Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Ouran High School Host Club » Ouran High School Ladies Club » de koppelmissie

Ouran High School Ladies Club

11 sep 2012 - 15:37

456

0

232



de koppelmissie

Kaida keek nog even achterom naar Kaoru en loopt dan achter haar zussen aan. Ze zwijgt de hele tijd en zit met haar gedachten "Kaida? Kaida? Kaida!?!" roept Kagami. Kaida schrikt op uit haar gedachten en kijkt haar zus aan. "ehm..ja?" zegt ze. "wat is er met jou? je bent zo stil" zegt Kagerou. Kaida haalt haar schouders op "ik was even in gedachten" zegt ze. "waarover?" vraagt Kagami. Kaida word rood en kijkt omlaag. Kagami begint te grijnzen "het is een jongen, of niet?" zegt ze. Kaida knikt langzaam en kijkt op "wie is het?" vraagt Kagerou. "Kaoru..." zegt Kaida zacht. Kagami en Kagerou grinniken zacht "wat schattig" zeggen ze. Kaida word nog roder. Dan trekt Kagami Kagerou mee van Kaida weg "we moeten zorgen dat Kaida en Kaoru samen komen" zegt ze zacht Kagerou knikt "maar dan moeten we zorgen dat Hikaru mee werkt..." zegt ze. "klopt, we gaan morgen naar hem toe" zegt Kagami.


De volgende dag glippen Kagami en Kagerou de Ladies Club uit en sluipen ze naar de Host Club. Als ze daar zijn pakken ze Hikaru bij zijn arm en trekken ze hem bij Kaoru weg. "we hebben je hulp nodig" zegt Kagami. "met wat?" vraagt Hikaru. "Kaida vind Kaoru leuk en we willen zorgen dat ze samen komen" zegt Kagerou. Hikaru grijnst even en knikt "ik doe mee" zegt hij. "mooi, breng Kaoru vandaag om 3 uur naar de de rozentuin achter de school, wij nemen Kaida mee" zeggen de meiden. Hikaru knikt en loopt weer terug naar zijn broertje "wat was er?" vraagt Kaoru. Hikaru haalt zijn schouders op "niks" zegt hij.

Als het drie uur is staat Kaoru in de rozentuin te wachten. Hikaru had gezegd dat er een speciaal meisje zou komen. Even later ziet hij een verlegen Kaida aan komen lopen. "h-hey.." zegt Kaoru verbaast. "hey" zegt Kaida zacht. Ze kijkt blozend omlaag. "je ziet er leuk uit" merkt Kaoru op. "bedankt" zegt Kaida met een glimlach. Ze kijkt Kaoru aan die net zo erg bloost als haar. "waarom ben je zo zenuwachtig?" vraagt ze zacht. Kaoru word nog roder "nou, ehm...ik had niet verwacht dat jij hier zou zijn..niet dat ik het niet leuk vind!" zegt hij. Hij zucht even, Kaida vind hem nu vast een sukkel. "ik...je bent echt heel leuk en en..." verder komt hij niet want hij voelt een paar lippen op die van hem. Zijn ogen worden een beetje groter maar na een paar seconden zoent hij langzaam terug en doet hij zijn armen om Kaida's middel. Kagami, Kagerou en Hikaru kijken vanuit de bosjes mee naar Kaida en Kaoru en grinniken zacht als ze de zoen zien gebeuren. Geluidloos geven ze elkaar een highfive "de koppelmissie is geslaagd" zegt Kagami zacht.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.