Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Baby Lux -Gepausseerd- » 14 | SURPRISE! ♥

Baby Lux -Gepausseerd-

8 okt 2012 - 22:01

1116

7

599



14 | SURPRISE! ♥

Sorry voor alweer een lange breaak! Maar school heaa, ze vragen te veel xd. Maar ik zou zeggen, enjoy van het nieuwe hoofdstuk (:

Nilla deed haar ogen open. Haar panty hing op haar enkels. Ze had een deken slordig over haar heen geslagen en droeg een te grote paarse hoodie. Slaperig knipperde ze met haar ogen en keek naast zich. Ze keek tegen een krullenbos aan.
Harry lag vredig op zijn buik te slapen met zijn gezicht richting de muur. Nilla glimlachte en hees zichzelf rustig overeind. Ze had lichtelijk hoofdpijn.
Nadat ze naast zich gekeken en haar krullenbollige vriendje gezien had, was de hoofdpijn verdwenen en herinnerde ze zich hoe veel ze van hem hielt. Nilla glimlachte en porde tegen Harry’s schouder aan. Hij draaide zijn hoofd automatisch richting Nilla, op zijn gezicht stond een glimlach. Nilla glimlachte terug, ook al kon hij het niet zien aangezien zijn ogen nog dicht waren, en porde in zijn zij.
‘Wake up, Lieverd. De zon schijnt en kan niet wachten om je te zien, net als ik!’
Harry bleef liggen met zijn ogen dicht, alsof hij een levens standbeeld was dat ieder moment een beweging kon maken. Nilla grinnikte binnensmonds en zonder veel geluid sprong ze boven op hem en kietelde hem zachtjes op zijn buik. Harry opende zijn ogen en binnen een paar seconden kietelde hij haar. Nilla gierde het uit van het lachen en kietelde hem terug.
Het kietelgevecht eindigde in een lange kus.
‘Zo, heeft mijn kietelmonstertje al honger?’ vroeg Harry en gaf Nilla een kusje op haar voorhoofd.
Nilla grinnikte en knikte, ze zat nog steeds op Harry’s buik, met haar hoofd rustend op zijn borst. Om eerlijk te zijn was ze gewoon te lui om van hem af te gaan. Harry probeerde zichzelf overeind te hijsen, wat nogal een uitdaging was als je 55 kilo op je had liggen.
‘Ga je me nog verlaten?’ vroeg Harry met een brede, spontane glimlach. Nilla keek hem met grote ogen aan, ‘Ben jij gek? Ik blij bij tot de dood ons scheid!’
‘En ik verklaar ons nu tot man en vrouw!’ zei Harry grinnikend en gaf Nilla een kus, hij voelde haar lippen opkrullen tot een glimlach, waarna hij werd terug gezoend.
Nilla keek hem met vonkelende, blauwe ogen aan, ging van hem af, en verliet het tweepersoonsbed.
‘Ik heb ook een kleine verassing voor je.’ zei Harry geheimzinnig terwijl hij het bed dichtgooide. Nilla keek hem aan en gooide een T-shirt naar zijn hoofd, ‘Oh! Wat leuk!’
Harry trok de T-shirt over zijn hoofd, liep naar Nilla en pakte haar linkerhand vast, ‘Laten we naar beneden gaan!’

