Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » De Kronieken van Narnia » The buyed wardrobe » Chapter II

The buyed wardrobe

28 maart 2009 - 15:10

293

1

328



Chapter II

Chapter 23:

Maanden verstreken en Ellen was jarig. Ze gaf voor haar verjaardag een zwemfeestje in een tropisch zwembad.
Ellen had Dorien, Marijke, Janne & Frederique uitgenodigd.

“Kom we gaan in de glijbaan!”¯ Zei Ellen die het water uit klom. “Goed! Om ter eerst!”¯ Riep Marijke en ze liep de trap op. Iedereen liep de trap op en Janne kwam er als eerste. “Gewonnen!”¯ Riep ze blij. Toen Ellen ook boven kwam viel het haar op dat er drie buizen waren. “Ik neem die pikzwarte buis!”¯ Zei Ellen vastbesloten. “Ik neem die lichte hoor, die zwarte is eng!”¯ Zei Frederique en ze zette zich neer in de lichtste buis. “Tot beneden!”¯ Zei ze en ze verdween. “Kom!”¯ Zei Dorien en ze zette zich ook neer in de zwarte buis. Ellen ging voor de zwarte buis staan en duwde Dorien naar beneden, daarna ging ze er zelf in.
Ellen ging steeds sneller en sneller, ze zag helemaal niets anders dan zwart en de buis leek wel kilometers lang. “Dorien?”¯ Riep Ellen. “Ja?”¯ Antwoordde Dorien. “Kan jij trager gaan?”¯ “Ik kan proberen.”¯ Riep Dorien terug en na een tijdje hoorde ze Dorien nét voor haar glijden. “Wat duurt die buis lang!”¯ Zei Ellen na een tijdje. “Uhu!”¯ Zei Dorien en plots vielen ze in water..

Ellen en Dorien probeerden meteen boven water te komen, maar dat lukte niet echt. Ze werden steeds weer kopje onder getrokken door iets. Toen ze nogal diep waren kwam er een Zeemeerman op hen afgezwommen en blies naar hun beide. “Hé, ik kan ademen!”¯ Zei Ellen verwonderd. “En praten!”¯ vulde Dorien aan. “Ik gaf jullie kiemen.”¯ Zei de Zeemeerman met Aslans stem. “Aslan?”¯ Vroegen Ellen en Dorien tezamen. De Zeemeerman knikte. “Volg me!”¯ Zei Aslan en ze zwommen nog wat dieper in het prachtige heldere water.


Reacties:


achiestalker
achiestalker zei op 19 maart 2009 - 21:44:
ZeemeerAslan
Geniaal
Love it