Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » ‡ 2002 [TH] » ‡ 2.7.2002

‡ 2002 [TH]

4 okt 2008 - 22:35

417

0

184



‡ 2.7.2002

“Opstaan!”ť roept mijn moeder. Ik sta op en wrijf in mijn ogen, daarna loop ik de trap af en zet mij aan de opgedekte tafel klaar om te eten. Ik smeer een boterham en neem een hap en dan pas merk ik dat iedereen mij aanstaart. “Wat is er?”ť Vraag ik met mijn mond vol. “Wat is er vannacht gebeurt?”ť Ik kijk mijn vader vragend aan. “Ik hoorde je kabaal maken en schreeuwen.”ť “Ik heb geslapen als een roosje”ť Zeg ik. “Raar, het kwam toch echt van jou kamer.”ť Zegt mijn vader nadenkend. “Het was vast wel je verbeelding.”ť Ik eet nog een boterham en loop dan naar de badkamer om mijn make up op te doen. Ik kijk in de spiegel, er staat iemand achter mij. Een meisje. Een meisje met een dolk. Ze houdt haar dolk klaar om mij te steken. Ik draai me om en ze is weg. Gewoon weg. Nu pas merk ik hoe ik tril. “Het was mijn verbeelding, er is niets gebeurd.”ť Spreek ik mezelf toe. Trillend doe ik mijn make up op zonder dat dat meisje weer verschijnt. Het zonnetje schijnt en ik besluit om buiten in het zwembad te kruipen.

Ik lig op een soort van bed te zonnen tot opeens onze buren naar buiten komen. Een jongen met zwart kort haar en een jongen met donkerblonde dreadlocks in een zwembroek kruipen over de draad en kruipen bij mij in het zwembad. “Dus jij bent onze nieuwe buurvrouw?”ť Vraagt de Jongen met het zwart haar. Ik knik. “Ik ben Bill”ť Zegt de jongen met het zwart haar. “En ik ben Tom!”ť Zegt de jongen met de dreadlocks. “Ik ben Seah!”ť Zeg ik met een smile. “Oke Seah…”ť Zegt Tom geheimzinnig. Ik kijk hem raar aan en plots laat Bill mij kantellen. Ik zwem naar de bodem en beweeg expres niet meer.

[Tom pov]

“Ze blijft wel lang onder he?”ť Vraagt Bill Bezorgt. “Ze beweegt niet meer!”ť Schreeuw ik uit. Ik kijk naar Bill die lijkbleek word en duik meteen onder water. Ik neem haar vast en trek haar naar boven. Als ik boven ben leg ik haar meteen aan de kant. “Leeft ze nog?”ť Vraagt Bill bezorgt. “Jah natuurlijk leef ik nog!”ť Zegt Seah plots terwijl ze recht komt. “Ohh man seah! Ik vermoord je!”ť Zeg ik terwijl ik heel hard zucht. Seah begint te lachen en even later lig ik ook plat van het lachen…

De hele dag hebben we nog de slappe lach en zwemmen we nog wat…

Dag 2 is voorbij


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.