Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Baby Lux -Gepausseerd- » 12 | The Electric ♥

Baby Lux -Gepausseerd-

11 sep 2012 - 14:42

1773

5

361



12 | The Electric ♥

Hello sweethearts! Een iets langer hoofdstuk omdat het kan! Ik zit toch ziek thuis, dus ik had wel even de tijd een leuk hoofdstukje voor jullie te schrijven! Tips zijn altijd welcome! Enjoy:)x

*1 WEEK LATER*


Het was de 3e week van de zomervakantie en Nilla was helemaal in de wolken. Tegen haar zus was ze niet uitgevallen de afgelopen week en ze had haar moeder geholpen met huishoudelijke klusjes waar ze normaal chagrijnig bij zou zijn weggelopen.
Dat allemaal, door Harry.
Niemand wist nog dat ze samen waren, en ook Nilla kon er haast nog niet bij. Haar ouders wisten nog niets van hun samenzijn, Louis, Eleanor, Liam, Danielle, Niall, Zayn en Ella ook niet en zeker haar zus niet. Ze kwamen het allemaal pas te weten als Nilla en Harry vonden dat het er tijd van was, en op het moment was dat nog niet het geval. Het zou voor hun wel moeilijk kunnen worden sneaky te doen, want ja, Harry was nou eenmaal een beroemd persoon en sommige mensen houden je dan 24/7 in de gaten. Zeker fans en paparazzi.
Met de hitkrant van deze week zakte Nilla neer op haar bed en bladerde het door. Meestal sloeg ze direct door naar de posters, maar dit keer las ze eerst het star-news. Dat was nu wel even belangrijk, ze konden natuurlijk allang samen gespot zijn door een of andere rare dude in een boom zat in Filgarah of hun de hele weg gevolgd hadden. Met een kleine vorm van opluchting kon Nilla niets vinden of Harry of een ‘mysterieus meisje.’ Nu sloeg ze snel door naar de posters, daar was ze altijd het benieuwds naar. Een poster van Rita Ora, eentje van Big Time Rush en een van One Direction. Nilla bleef het op de een of andere manier bijzonder vinden dat ze de 1D boys in real life kende, dat overkwam niet iedereen. Terwijl ze een beetje in gedachten wegzonk, werd ze weer opgewekt door een trillende telefoon. Met een kleine glimlach haalde ze haar iPhone uit haar broekzak en keek op het scherm. Ze werd gebeld, facecall om precies te zijn, door niemand minder dan Harry, het viel ook wel een beetje te verwachten maar met een opgewekt gevoel nam Nilla de telefoon op.
Ze vind de eerste glimp op van zijn krullende haar een doordringende groene ogen.
‘Hee babe.’ Begroette Harry haar. Nilla antwoordde door naar hem te zwaaien, hij kon ja toch alles zien wat ze deed. ‘Heb je een momentje?’
Nilla legde haar telefoon even op haar bed, snelde naar haar bureau en pakte haar oortelefoontjes, liep terug naar haar bed en porde ze in haar telefoon. Dat vond ze wel even wat prettiger.
Met een lichte grinnik vroeg Harry hoe het met haar ging.
‘Alles is prima,’ antwoordde Nilla vrolijk, ze had hem de hele week al niet gezien of gesproken, wel ge-sms’t maar dat vond ze niet tellen, ‘Met jou dan?’
‘Met mij ook hoor,’ zei Harry, ‘Maar, eventjes waarom ik bel. Zou je vanavond met mij een filmpje willen pakken? Of had je al andere plannen?’
Nilla’s mond vormde een glimlach van oor tot oor, ‘Ja, heel graag. Stap nummer unno van ons stappenplan!’
Harry lachte, ‘Ja, maar ik meen het. Ik wil wat tijd met je doorbrengen.’
Nilla voelde zich gevleid, ‘Tuurlijk ga ik met je mee, hoe laat?’
‘Laten we zeggen dat ik je om half 7 op kom halen?’
‘Ja, dat is prima, dan geef ik je even m’n adres door. Heb je een papiertje bij de hand?’
Nadat Harry Nilla’s adres zorgvuldig had opgeschreven, wou hij de verbind verbreken maar Nilla hielt hem nog even tegen.
‘Om misverstanden te voorkomen, en andere dingen,’ Begon Nilla, ‘Denk ik dat het slim is als je aan het begin van onze straat op me wacht.’
Aan het knikte wat Harry Nilla gaf, kon ze merken dat hij het er volledig mee eens was.
‘Tot vanavond, I love you babe.’
‘Tot vanavond!’
Met een blij gevoel en lichte blosjes op haar wangen stopte Nilla haar telefoon weer terug in haar broekzak en verliet haar slaapkamer. Ze ging haar moeder vertellen dat ze niet thuis zal zijn vanavond. Maar, ze zei natuurlijk niet dat ze met Harry naar de film ging, maar dat ze met haar beste vriendin Rose ging. Ze mocht ja nog niet te weten komen dat ze Harry date.
Ze liep de trap af en opende de deur naar de woonkamer. Haar moeder zat op de bank de krant te lezen.
‘Mam, ik ga vanavond met Rose naar de film.’ Zei Nilla zo opgewekt mogelijk, ‘Dus je zult mij vanavond niet zien.’
Nilla’s moeder keek op van haar krant, ‘Dat vind ik prima lieverd. Blijf je ook bij Rose slapen of..?’
Dat wist Nilla eerlijk gezegt zelf ook niet bepaald, of ze bij Harry zou overnachten. Maar voor één keertje, kon ze toch wel een risico nemen? ‘Ja, ik slaap ook bij haar.’
‘Oké, hoe laat heb je met haar afgesproken?’
‘Om half 7 aan het begin van de straat.’
‘Zou je voor mij de groetjes willen doen aan Rose’s ouders?’
‘Ja, mam. Zal ik doen. Maar dan ga ik me nu klaar maken.’
