Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Story-telling » Dromen

Story-telling

8 okt 2012 - 15:58

243

0

175



Dromen

Soms, in je slaap, komen de beste dingen in je naar boven. Hoop, een verlangen, of iets wat je nog niet wist van jezelf.

Zoiets heb ik ook gehad afgelopen nacht. Denk ik, tenminste. Ik weet dat ik wakker werd en dacht over mijn droom. Helaas ben ik de droom alweer vergeten (voortaan moet ik die opschrijven).. maar ik heb de hele dag aan dat ene ding gedacht. Dat ene stukje verlangen, daar waar ik dus al tijden naar uitkijk. En volgens mij is het voor de meeste mensen heel normaal, maar ik zie het als een bijzonder fenomeen. Een iets wat alles omvattend is. Niet god-like, maar gewoon.. speciaal.

Ik droomde over hand in hand lopen, met het meisje van je dromen. En op die gedachte ging ik door.

Dat je naast je kijkt en denkt; wouw! Wat een super leuk persoon loopt er eigenlijk naast me! En wat is het toch bijzonder dat zo iemand, speciaal als haar, ervoor heeft gekozen om hand in hand met mij te lopen.

Dat mis ik. Gelukkig zijn er elke nacht weer dromen. Dromen die me verblijden, verrijken en een andere kijk op het leven geven. Elke keer weer!

En als de tijd komt dat ik die speciale hand heb gevonden, zal ik waarschijnlijk gaan dromen over de tijd dat er geen hand was. De tijd waar niks hoefde en alles kon.

Maar voor nu, doe mij toch maar de hand. Dan kan ik vertellen hoe bijzonder je bent voor mij.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.