Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Moments » Brittany

Moments

16 sep 2012 - 17:40

735

3

197



Brittany

Brittany zat op school bij Harry Styles, een jaar lager. Nu zij ook van school is heeft ze besloten om naar een concert te gaan van haar grote liefde. Ze was op school een verlegen meisje waar niemand ooit naar omkeek. Als ze op het concert komt... gebeurt er iets wat ze niet verwacht had.

'And a massive thank you to evry single one of you!' Roept Louis in de microfoon. Alle fans beginnen keihard te juigen als de boys uitgepraat zijn. Ik kijk naar Harry. Hij is zó verandert. Zijn altijd schattige glimlach is brutaler geworden en in zijn ogen zit een speciale glinstering. Hij ziet er zo gelukkig uit. Als Harry de eerste woorden van zijn solo in moments zingt beginnen alle fans naast mij, op de voorste rij, te huilen. Ik ook, maar niet omdat ik eindelijk Harry zie, of het idee heb dat hij het lied naar mij toe zingt, maar gewoon omdat hij er zo vertrouwd uitziet. Ik heb in de pauzes zijn lach zo vaak gehoord en hem zo vaak horen praten. Ik had nooit gedacht dat ik hem ooit op het podium zou zien, maar hij heeft wel echt talent. Naast mij zit een knap, blond meisje uit volle borst mee te zingen en met haar mobiel in de lucht te zwaaien. Harry komt dichterbij en wil haar mobiel pakken om de jongens van dichtbij te filmen. Het meisje begint te gillen, net als haar vriendinnen, als hij dichterbij komt. Harry kijkt de knappe meisjes een voor een even aan, van links naar rechts, en kijkt vervolgens ook naar mij. Harry's solo is net afgelopen, en eigelijk zou hij terug moeten komen, naar achter, zodat ze samen het refrein kunnen zingen. Maar Harry's blik is blijven steken bij mij en kijkt me nu diep in de ogen. 'Brittany?' zegt hij in de microfoon. De andere jongens zijn er ook bij komen staan, en zingen nog steeds door, om het te laten lijken alsof Harry niet afgeleid is. Niall geeft Harry een vriendschappelijke klap in zijn gezicht en Harry's aandacht is weer volledig terug bij het concert.

Als de jongens aan het volgende, en laatste lied beginnen, gaat Harry naar voren toe, en zegt tegen e bodyguard dat hij een meisje backstage wil ontmoeten. Ik zucht. Weer een meisje dat met mijn dream boy kan flirten. Ik had gelijk. Harry wijst in mijn richting, en mijn hart mist een slag, maar hij wees naar het knappe blonde meisje naast me. Ik zucht weer. Wat had ik dan ook verwacht. Hij had vast geen Brittany gezegt; door het lawaai van de gillende fans kon je bijna niets horen, en ik was nooit goed geweest in liplezen.

De zaal stroomt langzaam leeg en het blonde meisje en haar vriendinnen worden meegenomen door de bodyguard. Ik kijk ze met een jaloerse blik na en loop langzaam de zaal uit.
Als ik in mijn eentje buiten sta, alle fans zijn al weg met een taxi of bus, kijk ik op mijn mobiel. Ik heb geen beltegoed meer, en kan dus geen taxi bellen. Dat wordt dus lopen. Als ik net ongeveer 2 meter veder ben dan een seconde geleden hoor ik een stem achter me; 'Hey, you, wait!' Ik draai me om en zie dat Zayn naar me toe komt rennen. 'Are you... Are you...' Probeert hij heigend uit te brengen. Het ziet ernaar uit dat hij flinkt gerend heeft. 'I'am Brittany, if that is what you wanted to know.' zeg ik aarzelend. 'Yes, then i was looking for you. You where at seat 1.6, right?'
'Yes, why?'
'Well, Harry asked our bodyguard to meet some fans backstage, but he pick te wrong girls. He meant you.'
'Wait... you mean.. Harry asked for me?'
'Yes, do you want to come?' Vraagt Zayn me glimlachtend. 'He was talking like an idiot about school, and i guess he said your name like... at least five times'.
'r...really?' Ik kijk naar hem, en voor ik het weet pakt hij mn hand en trekt me mee naar het concertgebouw. 'He never talks about girls like he just did, and believe me, that can only mean one thing.' gaat Zayn veder.
'Here she is dude.' Zegt Zayn lachend als we binnen zijn en tegenover Harry staan. 'H...Hey.' zegt hij zacht tegen me.
'Do you remember me? From school i mean.' Vraag ik hem.
'Yes, you where one year below me, right?'
'Yes'...
'Whats wrong?' Vraagt Harry me, als hij me in de ogen kijkt.
'I... I can't believe you remember me. I mean I was really shy and-'
'evryone remember his first love, right?' onderbreekt hij me.
'What...' ik had geen idee wat ik moest zeggen.
Langzaam boog hij naar voren en deed dat waarvan ik al sinds de brugklas van droomde. <3


Reacties:


Letra
Letra zei op 12 okt 2012 - 21:44:
Can I just say, that this capter is so cutee!
omg, echt lief dat einde, ik smolt bij de woorden:
'evryone remember his first love, right?' onderbreekt hij me.

Snel verder & geef mij maar een meldig, ik ben benieuwt hoe het verder gaat (: x


XJoanna
XJoanna zei op 7 okt 2012 - 9:06:
Omg aaaaaaahw. Melding ?


Tweety
Tweety zei op 27 sep 2012 - 22:26:
AAAA OMG THAT IS SO CUTE <3
Je schrijft best lekker het leest hele fijn, super! Ga zo door! X