Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » He takes me to another world » ~6

He takes me to another world

12 sep 2012 - 23:01

808

3

286



~6

Sorry dat het zo lang duurde, maar er was kermis hier waar ik woon en toen zat ik natuurlijk niet achter de computer. :) Reacties en tips zijn welkom! Enjoy x

Na de kus is het heel even stil. Harry’s ogen glinsteren terwijl hij me met een glimlachje aankijkt. Dan pakt hij langzaam mijn hand.
‘Stephanie?’ zegt hij zachtjes, waarna hij een zacht kneepje in mijn hand geeft.
Ik staar in zijn betoverende ogen. ‘Ja?’ vraag ik langzaam.
‘Mag ik je mijn vriendin noemen? Je weet wel wat ik bedoel.’ zegt hij voorzichtig. Hij kijkt me afwachtend aan.
Daar hoef ik niet over na te denken. ‘Alleen als ik jou mijn vriendje mag noemen,’ zeg ik glimlachend.
Er verschijnt een grote glimlach op zijn gezicht. ‘Zullen we gaan?’ vraagt hij tenslotte. Ik knik kort en we lopen samen naar buiten. Al snel zien we een paar fotografen uit de bosjes verschijnen, die foto’s maken. Nu gaan vast een hoop fans me haten, daar had ik nog niet aan gedacht.
‘Niet kijken, gewoon doorlopen,’ vertelt Harry terwijl we snel weglopen.
‘Gaan al je fans me nu haten?’ vraag ik bezorgd.
Hij begint te lachen. ‘Daar hoef jij je geen zorgen over te maken, schat.’ zegt hij waarna hij een kus op mijn kruin plant.
‘Waar gaan we eigenlijk heen?’ vraag ik terwijl ik een pluk haar uit mijn gezicht haal.
Harry kijkt me met een ondeugende glimlach aan. ‘Dat zie je zo wel.’ zegt hij waarna hij naar me knipoogt.
Als we even verder lopen, komen we aan bij een groot huis. ‘Woon jij hier?’ vraag ik verbaasd. Harry knikt en maakt met zijn hand een gebaar dat ik moet komen, dus ik loop langzaam de grote oprit op. Terwijl ik kijk naar de prachtige grote tuin met zwembad, kom ik telkens een stapje dichter bij het huis.
Harry opent de deur. ‘Komt u binnen,’ zegt hij glimlachend waarna hij de deur voor me openhoudt. Ik stap naar binnen en kom in een vreselijk grote hal terecht. Veel tijd om de hal te bekijken heb ik niet, want Harry trekt me al snel mee naar de grote zitkamer.
‘Wil je wat te drinken?’ vraagt hij. Ik knik waarna hij verdwijnt in de keuken, en al snel terug komt met twee grote glazen cola. Hij zet er een neer voor mijn neus, gaat naast me zitten en neemt vervolgens een grote slok uit het andere glas.
‘Je huis is echt prachtig,’ zeg ik terwijl ik vol bewondering door de kamer kijk.
Hij glimlacht. ‘Dankje,’ zegt hij waarna hij me een knuffel geeft. ‘Weet je Stef,’ begint hij. ‘Je bent echt speciaal.’ Hij geeft me een zoen op m’n wang. Al snel verplaatsen zijn lippen naar die van de mijne en verkent mijn mond de zijne, en andersom. Na een tijdje laten onze lippen elkaar los, omdat er iemand voor de deur staat. Harry rent naar de hal en opent de deur. Al snel hoor ik de stem van Niall, die ik herken door de liedjes. Ik hoor Niall vragen of Harry bezoek heeft, maar verder versta ik het niet. Al snel lopen ze weer naar mij. Harry gaat weer naast me zitten, en Niall plant zijn kont in een grote zitstoel, die er erg comfortabel uit ziet.
‘Hey! Ik ben Niall!’ roept hij vrolijk. Hij staat weer even op en steekt zijn hand uit.
Ik sta op en schud zijn hand. ‘Ik ben Stephanie,’ zeg ik glimlachend waarna we allebei weer gaan zitten.
‘Zo, dus ik hoorde van Zayn dat Chloe weer bezig is?’ zegt Niall. Hij gaat op het puntje van de stoel zitten, legt zijn ellebogen op zijn bovenbenen, en zijn kin op de rug van zijn handen.
Harry knikt. ‘Ja, dat kind is echt gek!’ zegt hij waarna Niall instemmend knikt.
‘Maar gelukkig heb je nu een ander meisje,’ zegt Niall glimlachend waarna hij naar mij kijkt. ‘Zayn vertelde me al dat ze er heel lief uit ziet, en hij had gelijk.’ zegt Niall waarna hij naar me knipoogt.
‘Dat klopt,’ zegt Harry terwijl hij een arm om me heen slaat. ‘Maar onthoud wel: ze is van mij.’ zegt hij, waarna hij zijn tong uitsteekt naar Niall.
‘Zeg, heb je ook nog wat te eten in huis?’ vraagt Niall. Harry knikt en wijst naar de keuken. Niall rent snel de keuken in en komt even later terug met een zak chips.
‘Bedankt,’ mompelt hij terwijl hij een grote hap chips in zijn mond steekt. Hij gaat weer zitten terwijl hij nog wat chipjes in zijn mond propt.
Dan gaat de bel opeens weer. ‘Ik doe wel open,’ zeg ik. Ik loop naar de hal en open de deur. Daar staat Chloe.
‘Jij blijft van mijn vriendje af,’ zegt ze boos.
‘Hij is jouw vriendje niet meer,’ antwoord ik stug. Ik wil de deur weer sluiten, maar haar voet houdt me tegen. Dan springt ze op me af.


Reacties:


shania13
shania13 zei op 15 okt 2012 - 22:29:
O MY GOD ik wil meer
please eem melding?

grx


Letra
Letra zei op 14 sep 2012 - 8:10:
Omg. Het einde. Omg.
Je schrijft echt geweldig, zo realitisch!
Ik kijk nu al uit naar het volgende hoofdstuk! :'


XJoanna
XJoanna zei op 13 sep 2012 - 14:26:
Omg.