Nilla liep de woonkamer uit en snelde de trap weer op. Het was al 5 uur, en ze had wel even de tijd nodig zich klaar te maken. Ze griste twee handdoeken van de kachel en verdween in de badkamer. Binnen een kwartiertje was ze weer fris en fruitig. Met een handdoek om haar hoofd en eentje om haar middel liep ze haar slaapkamer weer binnen. Waar ze tegen haar muur vol posters aankeek. Snel kleedde Nilla zich om en ging in haar ondergoed voor haar kleding kast staan.
Ze pakte een huidskleurige panty uit de kast en gooide het op haar bed, ook pakte ze een schattig babyroze jurkje. Het was een van haar favoriete jurkjes, ze droeg het vaak. Ze deed haar kleding aan en haalde de handdoek van haar hoofd. Ze borstelde haar haren uit en föhnde het droog. Nu liep het krullend over haar rug.
Met een speciaal soort haarspray wat voor ‘perfecte krul’ was sprayde ze haar haren in. Ze bracht haar krullen in model en niet veel later vond Nilla dat het goed zat. Nu begon ze aan haar make-up.
Ze deed wat oogschaduwbasis boven haar ogen en smeerde er babyroze oogschaduw overheen. Met een zilveren variant van eyeliner zette ze een nette streep net boven haar wimperlijn. Ze deed wat mascara en oogpotlood op en met wat shimmer en foundation was make-up compleet, althans, dat vond ze zelf. Nu moest ze nog een leuk paar schoenen. Ze bekeek haar twee paar hakken en haar 4 paar All Stars, ze verdronk zowat in de All Stars, maar het bleven haar favoriete schoenen. Daarom koos ze dus ook voor de All Stars, haar witte om precies te zijn. Haar roze vond ze net iet wat té roze.
Ze trok de All Stars aan en bekeek zichzelf in de spiegel.
‘Nu alleen nog een tasje.’
Nilla pakte het tasje dat ze bij het jurkje gekocht had en deed haar telefoon en geld erin. Het was inmiddels 5 voor half 7 dus Nilla verliet haar huis en liep naar het einde van de straat.
Ze zag Harry omgedraaid tegen zijn auto staan. Niet veel later werd Nilla gebeld. Glimlachend nam ze op, ‘Hee! Waarom bel je, boo?’
‘Ik wou vragen of je al bijna klaar was want ik sta hier namelijk al. Ik weet het, ik ben een beetje té vroeg..’
‘Draai je eens om sweetheart.’
Harry keerde zich bedachtzaam om en lachte. Niet veel later werd de telefoonverbinding verbroken en snelde Nilla naar Harry waar een vriendelijke knuffel op haar te wachten stond.
‘Wauw.’ Zei Harry licht stotterend, ‘Je ziet er echt zo goed uit!’
Nilla bloosde, ‘Bedankt! We hebben machende All Stars!’
‘Hé, ja! Wat stoer!’ zei Harry op een erg droge manier waar Nilla helemaal stuk om ging. Nadat ze uitgelachen was vroeg ze of ze in kon stappen.
Nadat ze beiden in de auto zaten keken ze elkaar aan.
‘Je ziet er echt goed uit.’ Rustte Harry Nilla op het hart en startte de auto.
Ze reden richting een van de bekendste bioscopen van Londen, The Electric.
‘Naar welke film gaan we eigenlijk?’ vroeg Nilla terwijl de ze witte strepen op de autosnelweg bekeek.
‘Nou, ik heb van Eleanor gehoord dat er een nieuwe nog al romantische film draait, I found. Should I let it go, geloof ik. En daar zou ik opzich wel met je naartoe willen.’
Nilla knikte, ‘Prima, ik heb ook al van die film gehoord, en zeker dat hij erg leuk moest zijn met wat actie. En zeg nou zelf, wat is een film nou zonder wat actie?’
Harry grinnikte. Na ongeveer een kwartiertje gereden te hebben kwamen ze aan bij de bioscoop. Harry parkeerde de auto en niet veel later stapten ze samen The Electric binnen.
Harry pakte Nilla’s hand vast en liep met haar naar de balie om kaartjes te kopen.
‘Wacht jij hier even?’ fluisterde hij en liet Nilla’s hand los. Nilla knikte en zag hoe Harry in de rij ging staan om kaartjes te kopen. Ondertussen keek ze eens om zich heen, dit was best een chique tent, voor een bioscoop dan. Terwijl ze om zich heen bleef kijken viel haar oog op twee meisjes die haar wel erg bekend voor kwamen. Nu ze beter keek wist ze weldegelijk wie het waren. Het waren twee meisjes van school!
Delaila en Haney om precies te zijn. Twee van de populairste grietjes op haar school, West Feeth High.
Nilla draaide zich direct weer om, ze wou liever niet dat ze haar zagen. Ze had al wel een vermoeden waarom ze hier waren, en het was niet voor de film. Ze waren hier vast om Harry, maar hoe zouden ze er nu weer achter zijn gekomen dat hij hier heen ging. Hoe zouden ze daar achter zijn gekomen? Nilla wou er niet langer meer over nadenken want ze zag Harry alweer aan komen lopen. Met twee kaartjes en een bak popcorn in zijn handen.
‘Hello!’ werd ze vrolijk begroet. Nilla groette terug en pakte behulpzaam de bak popcorn van Harry aan. Hij keek haar dankbaar aan en paket haar hand opnieuw vast. Een warm gevoel liep Nilla’s lichaam binnen.
‘Ik heb hier net twee grietjes van mijn school gezien Hazz.’ Fluisterde Nilla, ‘En ik heb liever niet dat ze mij zien of dat ze weten van, je weet wel, jou en mij?’
Harry knikte bedachtzaam, ‘Gewoon doen. Zie je er op school ook altijd zo uit? Als dat niet het geval is kunnen ze er moeilijk achter komen dat jij het bent sweetheart. Mij zullen ze eerder herkennen!’
Nilla lachte en pakte Harry’s hand steviger vast, ‘Kom, we gaan naar zaal-’
‘Zaal 8.’ Glimlachte Harry.
‘Zaal 8! We gaan naar zaal 8!’


