Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Ouran High School Host Club » Ouran High School Ladies Club » Wil je mijn vriendin zijn?

Ouran High School Ladies Club

12 sep 2012 - 16:37

363

1

257



Wil je mijn vriendin zijn?

Kaida laat los en kijkt Kaoru aan die rood word en Kaida versteend aan kijkt. "het spijt me" zegt Kaida zacht. Kaoru fronst "waarom?" vraagt hij verbaast. "dat ik je zoende, je vind me niet leuk dus ik had het niet moeten doen..." zegt Kaida. Ze bijt op haar lip en kijkt omlaag. Dan voelt ze een vinger onder haar kin die haar op laat kijken "ik vind je wel leuk, heel erg zelfs" zegt Kaoru. Kaida's ogen worden een beetje groter en haar hartslag gaat tekeer. Ze glimlacht klein en dan drukt Kaoru een kus op haar lippen "Kaida, wil je mijn vriendin zijn?" vraagt hij. Kaida is sprakeloos en kan alleen maar knikken "ja!" zegt ze uiteindelijk. Ze doet haar armen om Kaoru's nek en knuffelt hem "ja, ja en nog eens ja!" zegt ze. Kaoru grinnikt zacht en knuffelt haar terug "Tamaki zal dit niet leuk vinden" zegt hij "maar ik heb het voor je over" vervolgt hij met een glimlach.

Kagami, Kagerou en Hikaru sluipen zachtjes de school weer in om Kaida en Kaoru alleen te laten. "nu heeft Kaoru wel zijn belofte verbroken" zucht Hikaru. Kagami en Kagerou kijken hem verbaast aan "wat bedoel je?" vragen ze. "toen Kaoru en ik klein waren hebben we afgesproken om nooit verliefd te worden, meisjes brengen alleen maar problemen en zoenen is vies" zegt Hikaru. "ohja?" zegt Kagami. Ze gaat voor Hikaru staan en drukt haar lippen op die van hem terwijl ze haar arm om zijn nek doet. Na een paar seconden laat ze los "was dat vies?" vraagt ze met een kleine grijns. Hikaru loopt rood aan en het enigste wat uit zijn mond komt is gestotter. Kagami en Kagerou lopen lachend door en Kagami kijkt nog even achterom naar Hikaru, verbaast van haar eigen actie.

Hikaru blijft verbaast achter. Wat was er nou net gebeurt? Hij voelt een vreemd gevoel door zijn lijf gieren en blijft versteend staan. Na een paar seconden voelt hij met zijn vingers aan zijn lippen. De smaak van Kagami's zoete lippen proeft hij nog altijd. Hij glimlacht klein en kijkt de meiden. Als Kagami om kijkt zwaait hij klein en ziet haar terug zwaaien.


Reacties:


candyXbar
candyXbar zei op 24 dec 2012 - 20:10:
WHEEEE nog eentje die van Ouran houdt<3