Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Adam Lambert » Trespassing » [Prologue] Trespassing

Trespassing

3 okt 2012 - 20:41

538

5

414



[Prologue] Trespassing

Er was een Apocalyps. Tsunami’s verwoestten de steden aan de kust, aardbevingen pakten de binnenlanden aan en alsof dat nog niet genoeg was werkte het weer ook niet bepaald mee. Een grote droogte volgde, bossen brandden af en er waren nog meer aardbevingen. Om over de orkanen die volgden maar niet te spreken. Eén ding was zeker: iemand wilde van het menselijk ras af.
Maar de overlevenden waren slim, slimmer dan die iemand gedacht moet hebben. Ze deden vreselijke dingen om te overleven, zelfs kannibalisme was aan de orde van de dag. Ik kan hier nog lang over doorgaan, lang genoeg om een boek te schrijven. Waarschijnlijk zou ik die dan “Hoe de homo’s de wereld vernietigden”ť noemen.

Ja, de menselijke maatschappij herstelde zich, het vernieuwde dagelijks leven werd opgepakt en al snel was iedereen gewend en draaide het nieuwe systeem als een zonnetje. Er was weer tijd voor ontspanning en voor elkaar, en ook weer tijd om te zeuren. Iemand moest dit immers veroorzaakt hebben. Nee, niet iemand, een bevolkingsgroep.
Discrimineren op basis van uiterlijk had z’n beste tijd gehad, daar kon iemand immers niet veel aan doen. Ook religie bleek niet meer van deze tijd: kijk naar het verleden, mens, daar komt alleen maar oorlog van!
Nee, het moest iets zijn waar men bewust voor koos. Homoseksualiteit! We hebben het zo vaak gezegd, maar ja, ze wilden niet luisteren. We hebben gebeden dat ze genezen zouden worden, we hebben ze duizend maal uitgelegd dat het eens fout zou gaan, we hebben ze gewaarschuwd, maar luisteren: ho maar. En zie wat daar van terecht komt! Door hen is dit ons allemaal aangedaan. Laat ze branden!
Of zoiets. Hetero’s zullen wel gewoon kiezen op wie ze verliefd worden.
Ja, zo is het gegaan. Waarschijnlijk, helemaal zeker weten doe ik het niet, want het gebeurde allemaal voor mijn tijd. De wereld is doorgegaan met draaien, dertig rondjes rond de zon hebben we inmiddels afgelegd sinds die zwarte, zwarte dagen en nog altijd lijkt er maar weinig vooruitgang geboekt te zijn met betrekking tot het uitroeien van de homo’s. Ze proberen het wel, maar ja, die vuile flikkers blijven hun walgelijke kwaal onder de normale bevolking verspreiden. Dus heeft u een vermoeden: aarzel dan niet en bel onmiddellijk de speciale opsporingseenheid.
Eigenlijk is het hilarisch. Al zo lang als ik me kan herinneren word ik doodgegooid met geef-de-homo-aan-campagnes, dus zodra ik mijn gevoelens voor mijn klasgenootje ontdekte wist ik dat er niks vreselijks aan de hand was, maar dat ik er vooral maar niet mee thuis moest komen. En tot nu toe heeft dat advies prima gewerkt.
Hetzelfde geldt voor gayclubs: als het nieuws niet eens in de zoveel tijd zou vermelden dat er weer “een bende walgelijke homoseksuelen”ť was opgerold had ik daar nooit van geweten. Hoewel ik niet zeker weet of dat me minder gay had gemaakt. Het had me in ieder geval wel een heleboel seks gescheeld, dus als dat de snelheid van het vergaan van de wereld bepaald, is de apocalyps niet onze schuld, maar die van de overheid.
Alternatieve theorie: de hetero’s zorgen voor teveel nakomelingen, dat moest tegengegaan worden, dus zorgde de lieve Heer daarboven voor een gezellige bevolkinguitdunnende rampengolf (En hij zag dat het goed was, de laatste dag).


Reacties:


Rebella
Rebella zei op 7 jan 2014 - 1:20:
Dit is pretty cool!


BAM
BAM zei op 1 juli 2013 - 16:51:
I like it!!!


xjeszell
xjeszell zei op 7 okt 2012 - 23:11:
Dit is echt awesome. En de alternatieve theorie maakte me aan het lachen. Ja. Maar aangezien dit awesome is, ga ik snel verderlezen. Verhaaltje voor het slapengaan.


neversay
neversay zei op 5 okt 2012 - 18:47:
Oh Daan, dit is zo cool. o.o Really, dit is zo'n gaaf idee en oh my god. Awesome<3
En hè, komt Robbie er in voor?Oh my god. Whii. (:
IK GA VERDER LEZEN. WANT DAT KAN IK. ;D


Bodine
Bodine zei op 3 okt 2012 - 20:48:
Is het Robbie? Is het Jean? Is het. Iemand? Of ben jij het? Nee, vast niet, want jij leeft daar niet. WIE IS HET?
Btw. Het is zo raar. Zijn ze scholieren? As in. Whut. Ik dacht. Ik dacht Robbie en Robbie is oud - niet per se heel oud maar in elk geval volwassen en minstens in de twintig, of zoiets. Issie scholier? Pfoee.
Maar omfg, het is nog awesomer dan het al was want het is helemaal anders en het is niet gewoon een gewoon verhaal maar het is ook nog eens WOESH heel anders.
I'm not making any sense.
Therefore I suggest you just nod and give me another chapter. Sounds like a plan. (: