Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » ~Born to Die » the Beginning..

~Born to Die

15 okt 2012 - 18:42

1079

6

562



the Beginning..

Het gerdreun van harde House muziek werd gedempt door de donkere, zware wc deuren. De ruimte was tamelijk klein en kaal. De muren waren van simpele, grijze badkamer tegels en de deuren van de wc's waren zwart. Een simpele indicator gaf aan of ze bezet waren, wat nu niet het geval was. Dat was vreemd, want de discotheek,
La Dance, was niet groot en super druk.
Ik draaide me naar de simpele spiegel aan de wand en bekeek mezelf goed. Mijn ultra licht blonde haar hing stijl en sexy over mijn schouders heen. Mijn fel blauwe ogen werden omlijnd door een pikzwarte eyeliner, met aan de zijkant van mijn ogen een cat-eye - zo'n zwierig en mysterieus doorlopend lijntje. Ik had grote ogen en volle lippen, die knalrood waren geverfd. Ik droeg een sexy, roze jurkje met een opvallende decolleté. Mijn boezem was mooi rond en kwamen goed uit in het jurkje. Ik was slank en mijn benen leken nog langer door mijn knalrode, super hoge hakken. Ik was blij dat ik met de gave om op hoge, sexy hakken te lopen ben gezegend.
Ik draaide me weer om naar de wc's en voelde even aan mijn tas, om te checken dat ik hem om mijn schouder had hangen. Ik koos de achterste wc en ging stilletjes naar binnen. Daarna liet ik de deksel op de pot vallen en liet mezelf erop neer zakken. Mijn tas pakte ik op mijn schoot en stilletjes en geconcentreerd ritste ik hem open. Ik graaide wat tussen de make-up en haar spullen en haalde er een klein, roze etui uit. Mijn hart begon sneller te bonken toen ik hem open ritste en er een klein, plastic zakje uit haalde. De witte poeder die erin zat leek me toe te lachen en gelijk werd mijn glimlach breder. Ik zette mijn tas weer op de grond en ging gehurkt voor de wc bril zitten. Ik haalde mijn pinpas uit mijn etui en legde die daarna ook in de tas. Ik opende het zakje en liet de poeder op de bril glijden, zodat het een klein hoopje vormde. Mijn hart ging nog sneller razen en ik voelde de adrenaline al door mijn aderen borrelen. Ik gebruikte de pinpas om een lijntje te leggen, toen ik de deur open hoorde klappen. Ik verstijfde en deed net of ik hier niet was, terwijl ik de vertrouwde geluiden hoorde van iemand die naar de wc ging. Toen ik de deur weer dicht hoorde klappen en wist dat ze weg was, boog ik me weer over mijn shot.

Ik pakte mijn etui weer en haalde er een buisje uit, die ik vervolgens in mijn rechter neusgat drukte en mijn linker neusgat dichtdrukte. Ik sloot langzaam mijn ogen en boog me naar voren. Ik snoof de hele lijn in één beweging op en slaakte een zucht van verlichting. Als een waas nam de drug bezit van me en ik voelde me als een regenboog, zo fijn. Het was haast beter dan klaarkomen, al hing dat een deel van de jongen die je uitkoos af.
Ik borg de drugs weer op en ritste mijn tas dicht, waarna ik als in een droom de meisjes wc uitliep, door de mensenmassa heen en compleet overgenomen door de House muziek, naar buiten om een sigaret te roken. Ik liep verderop een steegje in, waar ik lekker rustig in mijn trip kon gaan zitten high zijn. Of spacen, zoals ze dan meestal noemen. Ik had een hekel aan dat woord, het klonk zo ongelooflijk goedkoop.
Ik leunde met mijn rug tegen de koele bakstenen aan, toen ik iemand zijn keel hoorde schrapen. Ik keek op en zag ik de opening van de steeg een ongelooflijk knappe jongen staan. Hij was ongeveer net zo groot als ik, door mijn stiletto's. Zijn gezicht was als van porselein en zijn blonde haar stond speels overeind. Hij liep zwevend naar me toe, tenzij dat door de drugs kwam. Ik keek hem aan en glimlachte uitdagend. Ik kon zijn ogen niet zien door de schaduwen die een lantaarnpaal de steeg inwierp, maar ik wist dat die heerlijk moesten zijn. Ik werd geobsedeerd door deze jongen en zijn sexy heid, dat het als vanzelfsprekend ging dat ik hem terug kuste toen hij zijn lippen op de mijne drukte en zijn tong warm en geconcentreerd in mijn mond liet glijden. Na een tijd ging hij met zijn lippen langs mijn kaak en richting mijn keel, dit beloofde een sexy avond. Mijn gedachten sloegen op hol, net zoals mijn hart, maar opeens werd dat verdrongen door een vreemde pijn die zich op de plek van zijn lippen voltrok door mijn hele lichaam. Ik zakte in mekaar en knalde op de koude vloer. Wilde hij hier seks?

Het vuur dat oplaaide vanuit mijn borstkas was niet te beschrijven. Het was als een leeuw die zijn prooi aan stukken reet, maar dan tien keer zo erg. Ik kronkelde schreeuwend over de grond, terwijl de jongen naast me neer knielde en me vasthield. Mijn lichaam sputterde flink tegen, maar zijn greep bleef stand vast. Hij moest wel erg sterk zijn. Hoe langer ik daar lag, hoe pijnlijker het werd. Mijn gedachten werden zwart en mijn ziel en geest dreven van me af, terwijl ik ze verwoed probeerde bij te houden. Het leek alsof ik in een brandende put viel. Een put zonder hoop, blijdschap en..
Net zo snel als het gekomen was hield het op. Ik keek om me heen en zag alles verassend goed. De jongen was in het niets verdwenen en een verschrikkelijk brandend gevoel speelde op in mijn keel. Ik hoorde kloppende geluiden en rook een heerlijke geur. Ik hoorde mijn naam en een jongen waar ik wel eens eerder mee was gegaan kwam naar me toelopen. Het enige waarop ik me concentreerde was zijn duidelijk hoorbare hartslag en zijn zachte huid. Ik bracht mijn lippen naar zijn nek en kuste hem innig, terwijl hij aan mijn borsten voelde. Ik kuste harder en harder, totdat ik een vloeibaar genot mijn kil in liet lopen. Het doofde de vlammen en liet me sterker worden. Een engel achtige stem liet me opschrikken en ik werd weer in beslag genomen door de jongen, die er opeens weer was. Toen het licht op zijn ogen viel en ik zag wat voor kleur ze hadden, voelde ik een hand in mijn nek en werd alles zwart.

''Welkom in je nieuwe leven, in noem je Aphrodite, omdat je nu mijn meisje bent.''


Welcome, to another world!


Reacties:

1 2

Stoer9
Stoer9 zei op 5 juli 2013 - 7:52:
Ga aub verder


cocolover zei op 18 dec 2012 - 9:50:
Meer meer meer!!! Melding graag


Alice
Alice zei op 6 dec 2012 - 21:46:
I like! Let me know when you go on x


Pearly
Pearly zei op 22 okt 2012 - 21:10:
Meer, meer, meer!
Ik weet nu al serieus dat dit een van mijn lievelingsverhalen gaat worden!
Stuur je me een melding als je een hoofdstuk hebt gepost?
Xx


Balsemio
Balsemio zei op 16 okt 2012 - 17:46:
Oef, dit is zéér awesome!
Snel meer?

x