Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Rainy Adventures. » #5 Amy

Rainy Adventures.

5 okt 2012 - 18:21

282

0

198



#5 Amy

Amy McQueen

Nadat ik Mars had gebeld kon ik haar zo vinden. Mirre was een beetje tegen me aan het praten over de nieuwe boeken die ze had gekocht maar zodra ze Marlinde zag, viel ze stil. Er stond een erg knappe jongeman naast haar, met wie ze een praatje maken. Zijn goud blonde haar viel golvend tot op zijn kaak en paste perfect bij zijn goud bruine ogen. Hij was gespierd, dat zag je door zijn lichtgrijze t-shirt met lange mouwen die zijn spieren accentueerde. Ik slikte en liep op hen af.
"Hé, ik ben Amy." stelde ik mezelf voor terwijl ik mijn hand uitstak. Hij schudde hem met een vermakelijke grijns om zijn lippen.
"Jasper Hale." Stelde hij zich voor. Zijn handdruk was sterk, zijn hand koud en hard. Ik glimlachte verleidelijk naar hem waarop er een lange jongen - ook al zo knap - in lachen uitbarstte. Jasper grinnikte ook en even later stond ook het kleine meisje met zwart piek haar te lachen. De lange jongen had haar iets toegefluisterd. Het meisje huppelde vrolijk naar ons toe.
"Hallo, ik ben Alice en dit is mijn vriendje." haar stem was hoog en mooi. Ze gebaarde naar Jasper. Ik grijnsde.
"Maar natuurlijk." ik knikte lachend, om zo mijn schaamte te verbergen. Ik richtte me naar Marlinde.
"Heb je gevonden wat je zocht?" vroeg ik. Marlinde en Mirre probeerden hun lachen te stoppen - wat blijkbaar erg moeilijk ging. Ze lagen echt helemaal in een deuk, het zag er hilarisch uit, waardoor ook ik keihard moest lachen. Uiteindelijk stonden we bijna te huilen. Gewoon een lachbui van hier tot Tokio. Jasper, de lange jongen en Alice keken ons een beetje raar aan, waardoor we nóg harder moesten lachen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.