Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » ‡ 2002 [TH] » ‡ 4.7.2002

‡ 2002 [TH]

4 okt 2008 - 22:35

755

0

190



‡ 4.7.2002

We zitten ons in het huis van de Kaulitz Twinz ons te vervelen..
"Wat gaan we doen? Vraagt Tom op een heel zagerige manier. "Geen idee.." Zeg ik verveeld. "Gaan we G & G bellen en naar de cinema gaan?" Vraagt Bill. "Wie zijn G & G?" Vraag ik. "Georg en Gustav, 2 vrienden van ons." Zegt Tom. "Mij best. Welke film?" "Er is net een film uit van Gary Knotter. Die lijkt me wel leuk!" Zegt Tom. "Flyh is die toen we nog in ons vorige huis woonden met enkele vriendinnen gaan kijken en ze vond hem wel goed. Dus ik wil hem ook zien!" Zeg ik. "Oke, ik bel ze wel even." Zegt Bill die naar de telefoon loopt.

Bill Belt eerst Georg en dan Gustav en even later gaat de bel...

"Ik doe open!" Zegt Tom die al naar de deur loopt en even later lopen ze samen met Tom naar Bill en mij. "Wie is deze lekkere chick?" Vraagt Georg meteen. "Seah." Zeg ik verlegen. "Mooie naam." Zegt Gustav. Ik lach even en vraag dan: "Wie is Georg? Wie is Gustav?" "Ik ben Georg!" Zegt Georg. "En ik Gustav" Zegt Gustav. (Duuh)

"Jongens..." Stamel ik. "Waar is de bioscoop eigenlijk?" "Als je de straat uitgaat zie je hem rechts van je staan." Zegt Tom met een knipoog. "Oke, dankje" Zeg ik en ik voel mij rood worden. "Kom we gaan!" Zegt Georg die naar de deur loopt, hem opent en de straat in loopt. Tom komt als laatste buiten en sluit de deur. Ik wacht even op hem en ga dan naast hem lopen. "Mag ik straks naast je zitten?" Vraagt Tom Fluisterend zo dat ik alleen het hoor. Ik knik en pak zijn hand vast. Zo lopen we samen hand in hand naar de bioscoop...

Bill, Georg en Gustav hebben niets gemerkt van Tom en mij, ze waren veel te druk met elkaar bezig. En nu zijn we er.

We lopen naar binnen en en kopen 5 kaartjes voor Gary Knotter, daarna gaan we in de zaal zitten. Eerst Bill, dan Gustav, Georg, Tom en ik. "Ik ga even popcorn halen." zegt Tom en hij staat op. Ik zie hoe hij de zaal uit verdwijnt en dan stoot Georg tegen mijn arm aan. Ik draai me om naar hem. "Het klikt wel goed tussen jou en Tom hé?" Vraagt Georg fluisterend. Ik word rood en knik. Georg draait zich om en Tom komt aangelopen met 4 zakken popcorn. Hij geeft er 1 aan Bill, aan Gustav, aan Georg en mij. Daarna gaat hij weer zitten naast mij. Ik kijk hem vragend aan want hij heeft nu geen popcorn. "Ik had niet genoeg geld bij voor 5 zakken." Stamelt Tom. "Wil je met mij mee eten?" Vraag ik lief. Tom knikt en ik zet de zak in het midden. Daarna gaan de lichten uit en kijken we samen naar Gary Knotter... Even later voel ik Tom's hand demeine vast nemen... Ik zet mij schuin en leg mijn hoofd op Tom's schouder...

Ik heb de halve film al gemist, ik denk de hele tijd aan Tom en plots voel ik Tom mij recht duwen. De lichten in de zaal zijn al lang aangegaan zonder dat ik dat ik het gemerkt heb.. Op het scherm staat 'Pauze'. Ik kijk even naar Tom en die doet een teken dat naast mij moet kijken. Ik kijk naar daar en zie Bill, Georg en Gustav lachen... Daarna voel ik mij rood worden. Tom tikt op mijn schouder en vraagt: "Kom je mee wat te drinken halen?" Ik knik en sta samen met Tom op. Bill, Georg en Gustav blijven lachend zitten. We nemen 2 flesjes cola en lopen naar de kassa waar een redelijk lange rij staat. Ik zie dat Tom nadenkt. "Laat ze lachen!" Zeg ik. Tom lacht even en vraagt dan heel onzeker: "Hebben we nu iets?" "Ik denk het wel, ja!" Zeg ik met een glimlach en pak zijn hand vast. Even later zijn wij eindelijk aan de beurt en betalen we onze 2 cola's, daarna lopen we terug naar Bill, Georg en Gustav. "Zijn onze tortelduifjes terug?" Ik steek mijn tong uit en zet me neer, Daarna hoor ik een belletje, het teken dat de film over enkele minuten terug begint. Ik neem Tom's hand weer vast en leg mijn hoofd weer op zijn schouder. En dan gaan de lichten uit en begint de film.

Als de film gedaan is, gaan we weer naar huis. Ieder naar zijn eigen huis, want het is al laat. Daarna ga ik slapen.

Dag 4 is voorbij...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.