Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Useless wish, dramatic story twist.. » Three.

Useless wish, dramatic story twist..

25 okt 2012 - 23:23

1181

3

388



Three.

‘Harry? Harry, please wake up.’

Ik drukte een zachte kus op zijn lippen, die zich omkrulde in een glimlach, wat mij aangaf dat hij wakker was. De mooiste jongen van de wereld, in het heelal, in het universum, was verliefd op mij. Liz Sophie Paper. Het meest onzichtbare meisje wat er op deze aardbol rondliep. Twee prachtige blauwe ogen keken me opgewekt, toch slaperig aan. Het was net 10 uur geweest, terwijl Harry er eigenlijk om 8 uur uit had moeten zijn. Interviews, fotoshoots en zoveel meer.. Zijn nieuwe leven stond aan de deurbel te trekken.

‘Good morning beautiful.’

Een rauwe stem tinkelde na in mijn oren. De prachtige stem van Harry Styles. Mijn Harry Styles. Ik kreeg onverwacht een ontzettend brede glimlach op mijn gezicht.

‘I seriously don’t want to share you with the rest of the world today.. Can’t we just stay here and lay around a bit?’

Ik trok een pruillipje. Harry pakte mijn gezicht vast en kuste me lieflijk.

‘Wish we could sweetheart, but someone has to pay for all of those tampons you buy for me, right? But feel free to join us today. I know I’d love to have you with me..’

Samen lagen we nog een tijdje in elkaars armen, tot we woest onderbroken werden door gebonk op de deur.

‘Hey, Styles! Are you ready? Our limo’s here in about.. half an hour!’

Zonder enige waarschuwing kwamen er drie jongens het huis ingestormd. Ik schrok me kapot toen ik Louis vrolijk de slaapkamer in zag huppelen.

‘Hey Harr-.. Oh my god. Liz?! What the fuck are you doing here like that?!’

Ik keek even snel naar hoe we lagen. Tegen elkaar, armen door elkaar heen gewoven en onze vingers verstrengeld met die van de ander.

‘Hey Lou! Give us half an hour, Liz is coming along with us today! Hope you don’t mind?’

Harry liet me los en stapte uit bed. Ik wist niet wat ik moest zeggen, dus liep ik hem snel achterna en lieten we een compleet verbouwereerde Louis achter. Beide negeerde we Louis’ zijn vraag volkomen. Eenmaal in de badkamer (die trouwens echt gigantisch was) grinnikte we samen.

‘Haha, did you see his face? Brilliant! Just brilliant!’

Ik giechelde mijn oh-zo irritante lachje, waar ik helaas niets aan kon doen.

‘I know right?! Please, please, please! I don’t want him to tell the others right away, I want to see their faces as well!’

Samen tutte we ons op, schoten we wat kleren aan die we de dag ervoor hadden gekocht en liepen we naar de woonkamer. Ik had altijd wat extra spullen bij Harry liggen, voor wanneer ik weer eens bleef slapen, wat nogal vaak was, aangezien ik nooit naar huis wilde. De woonkamer was de kamer waar drie jongens geduldig op de bank zaten te wachten. Maar het zouden Niall, Louis en Zayn niet zijn als ze niets aan het doen waren. Niall kauwde op een van de grootste broodjes die ik ooit had gezien. Louis was Zayn mateloos aan het irriteren die op zijn beurt het een kam en een spiegel aan het werk was om zijn haar te fatsoeneren, terwijl hij boos wat dingen aan het mompelen was.

‘Shitty Louis, what have I ever done to you..? Why did you do this to me?! It took me 45 minutes to style it! And you ruined it in like.. 3 SECONDS! Unbelievable..’

Harry liep zo nonchalant mogelijk naar de keuken om daar wat ontbijt voor ons bij elkaar te scharrelen. Ik liet me tegenover de jongens op een stoel vallen en trok mijn benen op. Gelukkig had ik vandaag geen rokje aan. Die had ik wel gekocht, maar het ding was niet echt praktisch.

‘Where’s Liam?’

Louis keek me met een speelse blik aan. Waarschuwend keek ik terug. Ik wilde niet dat de andere het al wisten! Dat was aan ons.

