Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Baby Lux -Gepausseerd- » 11 | Make Arrangements ♥

Baby Lux -Gepausseerd-

7 sep 2012 - 19:27

797

5

294



11 | Make Arrangements ♥

A new chapter so enjoy! Let niet op de typfoutjes, ik probeer er goed op te letten ! & tips zijn altijd welcome! :)x

Ze liepen verder Filgarah in. Nu keken ze over grootte korenvelden en weiden, vol van paardenbloemen. Twee paarden liepen in een van die weiden. Een prachtig witte met een bruine bles en een zwarte, met krullende manen. Ze liepen vrolijk te grazen, dat was wel te zien. De staart van iedere paard zwiepte tevreden heen en weer bij iedere hap van het gras.
Langs die weilanden liepen Harry en Nilla, opnieuw hand in hand, maar dit keer for real. Het voelde goed. Maar het zou nog een hele opgave worden om samen te blijven. Nilla kende de reputatie van Harry, en de naam die hij moest hooghouden, One Direction. Ze wist dat management liever niet wou dat Harry zich in een relatie wikkelde, al gelijk na zijn relatie met de 14 jaar oudere Caroline Flack. Hij had veel negatief naar zijn hoofd geslingerd gekregen. Dat ze way too old was voor Harry. Zelfs Niall had hun relatie niet echt wat gevonden. Nadat Harry eens in een interview had gezegd dat Caroline 'hot' was, had Niall hij in de lach geschoten en groepen; 'Sinds wanneer zijn rimpels hot?!'
Nilla wist niet of de fans hun samenzijn zou waarderen en accepteren, feitelijk date hij nu gewoon een fan, hij zou dus zijn woord zijn nagekomen. En er zat tenslotte maar 1 jaar tussen Nilla en Harry, wat toch heel wat minder was dan 14. Ze wou het toch met hem bespreken.
'Harry, wat gaan de fans over ons zeggen?' vroeg Nilla confronterend, 'Ik weet welke reputatie je hebt.'
Harry keek haar aandachtig aan, 'Nou, eigenlijk wou ik het eerst nog een beetje geheim houden. Tegen over de fans.'
Nilla knikte begrijpelijk, 'Er zullen veel obstakels en hobbels komen denk ik, maar als dit échte liefde is, zou dat het toch moeten overwinnen?'
Harry knikte en gaf haar een klein kneepje in haar hand, 'Ik hoop het. Ik wilde het eigenlijk net zo doen als Zayn het heeft gespeeld. Eerst een weekje of twee kijken hoe het tussen ons vergaat. We kunnen iedereen natuurlijk wel af en toe een kleine hint geven door bijvoorbeeld eens samen een filmpje te pakken.'
'Of uit eten te gaan of shoppen ofzo en als dat allemaal dan goed gaat-' vulde Nilla aan.
'Dan kunnen we iedereen gaan vertellen dat er een nieuw meisje in de girlfriend group van One Direction zit!'
Nilla keek Harry met een brede glimlach aan wat hem vrolijk maakte, hij vond meiden altijd aantrekkelijker als ze lachten, dat was altijd al zo geweest.
Hij gaf haar een blije lach terug en samen liepen ze weer richting Harry's Audi. Ze wandelden weer de oude weg langs. Harry had haar nog meer van Filgarah laten zien. Nilla vond het allemaal wel fascinerend en interessante. Maar nu liepen ze weer terug, ze konden altijd weer terug gaan naar Filgarah.
Ze liepen weer langs de grote, speciale eik voor beiden, over het zandpaadje en daar stond Harry's auto all.
Hij liet de hand van Nilla even vrij om zijn autosleutels te pakken. Onhandig doorzocht hij de achterzakken van zijn broek. Nilla lachte erom en doorzocht het binnenzak van Harry's jack die ze aangekregen had. Ze haalde zijn auto sleutels eruit en gingmet een doordachte uitdrukking voor hem staan. Harry stond nog steeds zijn zakken te doorzoeken. Nilla kuchte en vrijwel direct keek hij op. Hij zag Nilla's gezicht en pakte verlegen de autosleutels van hem aan. Snel haalde hij de Audi van het slot en stapte in. Nilla volgde hem en niet veel later sloegen de portieren dicht. Harry stak zijn sleutels in het slot en sloeg met zijn handen op zijn knieën. Nilla lachte en deed hem na.
'Waarom start je de auto niet, babe?'
Harry haalde willekeurig zijn wenkbrauwen op hoog en naar beneden. Hij startte de motor die begon te ronken, maar nog steeds, reed hij niet weg.
Nilla zat hem nog steeds aan te kijken, ze vroeg zich af waarvan dat willekeurige wenkbrauw op en neer ding van kwam.
Harry wist dat maar al te best, natuurlijk. Hij boog zich een stukje over de handrem heen en drukte carefully zijn lippen op die van Nilla, wat ze blijkbaar niet verwachte. Harry wou dat Nilla zich speciaal voelde en probeerde meestal zoveel mogelijke excuses te vinden om haar continu te zoenen. dat was zijn ding, z'n moeder vond ook altijd al dat hij romantisch aangelegd was.Hij opende zijn ogen en keek tegen de mascara van Nilla's gesloten wimpers aan. Hij liet Nilla's lippen weer los en likte een beetje lipgloss op.
'Aardbei?' vroeg hij cheeky en zette de auto in z'n een. Nilla was een beetje rood aangelopen en knikte, 'Yep, het is aardbei.'
Harry grinnikte en zette de auto in z'n achteruit. Niet veel later reden ze de snelweg weer op, weg van Filgarah.


Reacties:


LotStuff
LotStuff zei op 10 sep 2012 - 23:40:
AWHHH!

Ik moet bekennen dat ik dank zij jou ff een Directioner bne geworden (':
Ze zijn gewoon echt zó goed, net als jou fan fiction!
Snel meer, ;D

Lots of love,
Lot.


XJoanna
XJoanna zei op 8 sep 2012 - 9:06:
Aaahww !


Chayenne
Chayenne zei op 7 sep 2012 - 23:38:
Omg lieverd dit is echt zooo goed Ga snel verderrrr! Ze zijn zo lief samen, zo schattiiiiig

SNEL VERDER! OF IK STEEL DE PLAKKERTJES VAN JE KOELKAST!


Hermelien
Hermelien zei op 7 sep 2012 - 18:35:
WHYYYY
Waarom zo kort *puppyeyes*
I WANT MORE
I WANT MORE
I WANT MORE
I WANT MORE
O GOSH jij moet deze fanfiction echt heel lang maken!
Tegen mijn verjaardag kan ik dan lekker met mijn 1D fleece dekentje
jou prachtige verhaal lezen C': *droomt weg*
Ze zijn ZO cute en zo great!
Me adores this ALOT!
xoxo


Tweety
Tweety zei op 7 sep 2012 - 18:23:
AWH, ZE ZIJ ZO UBER CUTE!!!!
Snel verder!!! Xx