Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Half vampier » Hoofdstuk 2

Half vampier

10 juli 2013 - 13:17

129

5

265



Hoofdstuk 2

AN: Hallo allemaal, ik post een nieuw klein stukje omdat ik nog steeds veel huiswerk heb. Sorry ja het is wel heel erg klein maar iets is beter dan niets hoop ik. Beste mensen, Ik heb de naam van de hoofdpersoon veranderd omdat ik sinds kort een meisje met dezelfde naam ken (en aan dat meisje heb ik een enorme hekel) I'm sorry. Ik heb het veranderd in Lena.

'Kom je Lena?! Je moet naar school!' Riep mijn oudste broer Jayden. 'Ilay brengt je wel!' Ilay, de een na oudste was een beetje gothicachtig. Omdat hij een jaar was blijven zitten mocht hij al autorijden.

'Ilay?' Vroeg ik toen we in de auto zaten . 'Ja Lena?' 'Ken jij een jongen die Vince heet?' Vroeg ik weer. 'Ja, waarom vraag je dat?' antwoordde hij verveeld. 'Ik kwam hem ergens in de trein tegen, toen begonnen we te praten, en nu zijn we een soort van bevriend!' Zei ik hem vrolijk. 'W-w-wat?' stotterde hij, terwijl ik zag dat hij zo hard in het stuur kneep dat zijn knokkels er wit van werden, 'Zijn jullie bevriend?' Hij keek me met grote ogen aan. 'NEE!' Riep hij nog net uit voor hij flauwviel.


Reacties:


Laura
Laura zei op 20 juni 2013 - 11:07:
Bedankt voor alle reacties aankomende week is een toetsweek na de toetsweek was ik van plan weer wat te schrijven! Ik heb een plan voor elk hoofdstuk zodat ik geen writersblock krijg maar ik vergeet vaak te schrijven of ik heb er geen tijd voor door sporten en school, nogmaals bedankt voor alle reacties!


lilovelou
lilovelou zei op 19 juni 2013 - 23:47:
Go on! en suc6 met de drukte
Ps. Melding? ^^


MissStyles zei op 19 april 2013 - 6:39:
ow ja vergeten te vragen, als je ooit nog verder gaat, melding?


MissStyles zei op 19 april 2013 - 6:38:
Vet!!! please maak nog een deel, als je maar weinig tijd hebt maak maar korte hoofdstukken ofsoo maar schrijf verder <33


Vamtwii
Vamtwii zei op 1 okt 2012 - 22:34:
KORT MAAR KRACHTIG.<3