Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Star Crossed Lovers » five

Star Crossed Lovers

7 okt 2012 - 21:13

252

3

214



five

niet zo'n lang stukje, sorry daarvoor. maarrr.. ONE DIRECTION WON 3 AWARDS!!! WOOHOO!! en dan te bedenken dat Niall dus ook gewonnen heeft. terwijl hij niet eens brits is. hehehe. anyway, 3 DUCKING AWARDS. en die typfout laat ik staan. en zoals jullie misschien al gemerkt hebben, I'M BACK BABEEEEEEEEEY

‘Foppe!’ krijste Anderling. ‘Kun je niet gewoon een jaar, een jaartje maar normaal doen tegen de eerstejaars?’ Foppe zweefde er luid schaterend vandoor.
‘Klopgeesten, waarom heeft Perkamentus hem hier ooit binnen gelaten?’ vroeg ze zich hardop af. Ik keek Nathalia aan en we grinnikten even. Wij hadden van onze ouders genoeg verhalen over Foppe gehoord.
‘Nouja. Zo dadelijk hebben we een feestmaaltijd ter ere van de nieuwe leerlingen. Meer eerst worden jullie gesorteerd. Ik geef jullie gewoon de hoed en die roept naar welke afdeling je moet. Dan lopen jullie naar de tafel toe die het hardste juicht. Het komt wel goed allemaal. Anders ben ik geen schoolhoofd meer!’
‘Anderling, we moeten beginnen.’ zei een professor.
‘Oke, Ernst. Ik kom eraan. Zijn jullie er klaar voor?’ Zonder op antwoord te wachten draaide professor Anderling zich om en liep naar de grote zaal toe. Alle eerstejaars volgden haar braaf. De sorteerhoed zong weer eens een van zijn beroemde liedjes, waar ik weinig van mee kreeg. Ik had het te druk met kijken naar het plafond. Het was zo betoverd dat het net leek alsof er geen plafond was. Klinkt cool, nietwaar? Ik keek dus naar alle sterren en alles wat er nog meer te zien was. Veel tijd om te kijken had ik niet, want ik was de eerste die de sorteerhoed op mocht zetten.
‘Adams, Alena.’riep professor Anderling. Ik probeerde zo zeker mogelijk naar het krukje te lopen. Volgens mij lukte het redelijk. Ik zette de hoed op en sloot mijn ogen.


Reacties:


Tweety
Tweety zei op 8 okt 2012 - 18:10:
Ineerdaad scheel xd
Snel verder! X


Tweety
Tweety zei op 7 okt 2012 - 22:39:
WHAAAAAA SNEL VERDER <3


XJoanna
XJoanna zei op 7 okt 2012 - 21:21:
Omg ben benieuwd !