Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Useless wish, dramatic story twist.. » Ten.

Useless wish, dramatic story twist..

25 okt 2012 - 23:24

1443

2

330



Ten.

HARRY STYLES POV

‘Haz, you freaking idiot, wake up!’

Ik voelde een druk op mijn lichaam en deed verschrikt mijn ogen open. Dat was geen Liz, want zij was niet zo zwaar. In plaats van de ogen van Liz, keek ik nu in de ogen een getinte jongen die me lachend terug aankeken.

‘Wake up sleepy head! It’s almost time for our first interview today. And you don’t want to miss that one! It’s with CosmoGirl. Some people say the reporter is smo-king hot. So get up, get up, get out of your bed! And fall into the shower, instead!’

Zayn gaf me een dikke knipoog en drukte zichzelf overeind, waarbij hij zijn handen recht in mijn maag zette. Een kleine kreun glipte uit mijn mond en ik trok mezelf overeind. Uit het bed naast me klonk wat gebrom.

‘Zayn, SHUT THE FUCK UP! It’s early and I’m not looking forward to your stupid energy-shots right now. So please, GO AWAY!’

Zayn danste rond in de kamer, nog steeds zingend en rukte de dekens van het bed naast dat van mij af. Er kwam een jongen met bruin haar en een gebruinde huid tevoorschijn, die alleen in zijn boxershorts lag. Toen hij merkte dat de dekens wegwaren, rolde hij zich op een bolletje en bibberde.

‘Louis, my precious Louis. Please come out of bed and dance with me? It’s gonna be a wonderful day.’

Dat leverde hem een kussen naar zijn hoofd op. Lachend gooide hij het ding behendig terug en smeet de dekens erachteraan.

‘Zayn, go bother someone else, Niall for instance. He’s always in a happy mood, so go and dance with him. Haz and I will be downstairs in half an hour.’

Ik keek verbaasd om me heen. Sliep ik nou in een hotel? Ja dus, er lagen chocolaatjes op de kussens naast mijn hoofd. Snel wikkelde ik er eentje af en at die op. Het was goddelijk.

‘Have you tried these chocolates? They’re delicious!’

Ik zei wat om het ijs te breken met Louis, maar dat was helemaal nergens voor nodig geweest..

‘I won the bet! You owe me a box of chocolate now Haz!’

Louis keek me vanuit het andere bed lachend aan, terwijl hij helemaal bedekt was door de dekens op het bed. Ik snapte het al, we hadden een deal dat we beide van de chocolaatjes af zouden blijven. De eerste die er wel eentje at, moest de andere op chocola trakteren. Slim!

‘Shit man, I don’t have any money.. I’ll buy one for you in three weeks, deal?’

Zijn ogen werden groot en Louis zette het op een bulderende lach.

‘No money.. You’re seriously hilarious Haz, haha! Thanks for cheering me up!’

Hij sprong van zijn bed af en in zijn boxer sprong hij bovenop mij. Zachtjes drukte hij een kusje op mijn wang en woelde hij door mijn krullen, die toch al alle kanten opstonden, waarna hij opsprong en naar de kleerkast aan de linkerkant van de kamer liep, die blijkbaar van hem was.

‘Do you wanna take a shower first, or can I go?’

Ik wenkte hem dat hij mocht doen waar hij zin in had, dus trok hij de ladekast open, toverde daar een schone onderbroek uit en liep met een lach richting de badkamer.

‘Oh, by the way Haz, welcome back..’

Ik kreeg nog een knipoog en toen verdween Louis echt de badkamer in. Ik hoorde de kraan opengedraaid worden en hem zachtjes meezingen met het geluid van de douche op de achtergrond.

‘Holy shit..’

Ik greep naar mijn iPhone op het kastje en zag dat het 11 november, 09:26 was. Oke, nu.. Wat kleren zoeken die mij passen. Ik sloeg de dekens van me af en stapte ook uit bed. De vloerbedekking voelde hemels zacht onder mijn blote voetzolen. Het kietelde, waardoor ik zachtjes in mezelf giechelde. Zachtjes, zonder al te veel geluid te maken liep ik richting de enorme kast die aan mijn ‘kant’ van de kamer stond. Louis had er ook een, maar die stond open en was een gigantische teringzooi. Stiekem hoopte ik dat ik net zoveel kleren had als hem, maar dat was bijna een onmogelijke opgave, als mijn inschattingen goed waren. Met denkbeeldig gekruiste vingers trok ik mijn kast open, waardoor mijn mond meteen een halve meter naar beneden zakte. Ik had meer, veel meer kleren dan Louis. Broeken, denims, shirts, pull-overs, blazers, sneakers, riemen, sokken, boxers, wat je je maar kon bedenken, alles lag er. Mijn ogen stonden volgens mij een meter open, maar dat maakte me helemaal niets uit. Ik had de meest geweldige kledingkast van de wereld.