‘I don’t know! But he’ll be with us shortly I guess.. He must be hungry!’

Niall nam nog een hap van zijn brood(je) toen Harry mij een kom met muesli en yoghurt toestak. Dankbaar pakte ik het aan en nam een hap. Hmm, met aardbeien. Ik keek naar het bakje. Er lag een klein hartje in het kommetje, gesneden uit een aardbei. Harry knipoogde naar me en plofte toen neer in een van zijn vele zitzakken. Ik voelde dat ik een kleur kreeg.

‘Lizzadear, what’s up with the blush?’

Harry schoot me te hulp.

‘Dude, what do you think? She’s about to experience a day with One Direction!’

De jongens moesten lachen. Dat was weer opgelost.

‘Yeah sure, like it’s the first time she’s doing this. Nice try Harry, nice try. But are you guys ready to go when you finish breakfast?’

Zayn keek op van zijn spiegel met een perfect gestyled kapsel.

‘Hey Liz, didn’t see you there!’

Niall propte het laatste stuk van zijn eten in zijn mond en probeerde wat te zeggen.

‘Thawww’s becuz you’we too buwwy wiwh youw hawr.’

‘Niall, how many times do we have to tell you: chew and swallow before speaking. It’s awful dude.’

Liam liep met een walgend gezicht de woonkamer in waar hij zich naast Harry in een andere zitzak liet ploffen. Blijkbaar had hij zich ook verslapen, want zijn ogen waren nog niet helemaal open. Zijn kleren waren vandaag té leuk. Eigenlijk zagen alle jongens er fantastisch uit.

‘Isn’t it the idea that you guys will be dressed at the shoot instead of here? You look like a bunch of freaking models already!’

Niall sprong van enthousiasme overeind en rende op me af. Een snoekduik en wat gilletjes van mijn kant af later zat hij als een kind van vijf op mijn schoot en jatte hij wat happen van mijn yoghurt.

‘What’s up with the little strawberry-heart in the middle? Are you in looooove, Liz?’

Hap.

‘I didn’t make my own breakfast, remember?’

Hap.

‘Oh! But Harry did! So, is Harry in looooove?’

Hap.

‘I don’t know, ask him if you want to know!’

Hap. Kom leeg. Bedankt Niall. En ik wist dat ik iets verkeerds had gezegd. Ik kreeg een kleur en keek paniekerig naar Harry, die ook zo rood als een aardbei was geworden.

‘Wait.. HARRY. Whaaat? In love with Liz? I knew it! Haha, suck it Zaynie! I win! The bet is off!’

Veel tijd om erover te praten kregen we niet, aangezien Josh naar binnen kwam rennen met de mededeling dat de limo voor de deur stond. Iedereen stond op en greep naar zijn jas. Toen ik die van mij wilde pakken, voelde ik een hand op mijn schouder.

‘No one in this room will be against you two Liz, believe me. We all love you and want you to be happy. But please prepare for the world out there.. We’re world famous, Harry is our ‘flirt’ and girls love him. Please be careful..’

Louis kneep nog even zachtjes voor hij de andere achterna liep en mij alleen achterliet. Ik wist dat het moeilijk zou gaan worden, maar hier had ik nog helemaal niet over nagedacht.. Wat zouden ze van me vinden? Zouden ze me haten?

‘Liz, love? Are you coming?’

Harry zijn vrolijke, springerige krullenbos piepte om de deurpost heen. Hij lachte naar me waardoor mijn hart in vlammen schoot. Het mocht dan misschien zwaar worden, maar met deze jongen kon ik alles aan.

‘I’m ready..’


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 20 juli 2013 - 14:54:
Ze gaat nog een keer jaloers worden..
Ik lachte me kapot toen ik las dat niall en zayn een weddenschap hadden! Ik kreeg nog een rare blik van mijn zusje toe geworpen, ze zat naast me en ze was dus ook bijna doof!


1Dlover
1Dlover zei op 2 april 2013 - 6:15:
Super mopi!


Letra
Letra zei op 8 okt 2012 - 21:31:
Omgooood! I love your story!
En nu ga ik gauw verder lezen, ;3