Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Den Kampf um Liebe. [3-shot] » #1. Vorbereitungen

Den Kampf um Liebe. [3-shot]

13 sep 2012 - 18:19

755

1

218



#1. Vorbereitungen

Ik trek het zware harnas aan. De bewakers controleren of alles goed zit. Ik voel mijn handen trillen en werp een korte blik in de spiegel.
'Zou ik een moment alleen mogen?' vraag ik zacht.
De bewakers kijken elkaar aan en knikken dan. Ze controleren nog of ik nergens kan ontsnappen en sluiten dan de deur achter zich.
Morgen is het zover. Morgen zal ik mijn beste vriend moeten doden. Tom is als een broer voor me, maar ik heb geen keuze. Ik moet Ariana voor mezelf hebben. En de enige manier om dat voor elkaar te krijgen is door Tom te doden.
Hij is veel sterker dan ik en zou me gemakkelijk kunnen verslaan, maar ik weet dat hij mij eigenlijk ook niet wilt doden. Dat zal mijn moment zijn. Zodra hij aarzelt, moet ik toeslaan.

Mensen dansen vrolijk. Sommige kijken verbaasd op als ik langsloop. Even ben ik bang dat ze me herkennen, maar daarna gaan ze weer verder waar ze mee bezig waren. Opgelucht adem ik uit en ik werp een blik op Tom, die aan de andere kant van de zaal staat. Hij grijnst en knipoogt naar me. Ik zie zijn mes kort flikkeren. Bijna was ik vergeten dat we hier zijn met een reden.
De keizer en zijn familie, ze moeten sterven. Gelukkig was het niet al te moeilijk om bij hem het paleis in te komen. Ik deed alsof ik was gestuurt door de koning van Duitsland en nu vertrouwt hij me.
Ik loop verder naar voren, naar de plek waar de keizer met zijn familie zit. Ze kijken op als ik voor ze sta. Naast de keizer zit een meisje. Ze heeft prachtig blond, krullend haar en een zachtroze jurk aan. Met grote blauwe ogen kijkt ze me aan en een glimlach verschijnt langzaam op haar gezicht. Ik glimlach ook naar haar en richt me dan op haar vader.
'Goedenavond, majesteit,' prevel ik, terwijl ik een kleine buiging maak.
'Goedenavond, jongen. Mag ik je voorstellen aan mijn dochter? Dit is Ariana.'
Ik pak haar hand voorzichtig vast en druk er mijn lippen op. 'Leuk om je eindelijk te ontmoeten, Ariana. Ik heb al veel over je gehoord.'


Natuurlijk ging het daarna allemaal mis. Ik wou niet meer de hele familie van de keizer doden. Niet als dat betekende dat Ariana ook zou sterven. Tom leek het eerst niet te begrijpen, maar toen hij Ariana zag, had hij precies hetzelfde gevoel.
Een paar bewakers hadden het mes van Tom gezien en we werden beide opgepakt. De keizer wist ten slotte dat we goede vrienden waren.
En nu zit ik hier. Dit is mijn straf. Ik zal mijn beste vriend moeten vermoorden als ik vrij wil komen. Dan krijg ik zelfs nog een extra beloning; ik mag met Ariana trouwen.
De prijs die ik daarvoor zal moeten betalen zal nooit te hoog zijn.

'Beloof me dat er nooit een meisje tussen ons zal komen.'
Tom kijkt me met heldere bruine ogen aan en ik knik. 'Natuurlijk zal dat nooit gebeuren! Ik zal nooit een meisje verkiezen boven mijn beste vriend, mijn broer.'
Tom glimlacht. 'Gelukkig, ik wist het ook eigenlijk wel... Maar ik moest het nu weer even van jou horen. Heb je het al gehoord van Georg en Gustav? Zij hebben wel ruzie gekregen om een meisje. Georg is de stad uit gevlucht nadat hij in een gevecht Gustav heeft gedood. Ik wil echt niet dat dat bij ons gebeurt.'
Ik sla een arm om hem heen. Tom is altijd degene geweest waar de mensen van dachten dat hij nooit ergens bang voor was, de stoere jongen. Ik wist wel beter. Het was allemaal een masker, om zijn verleden te verbergen.


Georg en Gustav waren goede vrienden van ons en dat werd verpest door een meisje. Toen ik die belofte maakte, had ik niet gedacht dat er een meisje zoals Ariana op mijn pad zou komen.
Morgen, in de arena, vertel ik Tom eerst dat het me spijt dat ik me niet aan mijn belofte heb kunnen houden en dan hoop ik dat hij me vergeeft.

De volgende ochtend word ik vroeg wakker. Mijn bewakers kloppen hard op mijn deur.
'Opstaan! Vandaag is het gevecht!'
Ik sla de dekens van me af en wankel naar de spiegel toe. Mijn ogen zien rood, blijkbaar heb ik in mijn slaap gehuild.
Ik gooi wat water in mijn gezicht en gelukkig trekken de rode vlekken wat weg. Daarna trek ik het zware harnas weer aan en loop ik de kamer uit.

Ik ben klaar voor de strijd om de liefde.


Reacties:


Bodine
Bodine zei op 15 sep 2012 - 13:13:
Oh, ik snapte bij die laatste zin pas dat dit inderdaad precies over Kampf der Liebe gaat. Wel. Een erg letterlijke interpretatie, maar dat is juist leuk, want zo had ik er nooit over nagedacht. Het is een heel ander soort fanfictie dan ik ooit gelezen heb - voor zover ik me kan herinneren, dus ik ga snel verder. (: