Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Useless wish, dramatic story twist.. » Eight.

Useless wish, dramatic story twist..

13 okt 2012 - 10:09

1496

5

407



Eight.

‘Okay, okay, I’m convinced. So, it’s not just a summer fling? It’s the real deal double and steady relationship? Wow, impressive Liz, Harry..’

Collin stond ons aan te moedigen.. Dit moest niet gekker worden. Ik zag de kleur van zijn ogen veranderen van het harde, donkere blauw van de nacht naar de kleur van de hemel op een prachtige, zonnige dag. Hij zag er op slag tien keer zo lief en mooi uit.

‘I’m sorry for the rough start, but I had to know if the feelings you both have were real.. Sorry, but you two just passed the test!’

Ik liet Harry zijn lippen los en richtte me iets op om naar de engel te kunnen kijken.

‘I’m sorry, but what did you just say?’

Hij keek ons met een verlegen, tikkeltje beschaamde blik aan.

‘Uhm, yeah.. Whats the best way to explain this to you? My name isn’t really Collin Black..’

Harry trok me iets naar zich toe om me waarschijnlijk te kunnen beschermen, want zo zat hij nou eenmaal in elkaar, waardoor zijn haar in nek kietelde. Het rook ontzettend lekker.. Hij leidde me heel eventjes af, maar zijn stem, die helder en mooi was, haalde me meteen weer terug naar de ‘echte’ wereld.

‘A test? What fucking test? Did you mean that this wasn’t real?!’

Ik legde mijn hand op zijn arm en probeerde hem gerust te stellen..

‘Chill out Hazz..’

‘Ehm..’

‘Collin’, of hoe hij ook mag heten, stond ons schaapachtig aan te kijken. Hij veranderde nog steeds van uiterlijk, alsof er een soort huidlaag van hem afviel.. Er kwam een ontzettend schattige jongen met lichtblond haar, helderblauwe ogen en een paar scheve tanden tevoorschijn.

‘Wait.. I know you! Niall..?’

Ik dacht na. Wat had ik eerder gezegd? De gebeurtenissen van het afgelopen half uur zorgde ervoor dat ik niet helder meer kon denken..

‘Yeah, indeed you do Liz.. I’m sorry if I freaked you out. Just wanted to know if you were real and the same Liz I used to know..’

Niall keek eventjes naar beneden, alsof hij zich iets herinnerde en glimlachte. Harry legde zijn hand op die van mij en fluisterde heel zachtjes in mijn oor.

‘Liz, do I need to get jealous or are you two gonna tell me what’s going on?’

Ik keek naar de jongen, die zijn keel nogmaals schraapte en zijn hand uitstak terwijl hij op ons afliep.

‘Hello Harry, my name is Niall Horan, I’m one of the members of One Direction, a band you used to be in, and I’m here to help you two to get back to your old life..’

Dit liet mij ook schrikken. Wat zei hij nou net? Hij is hier om ons te helpen om terug te keren naar onze oude levens?

‘What do you mean, old life? This is my life! And you’re just a creepy, strange guy who’s terrifying me at this moment..’

Ik knikte, want ik was het ontzettend met Harry eens. Niall was op de een of andere manier niet vreemd voor me, maar hij maakte me op dit moment wel heel erg bang.

‘No, no! You’re totally wrong! I’m telling you, the story I told you before was real, but I just.. Evilized it a little bit, to scare you two. But tell me, you didn’t lie when you said those things to Liz, right? About your feelings for her?’

Ik zat nog steeds op Harry zijn schoot en voelde hoe zijn handjes klam werden van het zweet en dat hij rood werd. Hij schudde zijn hoofd ter bevestiging dat het allemaal echt was. Ik vond het heel schattig en kuste hem zachtjes op zijn wang, waardoor zijn mond in een scheve glimlach trok. Iets mooiers had ik nog nooit gezien.

‘And you, Liz, you didn’t lie when you kissed him, right? Your feelings are just as real as Harry’s? Am I right?’

Dit keer was het mijn beurt om mijn hoofd te knikken. Ik was inderdaad tot over mijn oren verliefd op Harry en zou er alles aan toen om samen met hem te kunnen zijn. En dit keer gaf Harry mij een kusje op m’n wang, waar ik helemaal door smolt. Jezus, dit was zo fijn..

‘You two are definitely my old friends from the past.. As sticky as always..’

Ik grinnikte. Ik hoopte dat heel erg.. Dat Harry en ik echt samen waren.

‘So, please tell me another thing. What’s your biggest dream, Harry?’

Harry dacht voor zover ik het doorhad even na. Ik wist natuurlijk wat dat was. Ik kende hem door en door. Harry wilde niets liever dan..

‘I wanna sing. I wanna sing for a living.’

En dat was precies het antwoord dat ik had verwacht. Iets anders wilde hij eigenlijk niet, maar hij had nooit de ballen ervoor gehad om er echt voor te gaan. Eigenlijk was ik de enige die wist dat Harry kón zingen. Hij was heilig goed..

‘Let me tell you something.. You are a singer in your old life.. In your other life. And you’re world famous.. Together with me and three other boys, named Louis Tomlinson, Liam Payne and Zayn Malik. We’re the five most famous boys of England and we’re amazing. We sound great together and we’re the best friends in the entire world, together with Liz of course.. She’s with us most of the time.’