‘Goed, doe je ogen dicht.’
Nilla sloot gehoorzaam haar ogen en wachtte op het teken dat ze ze weer mocht openen. Ze hoorde een deur opengaan, die vlak daarna weer dicht ging. Zachtjes. Ze vroeg zich af wie die ‘kleine verassing’ dan wel niet moest zijn. Hij had wel de klemtoon erg op ‘klein’ gevestigd gehad. Nilla persoonlijk dat het Liam of Niall waren. Van Zayn wist ze wel zeker dat die ergens anders uithing met Ella. Louis was sowieso niet thuis geweest zover ze zich kon herinneren. Nilla probeerde zich te concentreren op haar gedachtes om zo min mogelijk geluiden te horen, ze hielt van verassingen en als ze ook maar een klein bekent geluid hoorde was het geen verassing meer!
Ze deur ging opnieuw open, Harry tikte op haar schouder. Nilla glimlachte en opende voorzichtig haar ogen. Een vrolijk kindergezichtje keek haar aan.
‘Lux!’ zei Nilla vrolijk, ‘Wat doe jij hier lieverd?’
Harry lachte, ‘Ik moet vandaag op haar passen.’
Nilla glimlachte en nam Lux van hem over, ze begon gelijk met Nilla’s haar te spelen. Samen met Harry liep ze de woonkamer binnen. Nilla ging op de bank zitten en zette Lux naast zich. Van de tafel pakte ze een rammelaar. Lux begon het rustig te inspecteren en begon zichzelf ermee te vermaken.
‘Wil je wat eten?’ vroeg Harry. Nilla knikte, ‘Verras me maar, zolang er maar chocomel bij zit en een Liga voor Lux.’
Harry glimlachte, richtte een blik op Lux en verliet de woonkamer en zette voort naar de keuken.
Nilla keek naar Lux. De dreumes was net 1 jaar oud geworden. Op de een of andere manier kon Nilla al merken dat ze zich anders gedroeg. Aangezien ze ook al met praten begon.
Nilla was ook op het verjaardagfeestje van Lux geweest, wat afgelopen zondag was. Er waren allemaal kleine vriendjes en vriendinnetjes van Lux geweest, en taart, en ballonnen. Als kind, kon je je geen betere verjaardag wensen.
Lux praatte tegen de rammelaar en lachte, waardoor er een kleine glimlach om Nilla’s mondhoeken ontstond, wat had ze haar gemist.
Harry kwam de woonkamer weer inlopen, en zag Nilla voorzichtig met Lux spelen. Hij glimlachte, hij was blij dat ze zo goed met Lux om kon gaan. Harry kuchte en onderbrak het momentje tussen Lux en Nilla.
Lux keek op. Toen ze Harry zag staan, begon ze te lachen. De rammelaar raakte de bank, en Lux begon met klappen.
‘HALLY! HALLY!’ was het enige wat op de meest vrolijke toon uit haar mond ontsnapte.
Zoals gewoonlijk, kon Harry dat vrolijke smoeltje niet weerstaan, hij liep op haar af en zette het bordje voor Nilla op tafel. Hij gaf Lux de Liga en kietelde zachtjes over haar buikje. Lux gaf hem een schattig kinderlachje als bedankje en begon op de liga te knabbelen. Haar tenen wiebelden tevreden heen en weer, wat altijd gebeurde als ze zich vermaakte of tevreden was. Harry - die gehurkt voor Lux zat - was opgestaan en had zich naast Nilla op de bank gevestigd.
‘Ik had in gedachten, omdat ik toch vrij ben vandaag, om een gezellig dagje met Lux te beleven. Are you into that?’
Nilla knikte vrolijk, pakte het bordje met brood van de tafel en nam een hap, ‘Geweldig! Ik verlang wel weer naar een dagje met dat boefie.’
Harry knikte lachend en streelde over Nilla’s haren.
Niet veel later hoorden ze een deur slaan en stond Louis met doorgewaaid haar in de deurpost. Lux reactie was te verwachten, het laatste stukje Liga verdween op de grond en het klappen begon. Louis kon een lach niet onderdrukken en liep op een sluipende manier richting de bank. Hij hurkte voor haar neer en deed zijn handen voor zijn ogen. Lux lachte, en keek Louis geïnteresseerd aan.
Louis spleet zijn wijs- en middelvinger en je kon een glimp van zijn oog opvangen. Hij trok zijn handen weg en hij riep ‘Kiekeboe!’
Lux afvragende blik veranderende in een vrolijke blik die iedereen blij maakte. Ze werd de lucht in gehesen en kreeg een grote knuffel van Ome Louis.
Nilla keek glimlachend naar Lux en Louis, haar hand zat verstrengeld in die van Harry.
‘Vandaag, hebben wij een kinderdagje,’ zei Harry tegen Louis, waar hij oogcontact mee kreeg, ‘Een kinderdagje met Lux.’


Reacties:

1 2

Team1D
Team1D zei op 20 april 2013 - 11:34:
Melding?


1Dlover
1Dlover zei op 2 feb 2013 - 10:57:
Meeting?


dreamangel zei op 23 jan 2013 - 16:53:
ahww

mag ik een melding?


Hermelien
Hermelien zei op 10 okt 2012 - 18:51:
Ik had dit gelezen toen ik ziek op de bank lag :3
Maar toen kon ik niet reageren!
NU WELLLL
Omdat ik me eindelijk even voor de laptop kan gaan zitten zonder te duizelen.
Genoeg saai ge*** >.<

THIS WAS FREAKINGLY EPIC
I TOTALLY ADORED THIS!
IT'S LIKE HEAVEN ON A WEBSITE!
X


Tweety
Tweety zei op 9 okt 2012 - 22:10:
AAAAAAA SWEET <3
Snell verder jij! X