moeten jullie van mij?' zeg ik op de zelfde irritante toon terug en ik zie het meisje kwaad op me aflopen.Ik grinnik,hallo een meisje van ongeveer 14 kan ik heus wel aan.Is het wel een goed idee om met de volturi te vechten?
'Jane,hier komen we zijn hier alleen om een waarschuwing uit te delen.Nog een keer contact met deze weerwolf en we kunnen niets anders dan je vermoorden Jackie' Hmm dat is vast de leider van de Volturi,hoe heet ie ookal weer.
'Hallo Arro,ik hoopte jouw nooit meer te zien in de buurt van mijn kinderen...'
Het was esmé! Ik ren op haar af en knuffel haar als een klein kindje.
'Rustig maar Jackie,alles komt goed' fluistert ze.Ik open mijn ogen en zie Rose,Alice,jasper,emmett,carlisle en edward stonden achter haar en ik zie Edward naar me kijken.Beschamend kijk ik naar beneden en draai me naast Esmé.
'Hallo Cullen clan,Er is niets meer aan de hand Jackie heeft beloofd niet meer met de weerwolf om te gaan.
Jacob's ogen worden groot.
'N-NIET!' roep ik snel.'niet?' grijnst Jane.
Edward's ogen worden groot :'geef de weerwolf op,voor mij?' fluistert hij lief.Ik wendt mijn blik af van de rest en stap naar voren :'Esmé,carlisle,emmett,rose,alice en vooral edward het spijt me verschrikkelijk,ik hield het gewoon niet uit met Mary ook in huis,het was fout en gemeen om het zo te doen' ik stap naar voren en kijk de volturi met nog altijd rode ogen aan :'Nee,ik geef mijn vrienden niet op voor een of andere stomme volbloed familie!' roep ik,en versterk het met een handgebaar.
marcus lacht hard,bijna angstaanjagend.
'Carlisle,heb je je nieuwste lid nog niet verteld over de kracht van ons?'
Dit moet vast pijnlijk zijn voor mijn familie,maar het klopt wel ik weet bijna niets over hun...
'Nee klopt,ik vertelde haar niets omdat ik weet,dat als de dag erop aan komt ze jullie kan verslaan' sissen ze alle 4 tegelijkertijd.
Verbaasd kijk ik ze aan en weer terug naar de donkere figuren 5 meter van me vandaan.Ze knijpen hun ogen tot spleetjes.
'Oke,Die dag ontmoeten we elkaar weer,Maak je klaar Jackie Sparling,het word de strijd van je leven'
'Het is jackie CULLEN!' ropet Rose ze achterna en ze verdwijnen in de nacht.Zonder te beseffen wat mij nu te wachten staat voel ik de armen van Alice om me heen slaan.
'We houden van je! laat ons nooit meer zo schrikken!' Later voel ik nog meer armen rond me en zie dat het de rest is,behalve edward.Die kijkt me strak aan,hij is boos....
De hartelijke knuffel deed me herinneren aan een vraag die Ailyn me vroeger stelde,toen ik smeekte om een vampier te worden...
if you can live forever,where do you live for?
Toen wist ik geen antwoord,nu weet ik hem wel :'als ik voor eeuwig zou leven zou ik leven voor de Cullens,voor Ailyn,om de man te pakken die me bijna vermoord heeft,om het hart van Edward...'
I’m dead
But my heart beats for you
I love
But you don’t love me too
I would
give my heart from the beginning
It’s not
a competition but i’m winning


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.