Harry zijn mond hing open. Hij was overrompeld voor zover ik wist. Maar ik moest beter weten.

‘What the fuck?! Why did we leave that world Liz? Why?! It sounds amazing and I wanna go back!’

Ik keek naar Niall, die op zijn beurt mij weer aankeek, met een zorgelijke blik in zijn ogen. Hij wist wel beter, hij wist wat Harry er allemaal voor had moeten inleveren. Mij, mijn geluk en onze dikke vriendschap. Natuurlijk waren we nog steeds de dikste vrienden, tegenwoordig meer dan dat, ook in die andere wereld, maar hij was vaak weg en ik was vaak eenzaam. Waarom wist ik dit nu weer? Ik keek naar Niall, die me een knipoog gaf. Het moest door hem komen.

‘Liz, you remember almost everything now, don’t you?’

Beelden flitste zich aan mijn ogen voorbij. Al mijn mooie, leuke, hilarische momenten met de jongens in hun appartement. Alle optredens waar ik vaak niet bij mocht zijn van mijn moeder, maar toch heenging. Alle ruzies met mijn moeder, sinds mijn vader ons had verlaten.. De eenzame dagen wanneer de jongens op tour waren, de vragende blikken van mensen op school, wanneer ik weer in mijn eentje achterin het klaslokaal had gezeten.. De lege stoel naast me tijdens de diploma-uitreiking, waar Harry’s naam op had gestaan..

‘Liz?’

Niall zijn stem onderbrak mijn gedachtestroom en trok me terug naar het heden. Ik wilde helemaal niet terug.. Maar voor Harry zou ik het misschien wel overhebben. Harry was nog steeds in de stemming dat hij terug wilde naar die wereld.

‘Harry, look at her..’

Hij keek me aan, op aanraden van Niall. Ik zag dat zijn gezicht betrok en had door dat ik aan het huilen was.

‘It’s nothing, really..’

Zijn handen vouwden zich rond mijn gezicht en zijn duimen veegden de tranen van mijn natte wangen.

‘Please tell me everything.. I want to know what has hurt you so bad in that life.. Please..’

Ik kon niet liegen, niet tegen hem. Hij was mijn alles, hier én daar. Ik moest het hem vertellen, dus dat deed ik. Over hoe ik me voelde toen hij zich inschreef, hoe hij bekend werd, wat er was gebeurd met mij en mijn ouders, vooral mijn moeder.. Ik vertelde hem alles, alles over mezelf en mijn eenzaamheid. Toen ik klaar keek ik pas weer op, keek ik weer naar Harry zijn gezicht. Hij was gekweld, in tweestrijd met zichzelf.

‘I had no idea..’

Ik veegde de tranen die uit zijn ooghoeken liepen weg met mijn vingertoppen en kuste hem zachtjes.

‘It’s okay love, it’s fine.. Just, don’t think about it anymore..’

Niall had ons al die tijd gadegeslagen, maar liet nu weer merken dat hij er wel degelijk nog was.

‘Haz, let’s bring the girl home and let her rest for a bit. I need to talk to you about something anyway..’

Het maakte me eigenlijk niets uit dat we hier weggingen. De sfeer was zo negatief en emotioneel, dat we er alle drie wel genoeg van hadden. Mijn traanbuizen waren leeg, net zoals mijn energielevel gedaald was naar zijn minimum.

‘Close your eyes, beautiful Liz.. I’ll carry you home. Rest your eyes, my darling..’

Hij wist wat ik ging zeggen. Hij kon de woorden waarschijnlijk al aan horen komen.

‘Only if you sing me a song..’

Harry zijn lippen krulde om een in lach, zijn lach.

‘But everyone you know, is tryin' smooth it over,
Find a way to make the hurt go away,
But everyone you know, is tryin' smooth it over,
Like you're trying to scream underwater,

But, I won't let you make the great escape,
I'm never gonna watch you checkin out of this place
I'm not gonna lose you
Cause the passion and the pain
Are gonna keep you alive someday
Gonna keep you alive someday..’


En met die woorden zonk ik langzaam wiegend in een onrustige slaap in de armen van Harry Styles, mijn grote liefde, beste vriend en soulmate voor het leven..


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 20 juli 2013 - 16:19:
Ik zit hier te huilen. De emotie druipt ervan af. Recht in mijn ogen!


Team1D
Team1D zei op 17 mei 2013 - 20:04:
Die schattige jongen met zijn blauwe oogjes blonde haartjes en scheve tandjes *SMELT* *SMELT*


Chayenne
Chayenne zei op 13 okt 2012 - 14:09:
KNEKJHNWKJNSKJ dit is echt geweldig! en je hebt het nieuwe hoofdstuk al geplaatst dus ik ga nu snel verder lezen! ZOOO GOED!


XJoanna
XJoanna zei op 13 okt 2012 - 10:51:
Ik ben echt benieuwd naar het volgende hoofdstuk ! Kan niet wachten !


Letra
Letra zei op 13 okt 2012 - 10:41:
Dit was zoals gewoonlijk EPIC! Ik had in het vorige verhaal al een vemoeden dat 'Colin' Nialler was, (: Alleen als door de hint van; blauwe ogen (:
Dit is geweldig! Ik ben echt benieuwt naar het volgende hoofdstuk !
with love, x