Reacties:


LotStuff
LotStuff zei op 12 sep 2012 - 11:59:
WHIIIII!!
DIT. IS. GEWELDIG.

Harry is echt cute tegen Nilla!
Snel verder, het is een groot stukje maar ben blij dat het een groot hoofdstuk is!
Veel beterschap trouwens, kus.


Tweety
Tweety zei op 11 sep 2012 - 23:37:
IK HEB NU ZIN OM TE DANSEN (zie de tijd, na een dag school (lees: uber vervelende kutlessen als duits met een leraar... Geen woorden voor )

LALALALA
HET IS ZO LEUK EN GOED, IK WORD ER BLIJ VAN (net als van Mona xd)

SNEL VERDER


XJoanna
XJoanna zei op 11 sep 2012 - 22:19:
GA VERDER KAY? x


Hermelien
Hermelien zei op 11 sep 2012 - 19:29:
ZE GAAN NAAR ZAAAL AAAAACHT!
WAIT?
WAIT?
Wait a sec..
Waarom ben ik zo blij omdat ze naar zaal acht gaan ?
*faceslap* DIT IS GEWELDIGAWESUMELALALALOVEONEDIRECTIONINFECTION
Dit maakt een horrible dinsdag echt geweldig C':
I luff luff luff it, zoals í ltijd!
xoxo


Chayenne
Chayenne zei op 11 sep 2012 - 16:10:
OMGOMGOMG LETRAAAAAAA je bent zooo geweldig! ZOOOOOOOOOG GEWELDIG!! Alsjeblieft ga veredrr