‘Quite exciting isn’t it? I needed three months to get used to that feeling. Do you want to know the best part?’

Louis kwam met nat haar de badkamer weer uitgelopen, in dit keer een boxer met allemaal kleine hondenkopjes erop. Ik knikte met mijn hoofd.

‘It’s all free!’

Wat? Was dit allemaal al betaald? Ik hoefde hier niets voor te doen? Wauw. Wí¡t een leven.

‘Haz, it’s your turn by the way. Or do you want Zayn in here again, singing to you when you’re showering?’

Die opmerking maakte me aan het lachen.

‘No thanks, I’ll save that one for later. See you in a bit!’

Ook ik greep een schone onderbroek uit de ladekast en rende door naar de badkamer. Ik had niet lang nodig, alleen was het wassen van mijn haar altijd een stom klusje. Ik moest het op de juiste manier doen om mijn ‘krullen’ goed te krijgen als het weer droog was. Maar ook daar werd ik steeds handiger in, dus ook ik liep na een minuut of drie/vier weer naar buiten, fris en wel.

‘Sexy underwear, hot stuff!’

Louis zei het met een heel overdreven Engels accent, waardoor ik in de lach schoot. Ik draaide een rondje en stak mijn kont in de richting van Louis.

‘Do you like the view?’

Met mijn lippen getuit liep ik langzaam op hem af, terwijl hij zich al gillend uit de voeten maakte.

‘No, Hazza, no! Leave me alone, no, haha! Stop it, my stomach hurts, haha!’

Hij liet zich op zijn bed vallen met de dekens weer over zich heen gegooid.

‘Okay, you’re free, but next, I’ll get you!’

Lachend liet ik hem gaan en liep weer richting mijn kast, waar ik een leuke set uit wist te halen. (http://media.tumblr.com/tumblr_lvkrrnv31N1qjs0ep.jpg)

‘Looking fabulous, as always.’

Louis complimenteerde me met wat ik aanhad en ik hem ook.

‘You know my last name, right, Tomlinson? But you’re not that bad-looking yourself, pretty boy.’

Samen grapte we nog wat rond, toen we weer iemand op de deur horde bonken.

‘Come in if you dare!’

Louis sprak met een mysterieuze stem, waardoor ik weer keihard moest lachen. Ik wist niet dat het zo fijn kon zijn om een mannelijke vriend te hebben, maar stiekem hoopte ik dat Liz door de deur heen zou wandelen om me een dikke zoen te geven..

‘Are you two giggle and giggle ready to have some breakfast? I’m starving!’

Het was Niall. Met zijn handen op zijn buik, alsof hij aan het uithongeren was.

‘You bet we are! Harry, don’t forget your wallet, you still owe me that box full of chocolate. Oh, I want strawberries! Covered with a layer of Belgium chocolate..’

Louis prikte ondertussen Niall in zijn buik terwijl ik mijn portemonnee zocht.

‘Do you know where I left it, Lou?’

Hij stopte met het irriteren van Niall en liep naar het kastje naast mijn bed, waar hij een laadje opentrok.

‘Here you muppet! Just here, where you always put it!’

Dankbaar nam ik het dingetje aan, die ik in mijn kontzak schoof. Samen met Niall en Louis verliet ik grappend de kamer tot we in de lift stonden. Twijfelend trok ik mijn mond open, bang om de waarheid te horen..

‘Did.. Ehm.. Did any one of you see Liz around here..?’

Louis en Niall keken me beide zorgelijk aan, alsof ze me voorzichtig wilde vertellen dat ze hier niet was..

‘Oh, okay.. I get it. Thanks anyways..’

‘Look, Harry.. You made the choice of coming back, but she didn’t.. We don’t know where she is right now, but she must be somewhere.. So, if you want to, we could see if she still lives with her mother in her old house..?’

Ik zag Niall zijn ogen verharden en hij keek me emotieloos aan.

‘It will be as if you never existed in her world..’

Hij schudde zijn hoofd en zijn ogen kregen de mooie, lichte kleur terug die ze eerder waren. Een brok ontstond in mijn keel. Dat was Collin. Collin die dit mogelijk had gemaakt. Die me terug had gebracht bij de jongens, naar mijn geweldige leven. Maar was het nu ook de Collin die me mijn beste vriendin had afgenomen, voor altijd..?

Nee. Nee Harry Edward Styles, dat had je zelf gedaan, toen je deze keuze maakte..

Mijn onderbewustzijn had het eerder door dan ikzelf. En god, wat voelde dat ontzettend slecht..


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 27 juli 2013 - 8:37:
Liz komt nog wel terug!..


Letra
Letra zei op 13 okt 2012 - 19:23:
Het einde.. Omg!
Ik ga snel verder lezen ! (: