Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » He takes me to another world » ~5

He takes me to another world

6 sep 2012 - 23:00

736

4

334



~5

Alsjeblieft, zet een reactie neer als je het gelezen hebt? :) En tips en alles is welkom! :) x

‘Harry?’ hoor ik een vrij lage, maar toch typische meisjesstem zeggen. ‘Ben jij dat?’
Harry draait zich om. ‘Chloe, wat doe jij nou weer hier.’ zegt hij bot. Ze kijken elkaar even aan, en ik zie dat Harry niet zo blij is haar te zien. Maar wie is ze? Een te erg geobsedeerde fan of een vriendin?
Dan ben ik opeens degene die wordt aangekeken door Chloe. ‘Wie is dat?’ vraagt ze voorzichtig, terwijl haar dunne vingertjes naar me wijzen.
‘Dit is Stephanie, een meisje die me niet alleen maar leuk vindt omdat ik beroemd ben.’ zegt hij. Hij vouwt zijn handen samen en draait zijn duimen zenuwachtig om elkaar heen.
‘Daarvoor ben ik hier, het spijt me en ik wil je terug. Kan je me nog een kans geven, alsjeblieft?’ vraagt ze smekend.
Harry kijkt haar onverschillig aan. ‘Nee. Je hebt een kans gehad en je hebt die verspild, dus nu heb je pech.’ zegt hij. ‘Dus wat doe je hier nog? ‘
Ik denk niet dat Chloe het accepteert, ze pakt een stoel en gaat bij ons zitten. Zayn wil haar aanspreken, maar zij is hem voor. ‘Kijk, ik weet dat dit nu een beetje snel gaat, maar wil je er dan tenminste over nadenken?’ vraagt ze zacht.
Zayn staat opeens op. ‘Ben jij wel helemaal goed in je bovenkamer? Je ziet toch dat hij nu een ander heeft, gek wijf!’ schreeuwt Zayn heel hard door de ijssalon heen, waardoor iedereen ons aankijkt. Zayn gaat langzaam weer zitten terwijl alle hoofden weer een andere kant opdraaien.
‘O, zijn jullie samen?’ vraagt ze terwijl ze eerst naar mij kijkt, en vervolgens naar Harry. Ik knik maar wat, en gelukkig knikt Harry zelf ook mee.
Dan wordt ze opeens heel boos. Ze staat op, en duwt haar stoel hard weer tegen de tafel aan. ‘Je bent nog niet van me af!’ roept ze terwijl ze in de menigte verdwijnt.
‘Gek wijf,’ mompelt Zayn. Harry en ik grinniken.
‘Hoezo heeft ze je laten stikken?’ vraag ik waarna ik de laatste hap van mijn ijsje in mijn mond stop.
Harry kijkt me even aan, maar hij begint niet met praten. Zayn verliest blijkbaar zijn geduld en vertelt het verhaal.
‘Chloe was zo’n hele grote fan van ons, en won toen een Meet & Greet. En om een lang verhaal kort te maken heeft ze toen Harry versierd, en ze kregen iets samen. Maar blijkbaar ging het haar alleen maar om de roem en rijkdom, dus heeft Harry haar gedumpt.’ legt Zayn uit.
Ik kijk hem ongelovig aan. ‘Wie doet nou zoiets?’ vraag ik. ‘Wat een trut zeg!’
Harry knikt. ‘Tja, die mensen zijn er nou een maal. Maar gelukkig zijn er ook nog mensen zoals jij,’ zegt hij glimlachend, waarna hij mijn hand vast pakt. Ik glimlach verlegen als zijn warme handen de mijne raken.
‘Maar ja,’ zegt Zayn. ‘We zien nog wel wat ze bedoelt met “je bent nog niet van me af”ť, maar verder gaan jullie gewoon gelukkig samen doen.. eh, je weet wel, wat jullie tortelduifjes doen.’
Ik grinnik. ‘Heb jij geen vriendin dan? ‘ vraag ik.
Zayn schudt zijn hoofd. ‘Nah, aan al mijn vrienden heb ik voorlopig genoeg.’ Hij pakt een zakje suiker uit een bakje dat op tafel staat, en scheurt hem langzaam open, waarna alle suikerkorrels op de tafel vallen.
‘Idioot,’ glimlacht Harry, waarna hij hetzelfde doet. Samen zitten ze als twee kleine kinderen met twee suikerzakjes te spelen.
‘Jongens stop, jullie zetten jezelf en mij voor schut!’ ik geef Zayn een plagerige por in zijn zij, maar kan het vervolgens niet laten om serieus te blijven kijken.
Nadat we nog even praten staat Zayn op. ‘Ik ga alvast, tot morgen Hazz. En zie ik jou ook Stef?’
‘Misschien wel ja,’ zeg ik. Terwijl hij weg loopt zwaaien we nog even naar hem.
‘Weetje,’ begint Harry opeens. ‘Er zijn veel meiden die me alleen maar leuk vinden omdat ik in een band zit, maar jij bent volgens mij echt een van de weinige die me leuk vind om wie ik ben.’
Ik glimlach. ‘Harry, het is gewoon vreselijk als iemand zoiets bij je doet, en je kan me vertrouwen.’ zeg ik. Harry buigt dichter naar me toe, en een paar seconden later drukt hij zijn lippen zachtjes op die van mij.


Reacties:


XJoanna
XJoanna zei op 8 sep 2012 - 16:34:
Geweldig melding?


Tweety
Tweety zei op 7 sep 2012 - 18:26:
LALALALLALA IK WIL DEZE HARRY ALS MIJN VRIENDJE


Letra
Letra zei op 7 sep 2012 - 15:35:
Dit hoofdstuk is echt zo leuuuk!
Zwijmelzwijmel. Schrijf verdeeeer!


ZoeyRedbird
ZoeyRedbird zei op 7 sep 2012 - 8:05:
‘Maar ja,’ zegt Zayn. ‘We zien nog wel wat ze bedoelt met “je bent nog niet van me af”ť, maar verder gaan jullie gewoon gelukkig samen doen.. eh, je weet wel, wat jullie tortelduifjes doen.’

whahaha geniaal bedacht!!